Üzleti út

Szavazás átlaga: 6.79 pont (63 szavazat)
Megjelenés: 2011. március 30.
Hossz: 7 287 karakter
Elolvasva: 3 643 alkalommal
A tavasszal partnerkapcsolatról tárgyaltunk egy amerikai vállalkozással. Nem akarlak untatni, a lényeg az volt, hogy Magyarországon mi forgalmazzuk kizárólagosan a termékeiket. A szerződést én mentem aláíratni Floridába, mert a főnököm úgy döntött, hogy kivesz egy hosszabb szabadságot május elsejére való tekintettel. Partnerünk vezetője is nő volt, így majd jól el fogtok szórakozni egymással – mondta.
Lisa (most hirtelen ez a név jut eszembe) tipikus amerikai szépség volt: magas, erős, hosszú szőkített haj és legalább kétkilónyi szilikon a melleibe. Mivel egyedül élt meghívott magához. A szobalánya nyitott ajtót, úgy nézett ki mintha egy vígjátékból vagy egy szexfilmből bújt volna elő. A szokásos ruhát viselte, csak minden túl rövid, túl szűk volt rajta. Sokszor hallottam, hogy az amerikaiaknak nincs ízlésük, de nem gondoltam volna, hogy ez ennyire szembeötlő tud lenni. Miután elhelyezkedtem kiültünk a verandára beszélgetni. Lisa majd felfalt a tekintetével, egyik kezével a combomat simogatta az asztal alatt, a másikkal folyamatosan utántöltötte a poharamat borral. Közben meg a várható nyereségről beszélgetünk. Volt már ilyenben részem, csak eddig férfiakkal. Közben megérkezett a szobalány egy újabb üveggel. Töltött, majd szorosan mögém állt és elkezdte simogatni a hajamat, tarkómat és vállaimat. Olyan finoman csinálta, hogy önkétlenül elengedtem magam. Nagyjából velem egykorú volt, persze legalább egy évtizeddel fiatalabb, mint a gazdája. Lisa ekkor egész közel hajolt hozzám és én megcsókoltam. Ő viszonozta és miközben szobalánya kihámozta melleimet a ruhából nyelveink táncot jártak egymás szájába. Félretolta az asztalt, hogy jobban hozzám férjem, én pedig – valószínűleg az ital hatására is – teljesen elvesztettem a fejem, lehúztam a ruhám és csak kis ezüstszínű tangám maradt rajtam. Szétette a lábát és rám kiáltott:
– Nyalj ki te kurva. Nem figyeltem fel a megváltozott hangnemére. Letérdeltem, és nyalni kezdtem, természetesen csupaszra volt borotválva, sokkal nagyobb és tágabb volt, mint az enyém és bódító nőies illat áradt belőle. A szobalány is levetkőzőt, és szorosan átölelt. Miközben a tarkómat csókolgatta, egyik kezével a mellbimbómat morzsolgatta, a másikkal benyúlt a tangámba és a puncimat izgatta.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.79 pont (63 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. december 2. 15:11
#3
Csak a cím más, olyan mint a többi.
1
a
angel234
2021. április 11. 04:21
#2
Jobbnak hittem.
1
T
Törté-Net
2011. március 30. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1