A+ A-

Ellenségek

A férfi leült a bőrfotelbe, kezében egy pohár whiskyvel. Nézte az olvadó jégkockákat, és próbálta elterelni a gondolatait az elkövetkezendő órákról. Annyi mindent meg akart tenni Sashaval, de az összes vágya közül a legjobban azt akarta, hogy könyörögjön neki. Egy kis alázatot akart kicsikarni a nőből. A megállapodásuk része volt a ma esté szex. Egymás kerülgetését már jó pár éve folyt köztük, de most végre a tettek mezejére lépett tegnap éjszaka. Még mindig maga előtt látta Sasha szemében megvillanó szikrát, ami nem sok jót ígért. Biztos, hogy a nő is kitalált számára valami büntetést, hisz nem az a fajta nő volt, aki csak úgy odaadja magát egy férfinak, főleg nem egy démonnak. A nő egy fúria volt az ő ősi ellensége. De mindezt figyelmen kívül hagyta, kizárólag a lány által felé sugárzó erotikát vette figyelembe. Szinte hívogatta, csábította őt, hogy kóstolja meg. És ma este az övé lesz a nő...
Sasha elővillant a teraszon, a férfit egy jeges mosollyal üdvözölte. Egy fekete, térdig érő selyemruhát viselt, aminek mélyen dekoltált V-alakú kivágása volt. Nem volt kisminkelve, ajkai így is elég vérbők, szemhéja lilás árnyalatú volt. Arca hófehér, szinte betegesnek tűnt. De ez megszokott a fajtájánál. Éjfekete, hullámos haját az óceán felöl jövő szél felborzolta. Beljebb lépett a szobába. Mindezt olyan kecsesen tette, mintha lebegett volna. Leült az ágyra, lábait enyhén széthúzta, mintha csak felkínálná magát. A fekete hajzuhatagot nyaka egyik oldalár húzta, mutatóujjával végigsimított nyakán le egyenes a dekoltázsa kezdetéig, majd a válla felé húzta fel. Ujját beleakasztotta a fekete anyagba, majd lehúzta a válláról. Kivillant a fekete melltartójának a pántja. Ugyanezt megtette a másik pánttal is. A férfi felpattant a fotelból, nem akarta, hogy a lány levetkőzzön. Ő akarta lehámozni a ruhát róla.
A férfi elkapta a nő csuklóját, majd a szájához húzta, belső felére leheletfinom csókot adott, majd gyengéden megharapta a lágy bőrt.
Sasha beszívta alsó ajkát, miközben a férfi gyengéden kényeztette. Ölét elöntötte a forróság, és magában rimánkodott, bárcsak a lába közt művelné ugyanezt. De, ahogy látta nemcsak ő volt ezzel így. A férfi nadrágja sliccnél erősen dudorodott. Fejében megszólalt a kisördög: gyerünk szivi, mire vársz? Kinyújtotta jobb kezét, és megmarkolta Lucian férfiasságát. Annak még a lélegzete is elakadt. Kieresztette karmait, hogy fitogtassa: nála van a gyeplőt. A férfi vette a célzást, huncutul elvigyorodott, amitől a férfias arcán megjelentek a kis gödröcskék. A hold besütött az ablakon, a férfi csokoládébarna hajába vörös csíkok vegyültek tőle, szemei jegesen csillogtak. Lucian az ujjaihoz dörgölte vastag erekcióját, mire a lány kénytelen volt fogást váltani, nem szerette volna, ha a férfi férfiasságának idő előtt baja esett volna- később, miután kiszórakozta magát, ki tudja?
A férfi hanyatt lökte az ágyon, a nő lábait szétterpesztette, és hozzádörgölte erekcióját. Egyszerre szisszentek fel. A lány lábait a csípőjére húzta, hogy jobban hozzáférjen. Áthúzta a lány feje fölött a ruhát, és a fotelbe dobta. A lány mellét csipkemelltartó takarta, lentebb egy a melltartóhoz illő bugyi feszült. Lenyúlt kettejük közé, az alsót félrehúzta, majd belenyúlt a lány lába közti forróságba. Felnyögött, mikor megérezte, hogy a lány mennyire ki van éhezve rá. Ujját becsúsztatta a hüvelyébe. Szűk forróság fogadta. Elkezdte ki-be húzogatni a mutatóujját, hüvelykujjával a csiklót ingerelte. A lány felszisszent, feje alá gyűrte az egyik párnát, hogy lássa Lucian ténykedését. Telt alsóajkát beszívta, örvénylő fekete szemét behunyta, mikor még egy férfiujj becsusszant.
Sasha belekapaszkodott a férfi vállába, mikor az elkezdte nőiességének az ostromlását. Az orgazmustól elsötétült a tekintete, körmei elszakították a férfi ingét, talán még a húsát is felszántotta velük. Fejét ide-oda csapkodta a párnán, fekete haja örvénylett körülötte. Felsikoltott mikor az elsőt egy második követte, körmei belevájtak Lucian alkarjába, és vér ömlött a sebből. A férfi nem foglalkozott vele, elengedte a lányt.
Mikor Sasha zihálása csillapodott, felült az ágyból, és a körmeivel levágta a férfi ingéről a gombokat, amik szétrepültek a szobában. A nő lehámozta a férfi izmos felsőtestéről az inget, majd elhajította. A seb már rég beforrt a férfi karján. Kár, gondolta, szerette volna, ha marad valami nyoma a ma estének. Feltérdelt az ágyon, vörösre lakkozott karmai felső részével végigsimított a mellkasán, le a nadrágra felé. Egy újabb körömsuhintással levágta a gombot, majd lehúzta a cipzárt. Gyenge erőszakkal lerántotta a nadrágot. A férfi nem viselt alsónadrágot, méretes fallosza előugrott készen bevetésre.
A férfi majd’ megőrült mikor a lány végighúzta péniszét az arcán, majd kezével marokra fogta azt. A lány megnyalta a makkot, kezével a tövénél tartotta Lucian férfiasságát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 10. 17. kedd 06:30
Démonok, fúriák... felesleges. Engem nem fogott meg.
#5 deajk2008 2016. 11. 15. kedd 14:22
mindenesetre érdekes lett e történet...
#4 papi 2014. 04. 26. szombat 12:38
Nagyon jó
#3 v-ir-a 2013. 06. 14. péntek 22:27
de ha 1x nagyon élvezte, akkor miért ne történhetne meg újra? smile
nagyon jó imádom ezt a műfajt
#2 Kaszkadör 2011. 12. 6. kedd 09:17
Szuper nagyon tetszett......
#1 Törté-Net 2010. 12. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?