A+ A-

A bunker

Idén korán érkezett a tavasz. A nap erősen és melegen süt ma, pedig mégcsak március eleje van. Március, Kriszta kedvenc hónapja. Nemcsak azért mert ilyenkor van a születésnapja.
Olyan hívogatóak odakinnt a tavasz első napsugarai...A lány szinte érzi az arcán a meleg cirógatását és szinte hallani véli a méhecskék zümmögését ahogy kibambul a levegotlen 3. emeleti osztályteremből.
"Velünk van még, Váradi kisasszony?" A történelemtanár lezser megjegyzése fel sem ébresztette volna ábrándozásából, ha a nevét nem említi.
Varga tanár úr abban az évben kezdett a gimiben tanítani, és szinte az összes lány bele volt zúgva. Kivéve Krisztát. Őt kifejezetten taszították a férfi markáns vonalai és állandó borostája. Jóképű volt ugyan, de olyan bizarr módon. A férfi mindig sötét farmert viselt, inggel, aminek a legfelső gomblyukát kigombolva hagyta és a mellszőrzete kikandikált. Krisztát még a hideg is kirázta a gondolattól, hogy valaha hozzáérjen. Biztos volt benne hogy ez az undor kiült az arcára, ahogy a tanár tovább beszélt hozzá. Ő láthatólag kedvelte a lányt, annak ellenére, hogy az utált törit seggelni. Talán csak felüdülés volt hogy ő nem tartozott a rajongói táborba.
"Tudom, hogy tavasz van, meg péntek,...de még kb 15 percig- folytatta az órájára nézve- a forradalmakra kéne koncentrálni."
A lány belevörösödött, ahogy mostmár az egész osztály őt bámulta.
Próbált figyelni, és bár szemével a táblán elhelyezett térképre meredt, gondolatai már messze kalandoztak.
Mikor kicsengettek, oldalba kellett böknie a padtársát, hogy megkérdezze mi is a feladott lecke.
"Jézus, Kriszta, te hol a csodában jársz ma?" suttogta Brigi, aki eminensnek nem volt mondható, viszont szintén a tanár lelkes rajongótáborához tartozott.
Ő egy titokzatos mosolyra húzta a száját és odasúgta a barátaival holnapra tervezett erdei túra körvonalait.
"Akarsz jönni?" kérdezte puszta udvariasságból Brigit.
Legnagyobb megkönnyebbülésére a másik, arra hivatkozva, hogy nem ismeri a többieket, nemet mondott.
A szétválaszthatatlan csapat Kriszta 4 legjobb barátjából állt; legjobb barátnője, Ditta, és a srácok, Csaba, Lackó és Jocó általános iskola óta elválaszthatatlanok voltak. Különösen Jocóhoz fűzték erős szálak. Őt óvoda óta ismerte. Vagy tíz éve már hogy a folyóparton, a nádasban királyosat játszottak ahol Jocó volt a herceg és ő a királylány.
Szinte testvéri kötelék volt köztük.
Pár hónappal ezelott azonban valami megváltozott. Egyedül voltak otthon Jocóéknál, a fiú szülei elutaztak.
Kicsit belekóstolgattak a bárszekrény tartalmába. Jócskán. Aztán Jocó javasolta hogy nézzenek meg egy "olyan" filmet. Apukájának hatalmas gyűjteménye volt belőlük. Először csak vihogtak rajta, ahogy a fehér tornacipős pasasok jól megrakták a lehúnyt szemmel és kitátott szájjal "élvező" nőciket. De aztán a fiú egyszercsak olyan furin ránézett és ezt kérdezte:
"Te gondoltál valaha úgy rám...mármint kettünkre...? Tudod...hogy mi lenne, ha lefeküdnénk egymással." Ha teljesen őszinte akart volna lenni, azt mondta volna hogy nem, hisz eddig tényleg sosem gondolt ilyesmire. Belenézett a srác búzavirág-kék szemébe, ami most mintha még világosabb lett volna...és hirtelen nem is tűnt olyan rossz ötletnek.
"Nem is tudom..." - mondta halkan. "Te szeretnéd?"
A fiú nem válaszolt csak közelebb húzódott a lány meleg testéhez, és belecsókolt a nyakába. Olyan gyengéd volt. Csókokkal borította el az egész testét, ahogy lassan, finoman kibujtatta a pulcsijábol és melltartójából. Nevettek rajta hogy milyen profin, egy kézzel sikerült kikapcsolni a melltartót. Pedig egyáltalán nem volt profi. Érezni lehetett a fiú bizonytalanságát, és sejtette hogy neki ez az első. De olyan kedves volt és figyelmes hogy Kriszta megbocsátotta az elsietett előjátékot és azt kívánta, bárcsak neki is ez lenne az első. Bárcsak ne adta volna hónapokkal ezelőtt a szüzességét a volt pasijának, aki 5 évvel idősebb volt nála és nyilván csak kihasználta őt. Az csak valami érzelemmentes dugás volt, míg ez a legérzékibb szeretkezés. De vajon Jocó is csak ki fogja használni?
"Te már nem vagy szűz, ugye?" kérdezte a fiú, valószínűleg a lány elbizonytalanodott arckifejezésére reagálva. Kriszta vágott egy grimaszt, hiszen pletykás Ditta barátnőjének köszönhetően nem volt olyan az ex 8B-ből aki ne hallott volna róla meg a Zsoltiról. Ditta valahogy presztrizskérdésnek tekintette és büszke volt rá hogy az ex osztályukból csak ők ketten nem szüzek már. Az biztos hogy ezt nem fogja elmondani neki.
Megrázta a fejét és elmosolyodott, valószínűleg mindegyikkel bátorítva a fiút aki épp arra készült hogy dákóját begyömöszölje a lány épphogycsak nedves puncijába.
"Had segítsek." ajánlotta Kriszta, kicsúszva a fiú alól és az ágyra térdelve. Zsolt legalább erre jó volt, mutatott neki pár trükköt, amivel örökre beírhatta magát a srácok, legalábbis a tapasztalatlanabbak, mint Jocó naplójába.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.93 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 18. péntek 14:27
Nem rossz történet. 10 Pont!
#4 listike 2014. 10. 1. szerda 13:13
Jó volt.
#3 A57L 2014. 05. 6. kedd 07:12
Nem rossz történet.
#2 v-ir-a 2011. 05. 12. csütörtök 22:25
első gondolatom az volt, hogy a tanárral történik meg a szex, de így sokkal jobb, izgalmas volt 8 pont
#1 Törté-Net 2011. 05. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?