A+ A-

Üzleti út

A tavasszal partnerkapcsolatról tárgyaltunk egy amerikai vállalkozással. Nem akarlak untatni, a lényeg az volt, hogy Magyarországon mi forgalmazzuk kizárólagosan a termékeiket. A szerződést én mentem aláíratni Floridába, mert a főnököm úgy döntött, hogy kivesz egy hosszabb szabadságot május elsejére való tekintettel. Partnerünk vezetője is nő volt, így majd jól el fogtok szórakozni egymással - mondta.
Lisa (most hirtelen ez a név jut eszembe) tipikus amerikai szépség volt: magas, erős, hosszú szőkített haj és legalább kétkilónyi szilikon a melleibe. Mivel egyedül élt meghívott magához. A szobalánya nyitott ajtót, úgy nézett ki mintha egy vígjátékból vagy egy szexfilmből bújt volna elő. A szokásos ruhát viselte, csak minden túl rövid, túl szűk volt rajta. Sokszor hallottam, hogy az amerikaiaknak nincs ízlésük, de nem gondoltam volna, hogy ez ennyire szembeötlő tud lenni. Miután elhelyezkedtem kiültünk a verandára beszélgetni. Lisa majd felfalt a tekintetével, egyik kezével a combomat simogatta az asztal alatt, a másikkal folyamatosan utántöltötte a poharamat borral. Közben meg a várható nyereségről beszélgetünk. Volt már ilyenben részem, csak eddig férfiakkal. Közben megérkezett a szobalány egy újabb üveggel. Töltött, majd szorosan mögém állt és elkezdte simogatni a hajamat, tarkómat és vállaimat. Olyan finoman csinálta, hogy önkétlenül elengedtem magam. Nagyjából velem egykorú volt, persze legalább egy évtizeddel fiatalabb, mint a gazdája. Lisa ekkor egész közel hajolt hozzám és én megcsókoltam. Ő viszonozta és miközben szobalánya kihámozta melleimet a ruhából nyelveink táncot jártak egymás szájába. Félretolta az asztalt, hogy jobban hozzám férjem, én pedig - valószínűleg az ital hatására is - teljesen elvesztettem a fejem, lehúztam a ruhám és csak kis ezüstszínű tangám maradt rajtam. Szétette a lábát és rám kiáltott:
- Nyalj ki te kurva. Nem figyeltem fel a megváltozott hangnemére. Letérdeltem, és nyalni kezdtem, természetesen csupaszra volt borotválva, sokkal nagyobb és tágabb volt, mint az enyém és bódító nőies illat áradt belőle. A szobalány is levetkőzőt, és szorosan átölelt. Miközben a tarkómat csókolgatta, egyik kezével a mellbimbómat morzsolgatta, a másikkal benyúlt a tangámba és a puncimat izgatta. Istenien éreztem magam. Ezért is volt borzasztó és kiábrándító, ami ezután jött. Hirtelen kiengedte a húgyhólyagját és lepisilt. Megpróbáltam felpattanni, de a szobalánya szorosan tartott. Szemeimet sikerült becsuknom, de így is a meleg vizelet végigfolyt az arcomon, a testemen. Fél percig se tartott az egész.
- Ízlett mi kis kurva. - mondta.
- Egyáltalán nem - válaszoltam. Ő azonban úgy folytatta mintha meg sem hallott volna.
- Akkor most kinyalhatod a lucskos puncimat. Hiába is tiltakozol, tudom, hogy élvezed, meg aztán nem is akarsz ilyen hamar. üres kézzel hazautazni.
Lefektettek a padlóra és szájamra ült, a szobalánya meg felcsatolt egy műfaszt és elkezdett dugni. Az volt a baj, hogy végül is a testem nem tartotta olyan undorítónak az egészet, mint az eszem. Élveztem, ahogy vibrál a puncim a szobalány lökéseitől, ahogy arcomra ráborul Lisa kívánatos puncija. Lassan, olyan dolgok jutottak eszembe, hogy a pisi milyen egészséges, hogy van, akik megisszák és ehhez hasonlók. A nem tudom hányadik orgazmusa után Lisa és a szobalány felállt, és engem is felsegítettek a székre, furán éreztem magam, és a hátam is fájt - a szexfilmekkel ellentétben nem túl kellemes a csupasz márványon fekve dugni. Szétettem a lábamat és a szobalány tovább simogatta a puncimat, annyira zavart voltam, hogy nem jöttem rá mit akar csak akkor, amikor túl késő volt. Elengedtem magam és én is elkezdtem pisilni. Ő láthatóan jobban élvezte, még a száját is kitátotta. Azután felállt és megcsókolt. Szám megtelt az ő nyálával keveredett pisimmel. Bután hangzik, így leírva, de legalább annyira volt undorító, mint izgató.
Miután kicsit összeszedtem magam a szobalány, egyébként Bettinek hívták, felkísért a szobájába. Így van a szobájába, mert úgy döntöttek, hogy egy percre sem hagynak magamra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.8 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2011. 03. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?