A+ A-

Kifeszítve

Eredeti történet: Bondage mester oldala
Meztelenül, négykézláb állok a szállodai szoba közepén. Lábaim terpeszben, fenekem feszülve mered az ajtó felé, ahogy a könyökeimre támaszkodom. A nyakamra csatolt bornyakörvrol csüngo lánc vége a kezeim között halomba gyulik. Fejem vízszintesen tartom a kezeim között, hajam a padlót söpri. Rád várok. Izgalmas borzongás fut végig a testemen, amikor meghallom az ajtó nyílását. A fejemhez lépsz, megragadod a pórázom végét és az ágyhoz vezetsz. Én négykézláb követlek, majd miután leültél az ágyra, feltérdelek.
Parancsot adsz, hogy vegyem le a cipodet. A fogaimmal kioldozom a cipofuzodet és gyengéden lehúzom a cipoidet. Elokészítem a papucsodat, hogy ne kelljen mezítláb taposnod a szonyegen és nekilátok, hogy a fogaimmal lehúzzam a zoknidat. Miután rád adtam a papucsodat parancsot adsz, hogy ismét ereszkedjek négykézlábra. Sietve engedelmeskedem. Mint ahogyan az alázatos rabszolganok tennék én sem nézek a szemedbe, hanem fejem lehajtva a lábaidat bámulom. Felemeled a lábadat és a fejemre teszed. Lábad súlya az arcom a szonyeghez szorítja. Érzem, hogy fenekem kidomborodik, az izmaim megfeszülnek. Biztonságban érzem magam a lábaidnál, a taposó talpad alatt. Arra gondolok, hogy mégsem felejtettél el, sot megtisztelsz azzal, hogy a lábaidat rajtam pihenteted. Amikor leveszed a lábaid a fejemrol nagyot sóhajtok, de ez nem a megkönnyebbülés sóhaja, hanem a szám már nincs a padlóhoz szorítva, a tüdombe ismét akadálytalanul hatolhat a levego. Talpad az arcom elé tartod, én pedig kitalálom a gondolatodat és egyenként a számba veszem a lábujjaidat. Érzékien szopom azokat és gyengéden simogatom a nyelvemmel. Látom rajtad, hogy Te nagyon élvezed a lábujjmasszázst. Ennek ellenére egy kis ido múlva dühösnek teteted magad, amiért a talpad nedves lett és parancsot adsz, hogy lábujjaidat töröljem szárazra a hajammal. Ismét a szonyegre hajtom a fejem, lábad gyöngéden a fejemre helyezem és beborítom a hajammal.
Miután végeztem megragadod a pórázom és az ágyra kényszerítesz. Hasra kell feküdnöm, te pedig X alakban az ágy száraihoz kötözöd a csuklóim és a bokáim. Sötétség borul rám, ahogyan bekötöd a szemeim. Ma este nem peckeled fel a szám, hallani akarod a sikolyaimat, a könyörgésem. A köteleim nagyon feszesek, nemcsak mozdulni nem tudok, de úgy érzem szétszakad a testem a kötelek szorításában. Csattan az elso korbácsütés, megvonaglok, fejem - az egyetlen testrészem, amit mozgatni tudok - hátrarántom, kibontott hajam száll a levegoben. A korbácsütések egyre gyorsuló ütemben érik a testemet. Vadul rángatózom a fájdalomtól, de hiába a kötelek mozdulatlanságra kárhoztatnak. Kegyelemért kezdek könyörögni hozzád, de siránkozásom nem talál visszhangra. A korbács minden maró csókjára hátrarántom a fejemet, hajam szinte megállás nélkül táncol a levegoben. Végül megkönyörülsz, a korbácsolás abbamarad, odalépsz a fejemhez, megragadod a hajam és hátrafeszíted a fejemet. Gyengéden megsimogatod könnyáztatta arcomat. Közlöd velem, hogy még öt perc, még öt percig korbácsolni fogsz, addig sikíthatok, ahogyan a számon kifér, de a korbácsolást így is, úgy is megkapom.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.57 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 03. 25. kedd 05:50
Nekem nem tetszett.
#5 TheChronic 2003. 05. 13. kedd 14:07
Na,ezt az érzelmi kötödést hiányolom én az "intézeti" történetekböl.Hiába rövid,intenzív és izgató.És teljesen átlátható,elképzelhetö,ami az s/m tört.eknél nem mindig van így.
#4 Ildikó 2003. 05. 13. kedd 13:24
WOW! Engem is nagyon felizgatott!! Vagy ez a már elolvasott legalább 20 történettől is van?! Imádom ezt az oldalt!
#3 Squito 2003. 01. 17. péntek 14:09
Kitűnő. Csak találnék ilyen felfogású csajt! Az lenne álmaim netovábbja...
(squito@freemail.hu)
#2 Cyberilla 2002. 06. 30. vasárnap 22:27
Nagyon felizgatott a történet.Gratulálok!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?