A+ A-

Először egy kocsiban

Üdvözöllek titeket!
Zoli vagyok, 23 éves srác.
Átlagos magasságú és alkatú vagyok de vállig érő szőke hajam és kék szemem van, ami tapasztalataim szerint bejön a lányoknak és mint később kiderült a pasiknak is.
A most következő történetben elmesélem nektek, hogy hogyan esett meg életem első homoszexuális élménye.
Már tinédzser koromban feltűnt a pornóújságok lapozgatása közben, hogy valahogy különös izgalom fog el a kidolgozott testű, nagy merev hímtaggal pózoló férfiak képei láttán. Nem tulajdonítottam ennek eleinte jelentőséget, hisz mindig volt ott a képen egy nagymellű nő is és kemény akciók is.
Ám évekkel később már szöget ütött a fejemben, hogy talán nem csak a nők izgatnak. Elkezdtem hát kifejezetten homopornót keresni a neten és rá kellett döbbennem, hogy ezek nézegetése éppen úgy stimulálja a hímtagom, mint a hagyományos pornográfia. Ettől megijedtem, de elkezdtem beleásni magam a témába.
Ennek az lett az eredménye, hogy néhány újabb év múlva már rutinosan cseteltem, flörtöltem, ismerkedtem az interneten mindenféle pasival, akik persze nem titkolták, hogy szeretnék a farkukat legalábbis a számba tenni. Elfelejtettem megemlíteni, hogy én passzív vagyok, azaz a lány szerepet szeretem magamra ölteni.
Tehát, mire 23 lettem, már elfogadtam, hogy bizony nem csak a lányok vonzanak, bár férfiakkal sosem tudtam elképzelni gyengéd érzelmi viszony. Az csak szex és más semmi.
Egy ideje már beszélgettem cseten egy sráccal aki 28 éves és a beszélgetéseink alapján nagyon jó fej volt. Sokat beszélgettünk és idővel kialakult a bizalom a részemről, ami kulcsfontosságú volt a továbblépés szempontjából. Idővel cseréltünk képet is és örömmel nyugtáztam hogy ez egy magas sportos pasi, pont amilyenek igazán izgattak.
Ekkor eldöntöttem, hogy végre kötélnek állok. Ugyanis már régóta próbált rábeszélni egy találkozóra.
Előre tisztáztam, hogy első alkalom lesz és ezért valószínűleg csak orálra lehet számítania, valamint, hogy ez számomra csak szex. Nem volt kifogása.
Egy bevásárló központ parkolójába beszéltük meg a találkozót és ő elmondta milyen autóval fog érkezni. Kicsit hamarabb értem oda, és hihetetlen izgatott voltam, de nagy volt bennem az elszántság.
Kis késéssel de befutott a megbeszélt helyre. A szívem zakatolni kezdett és hirtelen nagyon zavarban jöttem. Beszálltam mellé és kezet fogtunk. Megbeszéltük, hogy keresünk egy nyugodt helyet. Úgy 10 perc autókázás után egy félbehagyott építkezési területen parkoltunk le.
Ő nem is vacakolt sokat, elkezdett vetkőzni ott az autóban. Itt meg kell említenem, hogy mindez télvíz idején történt egy kora délutáni órában. Tehát levett a pólóját és elkezdte kicsatolni az övét.
Itt már olyan izgatott voltam, hogy alig voltam magamnál. Ösztönösen én is elkezdtem gombolni a nadrágom.
Benne volt ebben az izgalomban az, mint amikor egy bulin egy alkalmi kalandba keveredsz egy jó csajjal, de benne volt egy afféle tiltott gyümölcs érzés is, és ettől vált leírhatatlanná ez az izgalom.
Aztán letolta az alsógatyáját és előbukkant a félkemény állapotú farka. Ekkor már extázisban voltam és opálosan csillogó szemekkel figyeltem ahogy lassan fel-le húzogatta rajta a finom bőrt.
Én is követtem a példáját de pár másodperc múlva szinte akaratlanul odanyúltam az övéhez és megmarkolva, átvettem tőle a „munkát”. Erre ő is megfogta az enyémet és néhány percig így kényeztettük egymást. Egy kis csepp jelent meg a makkja hegyén, ami arra késztetett, hogy odahajoljak és lenyaljam róla. Ekkor mintha magamhoz tértem volna, tudatosult bennem, hogy egy másik férfi hímvesszőjének a hegyét nyaltam meg. Őrölt vágy borította el az agyam minek hatására a tövétől a hegyéig végignyaltam lassan, az egyébként méretes, vaskos szerszámot, ami ekkorra már teljes méretében meredezett és férfias illatot árasztott felém. Az ízek illatok és a helyzet olyannyira beindított, hogy már nem tudtam türtőztetni magam tovább és mélyen a számba engedtem a kívánatos testrészt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.23 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 v-ir-a 2011. 05. 21. szombat 21:57
azokat is szívesen elolvasnám smile
#1 Törté-Net 2011. 05. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?