A+ A-

Még kívánlak...

Szakított velem. Úgy éreztem, vége mindennek, semmihez nincsen kedvem, és nem is lesz. A hétvégén szőlőszüret lett volna, amire hivatalos volt, és azt mondta, nem hagyja ki, még ha már nem is vagyunk együtt. Igent mondtam, noha fájt, hogy úgy kell tennem a szüleim előtt, mintha minden a legnagyobb rendben volna. Még nem volt a szakítás "hivatalos".
Elérkezett a szombat, és a város szélén lévő kis kertünkben vártam, hogy felzúgjon a közelben a motorhang, amit mindig úgy vártam, ha jött hozzám. Most kicsit tartottam tőle, és remegtem a szomorúságtól. Nem szándékoztam visszacsábítani, vagy valami hasonló. Aztán meghallottam, hogy közeledik. Egy puszit nyomott a számra(mint bármelyik korábbi találkozásunkkor a kapcsolatunk idején) majd belém karolt, és siettünk a többiek felé, kezdődött a munka. Már ekkor sem értettem, mi is akkor a helyzet köztünk? Ugyanis elég hosszú ideig voltunk együtt ahhoz, hogy barátként is így kezeljen, szóval nem tudtam eldönteni, hogyan viszonyuljak hozzá ezek után. Beszélgettünk, szedtük az érett fürtöket. Kis idő elteltével láttam rajta, mikor a szemébe néztem, hogy ugyanúgy kíván, mint régen. Mikor senki sem figyelt, megragadott, és hosszan megcsókolt. Beleborzongtam. Utána a kezéből a számba adott egy szem szőlőt, amit a lehető legerotikusabban haraptam le a fürtről, eléggé erotikusan ahhoz, hogy a farkát képzelhesse a számba.
- Uhh, inkább ne... - nyögte. Láttam rajta, hogy őrlődik a vágy és az érzelmei között.
- Éhes vagyok - közöltem vele, mivel már dél felé járt az idő, és az ebédet a szőlőskert végében álló kis szerszámos házikóban szándékoztuk elfogyasztani, ami most jócskán messze került a tőkék közt dolgozó emberektől.
- Megyek veled, én is megéheztem - vágta rá rögtön.
Csendben lépkedtünk egymás mellett, TUDTAM, mi következik. A házikóhoz érve már majd' felfalt a tekintetével, de még mindig nem szólt egy szót sem. Aztán mikor átléptük a küszöböt, megragadott, és ismét megcsókolt. Puha, lágy ajkait harapdáltam, miközben nyelvével becézgette a számat, majd a nyakamat, amit annyira imádok. A popsimat kezdte simogatni, meg van érte őrülve. Ekkor már elég közel álltam (mit álltam, tapadtam!) hozzá, hogy érezzem, mennyire megkívánt, és hogyan nyomódik egyre a combomhoz a farka. Egyik kezemmel a tarkóján beletúrtam a hajába, másikkal simogattam egyre forróbb, és egyre jobban dudorodó nadrágját.
- Gyere már... - suttogta, és gyors mozdulattal kigombolta a farmerját, majd a következő pillanatban már a lábai előtt térdeltem, és a heréit nyalogattam. Eleinte fáj neki, míg végig nem nyalom minden egyes négyzetmilliméterét, csak utána nyúlhatok hozzá a kezemmel is.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 11. 26. vasárnap 06:35
Csak kihasználja a pasas. Ki kellene rúgni.
#6 vakon54 2017. 10. 2. hétfő 15:16
barbie chic holvan a folytatás?
#5 deajk2008 2016. 09. 25. vasárnap 18:11
elment és jöhetne szerintem egy kis folytatás, erre most 7p tudtam adni
#4 zsuzsika 2014. 11. 24. hétfő 07:30
Gyenge.
#3 listike 2014. 09. 25. csütörtök 07:35
Nem jó.
#2 papi 2014. 02. 4. kedd 23:35
Elmegy
#1 Törté-Net 2011. 07. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?