A+ A-

A nagy beteljesülés... avagy teljes besülés?

2002. 07. 13. - Mit is mondhatnék? Gyönyörű, és tökéletes barátnőm van, amilyenre minden férfi csak vágyhat. Szeretem, ő is szeret, és még most is minden olyan szép, mint a legelején. Olyan az egész, mintha még mindig az udvarlás stádiumában lennénk. Habár vannak súrlódások, de azért nem panaszkodhatom. Azaz mégis. Ma van a születésnapja. A tizennyolcadik. Na neeem, nem ez a baj, hanem hogy még szűz. Ühüm, pontosan, én is az vagyok. Alig kicsivel több, mint három éve vagyunk együtt, és szinte minden volt már, csak éppen szex nem. Eleinte azt mondta, hogy még fiatalok vagyunk hozzá, de idővel már azt is meghatározta, hogy várni akar 18 éves koráig. Becsültem és tiszteltem benne ezt az elhatározást, de természetesen próbáltam megtörni is őt. Kemény csaj. Más szóval nem sikerült. Ahogy közeledett ez a nap, úgy nőtt a türelmem, de tudtam, hogy megéri várnom rá, hiszen egymás mellett nőttünk fel.
1999. 04. 02. - Az én születésnapom. A tizenötödik. Apró, magabiztos kis pöcs vagyok, de hatalmas dumával. Sok csaj ismerősöm van, de barátnőm az egy se. Velem van a baj, vagy csak bénázok? A középsuli első évének pár hét múlva vége, a jegyeim átlagosak, a haverok pedig bulit rendeznek nekem az este, mert olyan kurva jó fej vagyok. Vagy mert szabad a kéró, és van hol, plusz van milyen ürügy miatt berúgni? Nekem mindegy. Meghívtam ezt a lányt a suliból, Barbit, de lemondta, úgyhogy nekem már több okom is van arra a piára. Hogy még kicsi vagyok az iváshoz? Anyám is ezt mondta! Rá se hallgattam.
2002. 07. 13. - Ne higgyétek, hogy az egészben a szex a lényeg! Ha úgy volna, akkor nem vártam volna ki vele eddig. Pont hogy érzelem van az egész mögött, csak meg kellene pecsételni, hiszen azért a párkapcsolatnak része az is, ez is, vagy nem? Nem kell válaszolni. Tudom, hogy ő is tisztel engem azért, mert kiállok mellette, és rengeteg olyan dolog van köztünk, ami feledteti a hiányosságokat. Kompromisszumaink vannak, melyek lassan alakultak ki közöttünk, és ezért megszoktuk. Részesei vagyunk egy működő gépezetnek valamiféle adok-kapok elven, kiegészítjük egymást, és ennél jelenleg nem tudok fontosabbat mondani.
1999. 04. 02. este - Ez a parti jobb, mint gondoltam, de kevés a csaj. Petya azt mondja, hogy az unokatesója, aki lány, jönni fog, és hozza majd a barátnőit is. Szerintem kamuzik. De mifene? Csöngetnek. Kinyitom. Na a szopatás az egészben nem az, hogy összesen hárman jöttek, hanem az unokatesó barátnője az Barbi, aki emiatt a buli miatt mondta le az én bulimat. Kibaszhatnék vele, de az a srácoknak lenne rossz, nekem meg már úgyis mindegy. "Gyertek inkább be! Cipőt le, kabát a sarokba, aztán igyátok, amit hoztatok! Mi az, hogy nem hoztatok? Akkor kunyeráljátok össze." Így megy ez! A kisujjad nyújtod, a karod harapják le, aztán még ki is köpik.
2002. 07. 13. - Na jó, talán a kölcsönösség. De az mindamellett, hogy a korábbiakkal kapcsolatos fogalom, létező dolog közöttünk. A legtöbbet nyújtó, és követelő elv. Ha őszinte vagyok, elvárom tőle is. Ha hibázok, elfogadom a büntetést, de ugyanúgy fenntartom a jogot arra, hogy én is hibáztassam őt. Mindez persze végül mégis csak egy elv. Éppen ezért, ha jogom van rá, az nem azt jelenti, hogy kell is. A legjobb, ha annyira felszabadultak vagyunk egymás mellett, hogy minderre nem is kell gondolnunk.
1999. 04. 02. késő este - Barbi összejött a Petyával. Vagy legalábbis úgy csinál a nyelvével a szájában, mintha akarna valamit tőle. Ez a csaj meg itt ül mellettem már vagy egy órája, és tök szótlan, meg minden. Bár ebben nincs semmi feltűnő, hiszen fetrengenek még itt páran némaságban, mozdulatlanul, esetleg az alkohol mámorában, viszont nem hinném, hogy ez a csaj egy kortyot is ivott volna az este. "Nem tetszik a buli?" Kussol. Sejtettem. Félénk, kényeztetett ribanc, de egy év múlva úgy fog kinézni, mint a hülye barátnője, akit most olyan szörnyülködve bámul. "Igyál rá egy kicsit, akkor nem lesz olyan taszító látvány!" Na, ez meglepett. Elvette az üveget. Jól meghúzza, pedig tömény. Rendben, ott a fintor az arcán. Na ezért fog elzülleni. Mert könnyen befolyásolható.
2002. 07. 13. - Nem olyan könnyen befolyásolható, mint hittem. Ha nem tévedtem volna annak idején, akkor most csak vágyakozva bámulhatnám őt, vagy a hozzá hasonlókat. Soha egy komoly szót nem váltottunk a férfi-nő ellentétekről, de megtanította nekem, hogy a másik nemet tisztelni kell. És erről beszélek itt már egy ideje, nem? Más a világ így, érettebb fejjel. Sőt, évek múltán, de lehet, hogy már holnap is, éretlennek fogok tűnni mai valómban a holnapi valóm számára. Az ő számára viszont csak a jelenem létezik. Létezik ilyen? És mindez csak a véletlen műve. Jól emlékszem arra az estére.
1999. 04. 03. korán reggel - Ez a csaj, ez a Nóra, nem is olyan ellenszenves. Az egész éjszakát átdumáltuk, és még lehet is belőle valami. Kicsik ugyan a mellei, fogyhatna is, meg törődhetne magával, mert ebben a formában max. nekem tetszik, és nekem sem annyira, mint a szokásos.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.79 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 19. szombat 10:21
Ellehetett olvasni.
#4 listike 2014. 04. 9. szerda 19:27
Ez marhaság.
#3 A57L 2013. 11. 11. hétfő 04:47
Elmegy.
#2 BalGa 2011. 03. 8. kedd 04:53
2004.02.07. -> Mit is mondhatnék? Az úgy 7 év, meg még egy pici... Aha, nincsenek régi történetek, csak öreg olvasók... smile
(Bár lehet, hogy Marvin már akkor elküldte ide IS)
#1 Törté-Net 2011. 03. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?