A+ A-

Déli farm

1862. májusa USA
Már 1 éve dúl a polgárháború észak és dél közt. Joe a 23 éves színesbőrű fiú egy déli farmon messze a harcoktól tengeti rabszolga életét. Gazdája tisztként szolgál a fronton, a háború kezdete óta ő vezeti a farmot és emellett látja el a ház körüli teendőket. A bírtok úrnője a 32 éves Mary reménytelenül várja a híreket a férjéről.
Mary naplója
Május 13.
Ma sem jött hír Bobról, már csak reménykedni tudok, hogy életben van. Kedves naplóm szerencsére veled meg tudom osztani a gondolataimat, ha nem lennél már megőrültem volna. Holnaptól több időt töltök a szabadban nem bírom tovább a bezártságot.
...
Május 25.
Továbbra sincs hírem Bob felől. Szép idő volt ma, körbelovagoltam a bírtokot. Beszélgettem Joeval, lehet hogy gyakrabban teszem ezentúl.
...
Május 26.
Sokat beszélgettünk Joeval, sok mindent megtudtam róla, nagyon kedves fiú, jó megosztani vele a gondolataimat.
...
Május 28.
Nagyon sok időt töltök Joe társaságában szinte nem is akarok egyedül lenni, néha feltartom a munkájában, de nagyon hiányzik a társaság. Nem tudom mit tegyek, ha a Bob nem tér vissza, hogy éljek ezután.
Mary 18 évesen szűzként ment nőül Bobhoz és mindezidáig ő volt az egyetlen férfi az életében. Mary egy vállig érő világos barna hajú, kék szemű, vékony derekú, telt keblű szépség. Házas élete Bobbal átlagosnak mondható leszámítva, hogy házasságából gyermek nem született. A társaságot számára mindig is férje jelentette, de most hogy egyedül maradt nyomasztotta igazán a tény hogy távol a civilizációtól férje nélkül milyen magányos életet él.
Június 1.
Vasárnap reggel.
Korán ébredtem, és nekiláttam a készülődéshez hogy kimenjek a tóra. Elmentem Joehoz, már tegnap megbeszéltük a ma reggeli indulást. Joe szállása egy kis kunyhó. Messzebbről még nem láttam sehol, de közelebb érve megpillantottam amint egy fa mellett vizel. Döbbenetem akkora volt hogy ösztönösen sikoltanom kellett. Csak annyit mondtam Jézusom, és elszaladtam hazáig meg sem állva. Egész nap ez járt a fejemben. Ilyen vastag és hatalmas péniszt még sohasem láttam és el sem tudtam volna képzelni idáig. Próbáltam elhesegetni a gondolatot, de mindíg visszatért. Eleinte a csodálkozásom miatt, de egy idő múlva vágyakozással gondoltam rá, hogy milyen csodálatos lenne megérinteni, megízlelni, magamban érezni. De JAJ miket gondolok!
Joe, egy a munkától szálkásra, izmosra formált testalkatú, magas, színesbőrű fiatal rabszolga, aki még nővel soha nem volt, csak a fantáziáiban Maryvel, akibe titokban szerelmes volt.. De soha nem tett volna semmit a valóságban, ám ez a fizikális valóságban történt eset, hogy titkos szerelme láthatta hímtagját, majd elszaladt, hogy fog ezután úrnője szemébe nézni.
Mary a bezártságot választotta majdnem egy hétig, nem tudott Joe szemébe nézni, a szégyen miatt, hogy kívánja őt, kimondhatatlanul. Nagyon vágyott a társaságára, a beszélgetéseik is hiányoztak neki. Joe is őrlődött magában, ő is hibásnak érezte magát.
Június 7. Szombat
Ma kimegyek a bírtokra nem bírom tovább lesz ami lesz beszélek Joeval.
-Miss Mary végtelenül sajnálom ami történt.
-Nézd Joe sokat gondolkodtam azon ami történt nem vagy hibás semmiben nem tehetsz semmiről, csak időre volt szükségem hogy átgondoljam mi is történt, és arra jutottam hogy..
De nem tudta befejezni mert a postaszolgálat levelet kézbesített számára. Amiben az állt hogy a férje elhunyt. Mary zokogásban tört ki a levelet elhajítva vígasztalásra várva ölelte át Joet. Joe gondolatai a váratlan öleléstől cikáztak azon, hogy vajon mi lehet az oka, de csakhamar kitalálta, hogy a gazda elhunyt. Szomorú lett, Mary könnyeitől mellkasa teljesen átnedvesedett, de mindeközben kellemes bizsergés járta át testét szerelme ölelésének hatására.
Elkísérte Maryt a házig, ahol a nő kérlelte hogy maradjon vele, nem szeretne egyedül maradni. Ledőltek a kanapéra ahol egy kis idő múltán a nő a kimerültségtől álomba szenderült Joehoz simulva. A férfi miután szerelme álomba szenderült nem sokáig tudta tűrtőztetni magát féfiassága keményedni kezdett és hatalmasra duzzadt az őt ért hatások miatt. Joe hallotta a lány szuszogását, érezte bársonyos bőrét és finom kebleit mellkasához simulni. Soha nem volt még ilyen közel szerelméhez és az őt ért gyönyörűség olyan valótlannak tűnt hogy el sem akarta hinni. Keze ösztönösen vándorútnak indult hogy felfedezze szerelmének testét, vonalait, a rajta pihegő mellkas érintése libabőrössé tette őt és farka nadrágját feszítette az őt ért ingerek a hatalmas szűnni nem akaró és egyre erősödő őrjítő vágy hatására. Vágyainak engedve legszívesebben azonnal leszaggatta volna a ruhadarabokat melyek elválasztják szerelme oly kívánatos hoszzú ideje érintetlen testétől, de a lány mocorgása kicsit vissza rezzentette a valóságba, várt nem mozdult tovább, alvást színlelt, ekkor...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.69 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 sipospista 2016. 10. 14. péntek 19:11
Tetszet
#7 feherfabia 2015. 08. 13. csütörtök 06:31
Jól sikerült!
#6 deajk2008 2015. 04. 6. hétfő 09:06
egész jól megírt történet 8p... és folytasd
#5 papi 2014. 02. 4. kedd 23:37
Egész jó
#4 A57L 2013. 10. 28. hétfő 04:34
Nem rossz.
#3 bikmakk 2011. 08. 22. hétfő 22:19
Egész jó!
#2 tiborg 2011. 05. 6. péntek 04:46
Ez csak erotika, de tetszett!!
#1 Törté-Net 2011. 05. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?