Bekötött szemmel

Szavazás átlaga: 6.04 pont (26 szavazat)
Megjelenés: 2011. május 25.
Hossz: 5 345 karakter
Elolvasva: 882 alkalommal
Szerettem volna Kedvesemet este meglepni. Egy kis játékot belevinni a szerelmi életünkbe, ami nagyon jól működik, csak az előjátékba akartam egy kis huncutságot becsempészni. Hamarabb haza értem a munkámból és szépen elő készíttettem a szobát. Gyertya, füstölő, félhomály és piros és narancsszínű sálak, különböző módon elhelyezve a szobában.
Izgatottan vártam és nagyon kíváncsi voltam, mit szól és belemegy-e a kisjátékomba.
Zuhanyzás után egy lenge kis ruhában vártam és nem is kellett sokat várnom, megjött a Drágám és mikor meglátta a szobát széles mosoly volt az arcán és átölelt, forrón csókolt.
Megszédültem heves csókjától, megrogyott a lábam, észre vette és gyorsan elkapott el ne essek. Hosszan csókolóztunk, levetkőztettük és simogattuk egymást szenvedélyesen, bele feledkezve mindenbe. Magamhoz kellet térnem, mert el akartam mondani, mielőtt belemerülünk bármibe is, játszunk egy kicsit. Hm, kíváncsivá tettem és belement.
Állva maradtunk.
Levettem az egyik selyem sálat és bekötöttem a szemét és mondtam én végig barangolok az egész testén nyelvemmel és számmal, kezem nem érhet a testéhez és Én váratlanul össze-vissza, bárhol felbukkanhatok. Természetesen közben Ő sem érhetett hozzám. Még is a felém ágaskodó vágyaim forrásával kezdtem, de csak a hegyét érintettem finoman, köröztem nyelvemmel a makkocskáján, ettől még keményebb lett és sóhajtásokkal adta tudomásomra, mennyire élvezi. A fülcimpájával folytattam, lefelé haladva nyakára leheletnyi csókot adtam, sóhajtása nem maradt el. Mint említettem, nem a megszokott sorrendben akartam haladni, így hát, köldöke gödröcskéjébe nyomtam forró nyelvemet, úgy mint amikor Ő szokta puncimba nyomni. Még csak kicsiket nyögött, sóhajtozott, kezeit alig bírta féken tartani.
Háta mögé mentem és fenekét kezdtem puszilgatni, harapdálni.
Nagyon élveztem ezt a kis játékot, testem tüzelt a szívem hevesen dobogott és annyira izgatott, hogy barlangocskám még jobban nedvesedett. Nagyon felbátorított és folytattam tovább.
Én is alig bírtam ki, hogy kezeimet féken tartsam. Kértem egy nagyobb terpeszt és heréit kezdtem nyalogatni, számba venni és szívtam torkomig, szopogattam, előbb az egyiket és aztán a másikat is, ahogy csak bírtam. Kicsit megrogyott a térde, lábai remegtek.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.04 pont (26 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. december 12. 14:08
#5
Így kell élni.
1
zsuzsika
2014. december 21. 08:24
#4
Jó.
1
a
A57L
2014. június 17. 05:17
#3
Egész jó írás.
1
p
papi
2014. március 27. 08:52
#2
Nem rossz
1
T
Törté-Net
2011. május 25. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1