A+ A-

Szállodai karbantartók

Nagyon sokat utazom a foglalkozásomból következően. Soha nem szoktam habozni, hogy magamhoz nyúlva - alig hihető élvezetekkel - orgazmushoz jussak, amikor egyedül maradok a szállodai szobámban.
Egy ilyen alkalommal, éppen meztelenül üldögéltem a szobámban és kezdtem felverni a mintegy 21 cm - es farkamat, amikor észrevettem, hogy a szállodai karbantartók éppen az ablakom előtt tisztítják a hotelt. Különösen az egyikük volt igazán izgató számomra, akinek a látványa már beindította bennem a vágyat az elélvezésre. Ő egy legalább 190 cm magas, pazar termetű, szőke férfi volt, aki éppen levetette az ingét, hogy letörölje vele az izzadtságot a melléről és a homlokáról. Előtűntek a hatalmas, sötét mellbimbói, amelyek olyanok voltak, mint John Pruitté, és emellett jó nagy volt a segge is. A farmerján volt egy repedés pont a bal farpofája alatt, amin keresztül izgatóan bukkant elő a szőke szőrzetű feneke és egy kis darab a fehér alsójából.
Észrevett az ablakon keresztül és ördögi vigyor terült szét az arcán, miközben felém fordulva a kezével megdörzsölte a nadrágja elején a kidudorodást. Megnyalva a száját közelebb húzódott az ablakhoz, mire én intettem neki, hogy jöjjön körbe az ajtóhoz. Nemsokára meghallottam a kopogását. Amint beengedtem, mindjárt türelmetlenül neki is estem: elkezdtem lenyalogatni az izzadtság cseppeket a mellbimbójáról, majd mélyen beleszagoltam az izzadtságtól nedves hónaljába, ahonnan - a kemény munkától - erős, igazán férfias szagok terjengtek.
De nem álltam meg itt, hanem folytattam a nyalakodást lefelé, mígnem belefúrtam az arcomat az ágyékába. Erre ő kigombolta, majd ledobta a farmerját, én meg térdre esve előtte az alsónadrágján keresztül már kezelésbe vettem a számmal, miközben a két kezembe kaptam a pazarul formás seggét. Lassan felfelé csúsztattam a kezem a feneke hasadékában. Kéjesen felmordult, amikor az egyik ujjamat nekinyomtam a nyílásának. Erre hirtelen megfordítottam és beleszorítottam az arcomat a forró, izzadt két farpofája közé. Végighúztam a nyelvem ott is, felitatva a segge hasadékában összegyűlt izzadtságot. A nyelvemmel csak a tojásai mögött pihentem meg egy időre.
Ekkor hirtelen hanyatt az ágyamra lökött, és ráült az arcomra. Így, miközben a nyelvemen lovagolt, én kényelmesen tudtam verni a saját farkamat. Valami nekiütődött az ablaknak. Odakaptuk a fejünket és megláttuk, hogy egy másik munkás minket bámulva veri ott a saját faszát. Ez egy kb. 180 cm magas, olaszos kinézetű férfi volt, akinek az izmai jól láthatóan dagadtak ki a feszes pólójából. Vaskos, mintegy 15 cm - es szerszáma volt. Intettünk neki, hogy csatlakozzon hozzánk. Kinyitottam neki az ajtót, majd gyorsan visszaugrottam az ágyra, ahol felülve figyeltem, amint lefejti magáról a ruhát, és fokozatosan felfedi a szőrös, izmos mellét, lábait, majd a csodálatosan kidolgozott hátsóját is. Nem sokáig hagyott gyönyörködni, mert hanyatt lökött az ágyon, és erőszakosan betömte a vaskos faszát a számba, mélyen egészen a torkomig, miközben a szőkének a mellbimbóit csipkedte, csavargatta. Úgy helyezkedett, hogy a másiknál már korábban felfedezett részeket nyalogathassam, - a végbélnyílás és a golyók között. Sós ízt éreztem a számban, miközben nyalakodtam, és a nyelvemet bedugtam a lyukába. Erre lassan hátrafelé kezdett csúszni, le a mellemen, majd úgy helyezkedett, hogy a lüktető faszom hegye éppen jó helyen találja. Amikor belehatoltam, akkor lehajolt, szájon csókolt, de úgy, ahogy én még az életben nem csókolóztam.
A szőke, aki közben folyamatosan a fejem mellett helyezkedett, az óriási 23 cm - es dákóját az ajkaink közé nyomta, mire mi felváltva nyaltuk és szívtuk. Addig folytattuk, amíg a ragadós, nyúlós, fehér gecijével vastagon be nem terítette mindkettőnk arcát. Az olaszos meg keményen lovagolt a farkamon, míg csak mindketten el nem kezdtünk kéjesen hörögni, dobáltuk a csípőnket, miközben elélveztünk: ő a mellemre, míg én mélyen belé.
A szőke javaslatára felkuporodtunk mindhárman az ágyra, egy kis pihenésre és hamarosan el is szenderedtünk. Arra riadtam, hogy a szoba - pincér kopog az ajtómon. Ekkor jutott eszembe, hogy elfelejtettem lemondani a vacsorámat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.33 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2017. 03. 19. vasárnap 05:11
Álmodni jó.
#4 Lestat 2002. 10. 30. szerda 14:16
25 évesen heteronak érzem magam, de szeretek ilyet olvasni. Ha egyszer találnék alkalmas partnert biztosan kipróbálnám milyen lehet...
Az anális része kevésbé, a szopás annál jobban izgat.
#3 anoním 2002. 05. 15. szerda 22:05
Miért hagytatok ki engem??????????????

#2 worly 2002. 04. 25. csütörtök 22:59
szivesen megtapasztalnám személyesen is :)
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?