A+ A-

Mint egy álom...

Fél éve voltunk együtt, egy nálam 10 évvel idősebb férfivel, amikor először lefeküdtünk. Nekem az volt az első alkalom...
Egy este értem jött kocsival, és elvitt magával a Budapest környéki házához. A meleg, lámpafényes, késő nyári estén egy romantikus sétát tettünk a kihalt utcákon. Már szinte mindenki aludni ment, csak a város centrumában voltak nyitva a szórakozóhelyek az olyan korú fiatalok számára, mint én. Mi nagy ívben elkerültük ezeket a helyeket, és a csendesebb, sötétebb utcácskákban suttogtunk egymás fülébe szerelmes szavakat.
Lassan véget ért a séta, és én meleg, erős kezét fogva léptem be otthona kertkapuján. Végigmentünk az apró kavicsokkal teleszórt kis ösvényen, és az ajtóban megálltunk. Ő rám nézett jégkék szemeivel és ezt kérdezte:
- Mit szólnál, ha még egy kicsit kiülnénk a kertbe beszélgetni? Vagy fáradt vagy, és szeretnél már aludni?
- Persze, jó ötlet! Ne aggódj! Nem vagyok még fáradt. Szeretnék minél tovább fennmaradni veled.
- Akkor hozok ki pár kerti széket. Mindjárt jövök.
- Várj! Inkább üljünk egy pokrócra. Az meghittebb - javasoltam kissé félénken.
- Ahogy akarod - felelte elmosolyodva.
Azalatt a pár perc alatt, míg a házban volt, én körülhordoztam tekintetemet a kerten, mely sokkal sötétebb volt, mint az utca, mert a lámpák fényét kitakarták a magas fák, így téve a kertet még sejtelmesebbé, varázslatosabbá. Ijesztő és hívogató is volt egyszerre. Az egész helyet édes csend ölelte körül, amelyet csak néha tört meg egy- egy csaholó kutya, vagy a tücskök ciripelése... Éreztem, hogy ma végre megtörténik az, amire már oly régóta várok...
Hirtelen egy fölém tornyosuló alak szakította meg a gondolatmenetemet... Hóna alá tette a pokrócot, és két kezébe fogta arcomat. Egyre jobban közeledett felém az árny. Szívem hevesen vert és epedezve vártam a végkifejletet. Puha, célratörő ajkai végre hozzáértek az enyémhez és gyöngéden elkezdett csókolni. Teljesen a falhoz szorított, de ez egyáltalán nem zavart. A nyakát simogattam, és egyre szenvedélyesebb nyelvcsatába kezdtünk. Pár másodpercig fegyverszünetet tartottunk, majd újra egymást csókoltuk.
Mikor ajkaink végleg elváltak egymástól, őrülten ziháltam és alig bírtam menni, annyira el voltam alélva. Ő könnyedén megfogta a kezemet - amitől én ismét a mennyben éreztem magam - és egy olyan kis területre vezetett, ami jól el volt takarva a külvilág elől, az illatos bokrok és fák által. Leterítette a plédet, leült, nekidőlt egy fának, és kezemnél fogva lehúzott az ölébe. Én elégedetten nekidöntöttem a hátamat a mellkasának és fejemet a vállára hajtva bámultam az égre. Minden egyes lélegzetvételét éreztem. Mindkét karjával átkarolta a hasamat és néha- néha végighúzta az ujjait az ölemben pihenő karomon. Nem túl sokat beszélgettünk... Engem teljesen elnyomott a mámoros érzés, ami átjárta minden porcikámat, és ő is élvezte ezt a szótlan együttlétet. A nyakam felé fordította a fejét és csak pár centire volt a bőrömtől, így éreztem forró leheletét, ami elég csiklandós érzést váltott ki belőlem és akaratlanul elmosolyodtam. Ő erre felfigyelt, és ezt kérdezte:
- Na, miért mosolyogsz?
- Csak megcsiklandoztál - feleltem suttogva és közelebb tettem a nyakam hozzá. Így pont hozzáértek az ajkai a bőrömhöz, amik egyből, szenvedélyesen elkezdtek táncolni rajta. Kitört belőlem egy sóhaj, lehunytam a szemeimet és hátranyúlva beletúrtam rövid, vörös hajába. Kezei felfedezőútra indultak lázban égő testemen. . . Finoman megsimogatta gömbölyded melleimet, végighúzta kézfejének a hátát a karomon, aminek nyomán csupa libabőr lettem. Nem bírtam tovább, odafordítottam feléje a fejemet és szája azonnal meg is találta az enyémet. Vad, tüzes csókkal ajándékoztam meg, és ahányszor hozzám ért, mindannyiszor egyre gyorsabban, hevesebben vert a szívem. Mikor hosszú percek után elváltak egymástól fáradt, forró ajkaink erőtlenül ezt suttogtam az éjbe:
- Kívánlak... Minden porcikám rád vágyik.
Ő elmosolyodott, és válaszként, újra a nyakamat kezdte kényeztetni. Kéjes sóhajokkal mozgolódtam az ölében, miközben ott simogattam, ahol csak tudtam. Keze egyszer csak a combomra tévedt és könnyed nyári ruhácskámat kezdte el felhúzni. Ujjai puha izgatószerekként működtek, és ahova nyúlt ott csak forróság maradt utána. Én tehetetlenül sóhajtoztam, ahogy végigsimított fekete- csipkés franciabugyimon. Amikor a combom tövéhez nyúlt és kegyetlenül kínozva végigsimított rajta, akkor kéjes nyögés szakadt fel belőlem. Nem bírtam tovább, felálltam kibújtam a ruhámból, majd - most már szembe vele - az ölébe ültem. Ő felcsillanó tekintettel nézte végig a melleimet, és félig- meddig csupasz testemet. Átkulcsoltam a derekát a lábaimmal és olyan közel simultam hozzá, amennyire csak tudtam.
Fél karommal körülöleltem a nyakát, és most én kezdtem el égető ajkaimmal végigcsókolgatni. Ő a derekamnál átölelve próbált még jobban magához húzni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.41 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 listike 2013. 12. 20. péntek 16:30
Tetszett.
#1 Törté-Net 2011. 08. 24. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?