A+ A-

Bekötött szemmel

Szerettem volna Kedvesemet este meglepni. Egy kis játékot belevinni a szerelmi életünkbe, ami nagyon jól működik, csak az előjátékba akartam egy kis huncutságot becsempészni. Hamarabb haza értem a munkámból és szépen elő készíttettem a szobát. Gyertya, füstölő, félhomály és piros és narancsszínű sálak, különböző módon elhelyezve a szobában.
Izgatottan vártam és nagyon kíváncsi voltam, mit szól és belemegy-e a kisjátékomba.
Zuhanyzás után egy lenge kis ruhában vártam és nem is kellett sokat várnom, megjött a Drágám és mikor meglátta a szobát széles mosoly volt az arcán és átölelt, forrón csókolt.
Megszédültem heves csókjától, megrogyott a lábam, észre vette és gyorsan elkapott el ne essek. Hosszan csókolóztunk, levetkőztettük és simogattuk egymást szenvedélyesen, bele feledkezve mindenbe. Magamhoz kellet térnem, mert el akartam mondani, mielőtt belemerülünk bármibe is, játszunk egy kicsit. Hm, kíváncsivá tettem és belement.
Állva maradtunk.
Levettem az egyik selyem sálat és bekötöttem a szemét és mondtam én végig barangolok az egész testén nyelvemmel és számmal, kezem nem érhet a testéhez és Én váratlanul össze-vissza, bárhol felbukkanhatok. Természetesen közben Ő sem érhetett hozzám. Még is a felém ágaskodó vágyaim forrásával kezdtem, de csak a hegyét érintettem finoman, köröztem nyelvemmel a makkocskáján, ettől még keményebb lett és sóhajtásokkal adta tudomásomra, mennyire élvezi. A fülcimpájával folytattam, lefelé haladva nyakára leheletnyi csókot adtam, sóhajtása nem maradt el. Mint említettem, nem a megszokott sorrendben akartam haladni, így hát, köldöke gödröcskéjébe nyomtam forró nyelvemet, úgy mint amikor Ő szokta puncimba nyomni. Még csak kicsiket nyögött, sóhajtozott, kezeit alig bírta féken tartani.
Háta mögé mentem és fenekét kezdtem puszilgatni, harapdálni.
Nagyon élveztem ezt a kis játékot, testem tüzelt a szívem hevesen dobogott és annyira izgatott, hogy barlangocskám még jobban nedvesedett. Nagyon felbátorított és folytattam tovább.
Én is alig bírtam ki, hogy kezeimet féken tartsam. Kértem egy nagyobb terpeszt és heréit kezdtem nyalogatni, számba venni és szívtam torkomig, szopogattam, előbb az egyiket és aztán a másikat is, ahogy csak bírtam. Kicsit megrogyott a térde, lábai remegtek.
Teste jelezte, mennyire élvezi ezt az egész játékot, amit már alig bír ki, de én folytattam a kényeztetést. Zacskócskáit kivettem a számból és nyelvemmel haladtam duzzadó hímvesszője felé, körbe jártam nyelvemmel és hirtelen bekaptam, de annyira, szinte a torkomon éreztem a végét. Váratlanul érte és mozgatni kezdte csípőjét, előbb lassan, majd egyre gyorsabban, liheget és zilált, fallosza ki-be járt a számban, duzzadt és éreztem forró spermáját a számban, nyeltem és csak nyeltem, egy kicsi csorgott ki a számon is, nagyon finom volt.
És szerepcsere következett...
Szemem bekötve és furcsa, de izgatottan vártam, hol is érint meg először és melyik testrészemen kezdi, Édesem nyelve. Nagyon izgalmasan kezdte, popómat csókolta finoman és nyelve hegyével lassan haladt felfelé a hátamon. Hm...sóhajtottam, kellemes borzongás fogott el.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2014. 12. 21. vasárnap 08:24
Jó.
#3 A57L 2014. 06. 17. kedd 05:17
Egész jó írás.
#2 papi 2014. 03. 27. csütörtök 08:52
Nem rossz
#1 Törté-Net 2011. 05. 25. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?