A+ A-

Zsarolás

Még középiskolában volt egy nagyon jó ismerősnőm, akivel mindent megbeszéltünk. Tudtam kivel feküdt le, az aktuális pasiját kivel hányszor csalta meg stb. Persze szívesen megdugtam volna de ő csak barátként gondolt rám. Suli után úgy esett hogy pár évig nem találkoztunk. Végül Pesten összefutottunk. Többszöri találkozás után kiderült, hogy férjhez ment. Csalódott voltam. Mondta, hogy a férje elég sokat van külföldön a munkája miatt.
Ekkor nem tudom miért, de azon gondolkodtam hányszor csalhatta már meg, de ezt nem mertem megkérdezni tőle. Végül úgy döntöttem titokban követem őt. A sejtésem beigazolódott. Pár nap múlva láttam, ahogy egy pasival, aki nem a férje volt, belopóznak egy elhagyatott házba. Persze volt nálam kamera, és utánuk mentem. Nem vettek észre, így nyugodtan felvehettem, amint először leszopja a pasit, majd a szoknyáját felhúzza és dugnak egyet. Kár, hogy nem vetkőzött le, de így is jó volt nézni. A vidin egyértelműen látszott, hogy kit dugnak. Már ekkor tudtam, hogy megzsarolom ezzel a videóval.
Pár nap múlva elhívtam egy kávézóba. Leghátul ültünk senki nem láthatott minket, és még a pincér lányok sem zavarhattak. Pár átlagos kérdés után merészebb kérdéseket tettem fel.
- A párodat csaltad már meg?
- Nem - válaszolta. - Szeretem őt soha nem csalnám meg.
- Mit szólnál ha velem megcsalnád?
- Már mondtam soha nem csalnám meg.
Nem akartam hogy tovább hazudjon így elé raktam a videóból készült pár képet. Nagyon meglepődött, mikor meglátta.
- Ezek után is azt mondod, hogy soha nem csalnád meg a párodat?
- Honnan szerezted? Ki látta még?
- Én csináltam. Talán megmutatom a férjednek.
- Kérlek, ne tedd, azt hittem, jó barátok vagyunk.
- Azok is vagyunk, de én többet akarok tőled a beszélgetésnél. - Közben pedig a szoknyája alá nyúltam, és fogdostam a combját.
Azonnal arrébb lökte a kezemet.
- Meg akarsz dugni?
- Igen.
- De azután megsemmisíted a képeket ugye?
- Talán.
- Ha nem semmisíted meg akkor nem - ahogy ezt mondta, ott akart hagyni. Ekkor elborult az agyam. Visszanyomtam ülő helyzetbe, és erőteljesen megmarkoltam a combját.
- Te kis ribanc, ha nem hagyod, hogy megdugjalak, esküszöm, a férjed látni fogja a képeket.
Direkt nem mondtam el neki, hogy valójában videó van róla. Láttam rajta, hogy nagyon megijedt emiatt. Pár perc múlva szólalt csak meg.
- Oké lefekszem veled te kis szemét, de ezzel vége a barátságunknak.
- Nem gond. De már most kérek egy kis ízelítőt, vedd le a tangádat itt és most.
- Hülye vagy? Mi van, ha meglátnak?
- Nyugi, nem fognak. Csak szólok mindent, amit akarok teljesítened kell. Ha csak egyszer is nemet mondasz vagy ellenkezel, a képek mennek a férjedhez.
Nem nagyon örült ennek, de végül is kénytelen volt bele menni. Amint levette a tangát, azonnal benyúltam a szoknya alá. Sejtettem, hogy borotválja a punciját. Egy kis ideig simogattam, majd elkezdtem ujjazni 2 újjal. Próbálta titkolni, de láttam rajta, hogy azért élvezi.
Pár perc után elővettem a farkamat, ami kőkeményen állt. Szerencsémre elég nagy mérettel áldott meg az élet, és már régóta vártam arra, hogy a szájába rakjam.
- Na most szopjál egy kicsit.
A mi boxunkat egy paraván takarta, senki nem láthatta, mit csinálunk. Mivel egymás mellett ültünk, csak oldalra kellett hajolnia. Amint a farkam a szeme szája elé került, nagyon meglepődött.
- Mekkora a farkad? - ekkorát még nem is láttam.
- 28/8-as. Mekkora volt eddig a legnagyobb farok, ami benned járt?
- 18 centi.
- Na akkor számíts arra, hogy nagyon szét foglak dugni.
- Kérlek, oldjuk meg másként a dolgot.
- Nem! Különben tudod mi lesz.
Ekkor nem szólt semmit, csak megfogta a farkamat.
Csak húzogatta, nem akarta bekapni.
Ekkor az arcához nyomtam, majd mikor a szájánál volt a makkom, benyomtam neki. Nem nagyon kíméltem, mert jó mélyen beraktam. Éreztem, hogy alig kap levegőt, de akkor sem vettem ki a szájából. A kezemet a fején tartottam, nehogy kivegye a szájából. Pár perc múlva már könnyebben ment neki a szopás. Kíváncsi voltam mennyire tudnám a szájába rakni. Erőteljese elkezdtem lenyomni a fejét a farkamra. Még nem voltam benne teljesen de a mozdulataiból láttam hogy ez már sok neki így elengedtem a fejét ő pedig azonnal kivette a szájából a farkát és levegő után kapkodott.
-Te rohadék majdnem megfulladtam.
-Kuss ribanc és szopjál- és újra rányomtam a fejét a farkamra. Miközben szopott benyúltam a blúza alá. a melltartót félrehúztam majd fogdostam a melleit. Pár perc múlva mondtam neki menjünk a lakásomra. Gyorsan rendbe tette magát majd fél órányi kocsikázás után a lakásomon voltunk.
- Vetkőzz le! - mondtam.
Szó nélkül megtette. Közben én is megszabadultam a ruháimtól. Pár percig csodáltam a gyönyörű testét majd letérdeltettem hogy ismét szopjon. Párszor megpróbáltam tövig a szájába rakni de pár másod perc után elkezdett öklendezni és levegő után kapkodni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.34 pont (70 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 nevesincsen 2016. 03. 14. hétfő 15:06
Fos,de nagyon!
#8 deajk2008 2015. 04. 18. szombat 16:35
hát... jó lett folytasd
#7 Busmanus 2014. 11. 22. szombat 21:41
Szar, nulla pont.
#6 A57L 2013. 06. 30. vasárnap 06:45
Én szerintem nem rossz.
#5 listike 2013. 05. 10. péntek 07:00
Nagy nulla.
#4 igrac 2011. 06. 25. szombat 23:59
Ekkora egy szart!
#3 karchyhy 2011. 05. 31. kedd 03:44
Nekem túlságosan ellenszenves a történet. Lehet 0 pont?
#2 v-ir-a 2011. 05. 29. vasárnap 20:16
ez inkább bizarr kategória, már ha egyáltalán létezik ilyen szitu...számomra az erőszak elfogadhatatlan;
#1 Törté-Net 2011. 05. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?