A+ A-

Nyáron a rokonoknál

Kedves emlékeim vannak a gyermekkori nyári rokonoknál eltöltött időkről. Nagybátyámék Erdélyben Máramaros környékén egy falu szélén laknak. Amolyan igazi vidéki család, egyszerűen élnek, de nagy szeretetben és nagy tiszteletben egymás iránt. A rokon ugyanolyan családtag, minden jár neki a családban, mint bárkinek a család szűken vett tagjainak. Reggel korán kelnek, este napnyugta után nem sokkal nyugovóra térnek. Áron bátyám és felesége Rozinéném úgy harmincas éveikben lehettek, amikor egy nyáron náluk nyaraltam, esténként sokat meséltettek az otthoniakról, a világról, ahogy ők hívták akkor a Magyarország határain belül lévő országunkat. A fejlődés nagyon elmaradt feléjük, elképzelni sem tudták a TV-t, még a rádióról is csak hírből hallottak, de nem láttak közelről.
Viszont nagyon jó emberi kapcsolatok voltak az egymásra utaltság és az egymás iránti tiszteletből, amit a mai napig nem tudtunk a Világban meggyökereztetni. Áronbátyám olyan szókimondó fajta volt, ami a szívén az a száján, káromkodásoktól sem mentes érzelemnyilvánításokkal. Rozinéném csinos, tiszta és mindig mosolygós tekintetű asszony volt. A ház kicsi, de annál barátságosabb, egy szoba egy konyha, nagy tornáccal. Az istálló a kert másik végében, minden féle háziállattal. Esténként én a kemence mellett kialakított ágyon kaptam helyet, Áronbátyámék a nagy faragott végű dupla ágyban aludtak. A tollas párnák illata ma is felejthetetlen számomra. Miután nyár volt, takarónak csak egy lepedőt használtunk. Esténként hallottam, amikor lefekvés után egymás karjaiban élvezték a szerelmet, nem is titkolták előttem a dolgot, mivel úgyis hozzá tartozik az ember életéhez ez is. Áronbátyám megkérdezte egyik nap, hogy voltál-e már lány karjában? Mivel nemmel feleltem, majd betanítalak - válaszolta a legtermészetesebb hangon. Akkor még nem tudtam, hogy mire gondol, de este nem tartott sokáig a vacsora utáni beszélgetés, hanem Rozinéném melegvizet forralt a dézsában fürdővizet készített és sorban mind a hárman lefürödtünk. Más napokon csak a kútnál mosdottunk derékig, vagy a falu melletti tóban fürödtünk. Az este Rozinéném nem is vette magára a hálóingét, fürdés után ruhátlanul tett-vett, ameddig mindhárman be nem fejeztük a tisztálkodást. Titokban lestem a testét, a mellei, mint két csodálatos gyümölcs az ágon, rezzentek a mozdulataira. Csípője, feneke, hasa olyan finom ívű formákkal volt megáldva, hogy elnézegettem volna naphosszat.
Természetessége és gyönyörűsége nem is hagyta serkenő férfiasságomat nyugodni, farkam olyan mereven állt, hogy támaszkodni lehetett volna rá, ha nem féltem volna, hogy letörik. Mikor befejezte Áronbátyám is a törölközést, odahívott az ágyukra és Rozinéném testén elkezdte az oktatást. Látod fiam ez a nők csodálatos teste, amiért mi férfiak mindenre képesek vagyunk, de vigyázz, mert amilyen szép, olyan érzékeny is. A bőre, mint az őszibaracké, finom, bársonyos. Ha megérinted, csak tiszta szándékkal tedd, és máris észlelheted a hatást, lúdbőrös lesz, ettől összehúzódik, a felülete megkeményedik. A test sok pontja még érzékenyebb, mint a nyakánál, a melleinél, a combján főleg belülről, de a hátán és a fenekén is vannak olyan helyek, amelyek felkorbácsolják a vérét. Nem csak mondta, de mutatta is, sőt velem is gyakoroltatta Rozinéném bőrének a simogatását. Csak arra lettem figyelmes, hogy Áronbátyám vesszője is megmerevedett a simogatások hatására, amit szóvá is tettem. Látod te is tudod már, hogy az érzés visszafelé is működik. Ha Rozinénéd is megsimogat téged, attól neki is forrni kezd a vére. Kölcsönösen segítik egymást a szerelem bódulatába. Addig folyik ez, még mindketten elérnek egy olyan szerelmi állapotot, amit már a test ösztöne irányít, nem az agya. Ekkor a legjobb mindenkinek. Ahogy erről beszélt, Rozinéném kezébe vette mindkettőnk vesszőjét és gyengéden húzogatta a kezét fel - le rajta. Mivel kicsit száraz volt, a nyelvével megnyalogatta, kevés nyállal besikosította. Áronbátyám a kezemet a Rozinéném mellére tette és megmutatta, hogy milyen finoman hogyan simogassam, néha a nyelvemmel a bimbóját megnyalhatom, sőt, ha akarom meg is szopogathatom, mert az nagyon jól esik neki. Simogattam, szopogattam egyre nagyobb hévvel, közben Áronbátyám a Rozinéném lábai közé helyezkedett és a vesszőjét a szőrös kelyhébe nyomogatta. A Rozinéném nyögött, sóhajtozott, de a fejemet is nyomta a melleire.
Dícsérte az ügyességemet, és szájával egyre többet nyalogatta a vesszőmet. Ösztönszerűen a csípőmmel lökdösni kezdtem a szája felé. Bekapta a vesszőmet és keményen szívta, Áronbátyám a pinusát döfködte, rajtam pedig kezdett egy érzés eluralkodni, hogy nem bírom tovább és robbanásszerűen lövellni kezdett a vesszőm. Rozinéném hátrahajtotta a fejét és az egészet a mellére irányította. Áronbátyám is robbanntott, de ő a pinusba engedett mindent. Még egy darabig fogta a vesszőmet, majd egy puszit adott rá és elküldött mosdani. Ők is visszatértek a dézsához, na fiam érezted a nők vonzását? Kérdezte Áronbátyám.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.84 pont (110 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2016. 10. 26. szerda 04:45
Jó kis sztori.
#6 vakon53 2016. 03. 19. szombat 10:34
Nemrossz.
#5 zoltan611230 2013. 12. 23. hétfő 13:22
Jo
#4 papi 2013. 12. 13. péntek 05:42
Egész jó
#3 genius33 2013. 03. 4. hétfő 08:12
Nemrossz.
#2 tiborg 2011. 03. 4. péntek 00:32
Ez a sztori talan inkabb LEIRAS(csaldi alapon),de erdekes es tanito is tiniknek.Jo elgondolas!!
#1 Törté-Net 2011. 03. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?