Szállodai karbantartók

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 7 pont (45 szavazat)
Megjelenés: 2001. szeptember 17.
Hossz: 6 801 karakter
Elolvasva: 2 226 alkalommal
Nagyon sokat utazom a foglalkozásomból következően. Soha nem szoktam habozni, hogy magamhoz nyúlva – alig hihető élvezetekkel – orgazmushoz jussak, amikor egyedül maradok a szállodai szobámban.
Egy ilyen alkalommal, éppen meztelenül üldögéltem a szobámban és kezdtem felverni a mintegy 21 cm – es farkamat, amikor észrevettem, hogy a szállodai karbantartók éppen az ablakom előtt tisztítják a hotelt. Különösen az egyikük volt igazán izgató számomra, akinek a látványa már beindította bennem a vágyat az elélvezésre. Ő egy legalább 190 cm magas, pazar termetű, szőke férfi volt, aki éppen levetette az ingét, hogy letörölje vele az izzadtságot a melléről és a homlokáról. Előtűntek a hatalmas, sötét mellbimbói, amelyek olyanok voltak, mint John Pruitté, és emellett jó nagy volt a segge is. A farmerján volt egy repedés pont a bal farpofája alatt, amin keresztül izgatóan bukkant elő a szőke szőrzetű feneke és egy kis darab a fehér alsójából.

Észrevett az ablakon keresztül és ördögi vigyor terült szét az arcán, miközben felém fordulva a kezével megdörzsölte a nadrágja elején a kidudorodást. Megnyalva a száját közelebb húzódott az ablakhoz, mire én intettem neki, hogy jöjjön körbe az ajtóhoz. Nemsokára meghallottam a kopogását. Amint beengedtem, mindjárt türelmetlenül neki is estem: elkezdtem lenyalogatni az izzadtság cseppeket a mellbimbójáról, majd mélyen beleszagoltam az izzadtságtól nedves hónaljába, ahonnan – a kemény munkától – erős, igazán férfias szagok terjengtek.

De nem álltam meg itt, hanem folytattam a nyalakodást lefelé, mígnem belefúrtam az arcomat az ágyékába. Erre ő kigombolta, majd ledobta a farmerját, én meg térdre esve előtte az alsónadrágján keresztül már kezelésbe vettem a számmal, miközben a két kezembe kaptam a pazarul formás seggét. Lassan felfelé csúsztattam a kezem a feneke hasadékában. Kéjesen felmordult, amikor az egyik ujjamat nekinyomtam a nyílásának. Erre hirtelen megfordítottam és beleszorítottam az arcomat a forró, izzadt két farpofája közé. Végighúztam a nyelvem ott is, felitatva a segge hasadékában összegyűlt izzadtságot. A nyelvemmel csak a tojásai mögött pihentem meg egy időre.

Ekkor hirtelen hanyatt az ágyamra lökött, és ráült az arcomra.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7 pont (45 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2020. szeptember 15. 22:07
#6
Nekem ez a stílus nem jön be.
1
a
A57L
2017. március 19. 05:11
#5
Álmodni jó.
1
Lestat
2002. október 30. 14:16
#4
25 évesen heteronak érzem magam, de szeretek ilyet olvasni. Ha egyszer találnék alkalmas partnert biztosan kipróbálnám milyen lehet...
Az anális része kevésbé, a szopás annál jobban izgat.
1
anoním
2002. május 15. 22:05
#3
Miért hagytatok ki engem??????????????

1
worly
2002. április 25. 22:59
#2
szivesen megtapasztalnám személyesen is :)
1
T
Törté-Net
2002. január 17. 18:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1