A+ A-

Ismeretlen gyönyörök!

Mint minden este, most is fáradtan, kedvtelenül ültem le a gép elé, hogy megírjam regényem következő részét. Egész nap gürcöltem, a túlóra megszokottá vált, de már nem is bántam. Itthon a barátnőm várt csupán, akivel az elmúlt pár hét alatt megromlott a kapcsolatunk. Pár szót váltottunk ma este is, aztán lefeküdt aludni. A szexet már fel sem mertem hozni, nehogy lehurrogja a fejem. A kapcsolatunk elején még minden rendben volt. Naponta akár többször is összebújtunk. Úgy éreztem ő az igazi, ezért nemrég összeköltöztünk. Azóta viszont mintha kicserélték volna. A kedves, csinos lányból egy mogorva hárpia lett, akihez nem szívesen tértem haza, de nincs hová mennem, és még szeretem őt. Annak ellenére, amilyen lett. Titkon még reménykedtem, hátha megváltozik.
A kis szoba, amit dolgozó szobának rendeztem be, eléggé fülledt volt. A nap nagy részében a nap idesütött. Szellőztetve nem volt, így a levegő megrekedt, és szó szerint folyt rólam a víz. Éppen ezért egy bokszeren kívül más nem is volt rajtam. Még ezt is soknak éreztem... Mire betöltött a gép a gondolataim már messze jártak. Próbáltam túl tenni magam a nap nehézségein, de nem ment. Ezért nem is kezdtem el egyből írni. Nem éreztem elég erősnek hozzá magam, így végül böngészni kezdtem a neten. Elmúlt már 11 óra is, úgy véltem mindenki alszik, de tévedtem. Halk kopogás törte meg a szoba csendjét, majd az ajtó kinyílt.
- Bejöhetek? - állt meg kérdően a küszöbön, a barátnőm húga volt az. A hetet nálunk töltötte nyaralásképp. Jól kijöttünk, sokat ökörködtünk együtt. Mindig feldobta az estéimet.
- Persze, gyere csak - válaszoltam kedvtelenül.
- Biztos? - látta rajtam, hogy nincs minden rendben.
- Persze - halvány mosolyt erőltettem az arcomra, amire ő felbátorodott, és belépett a szobába. Becsukta maga mögött az ajtót, majd leült a mellettem lévő fotelba. Egy nagyméretű póló volt rajta, mely épphogy takarta gyönyörű, tízen-nyolcéves testét. Hosszú szőke haja kibontva omlott a derekáig. Ahogy végig néztem rajta egyből megkívántam. Tudtam, hogy nem helyes, de ki voltam éhezve. Több mint egy hete nem szeretkeztem a barátnőmmel, és minden porcikám bizsergett, éhezett már egy kiadós szexért. Lábait felhúzta, és úgy kuporodott a fotelba.
- Mi jót csinálsz?
- Csak böngészgetek.
- Ilyen későn? - mindig sokat kérdezett. Mintha csak két éves lenne, aki mindenre szeretné tudni a választ.
- Igen.
- Csak nem pornót nézel? - tette fel a kérdést kacér mosollyal.
- Nem, dehogy - tényleg nem. Nagyon ritkán fordult elő, hogy ilyen témájú oldalakra tévedtem.
- Biztos?
- Biztos. De a kedvedért mindjárt keresek egyet -gúnyosan vigyorogtam - mit szeretnél látni?
- Hát - felcsillant a szeme. Vette a lapot, és rögtön visszapasszolta a magas labdát. - Olyat, ahol sok férfit láthatok meztelenül.
- Lássuk csak -gyors beütöttem a keresőbe pár kulcsszavat, majd ki is dobta az oldalakat - ilyenre gondoltál.
- Hát... - hirtelen nem is tudta mit válaszoljon. Nem számított rá, hogy bekeresek pár oldalt a kívánt tartalommal - én még sosem láttam ilyen oldalakat.
- Valóban? - valamiért nem hittem neki. Tudtam, hogy szűz, de ennek ellenére nem hittem, hogy még sosem mozgatta meg a fantáziáját egy-egy ilyen oldal meglátogatása.
- Hát... - elpirult. Nem tudtam, hogy a meztelen férfi testek miatt, vagy a kérdés miatt.
- Mi hát?
- Na jó - mélyet sóhajtott -, a múltkor fellátogattam párra.
- Tudtam én -nevettem, ugyanakkor meglepett is voltam- kíváncsi voltál, mi?
- Részben - kissé zavarban volt- még sosem láttam a férfiak micsodáját, és ezért kerestem pár képet, de nem voltak az igaziak.
- Miért?
- Mert mind merev volt. Én egy olyan képet kerestem, ahol láthatom természetes állapotban, de nem találtam.
- Kíváncsi vagy rá? - fura ötletem támadt. Próbáltam úrrá lenni a gondolataimon, de nem ment- megmutassam az enyémet? -kissé félve tettem fel a kérdést. Ha nemet mond és rosszul érinti a felvetés, akkor lőttek a kapcsolatunknak. Főleg, ha a nővérének is elmondja.
- Ne viccelj - meghökkent, ám a szemei felcsillantak.
- Nem viccelek, de csak ha köztünk marad.
- Hát... - egy pillanatra elhallgatott. Zavarban volt. Felkeltettem az érdeklődését, de nem tudta mitévő legyen- rendben, de köztünk marad.
- Nem mondom el senkinek - a farkam ekkor már toporzékolt odalent. Hatalmas erőfeszítésembe tellett, hogy meggátoljam a merevedést -, de neked is le kell vetkőznöd.
- Rendben - mielőtt bármit mondhattam volna, már le is vetette magáról a pólót, én pedig szemügyre vehettem feszes, kerek melleit. Gyönyörűek és kívánatosak voltak. Meg akartam érinteni őket, de nem lehetett. Gyorsan megszabadult fehér francia bugyijától is, és immár a meztelen valóságában állt ott előttem. Pont olyan gyönyörű volt odalent, mint fent. Puncija sima, borotvált volt. Az egyik legszebb, amit eddig láttam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.87 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 03. 19. szombat 14:07
Nem rossz.
#6 papi 2014. 04. 27. vasárnap 07:49
Egész jó
#5 listike 2014. 04. 9. szerda 16:33
Ha foltattad volna, jobb lenne.
#4 A57L 2013. 10. 6. vasárnap 03:33
Nem rossz.
#3 tiborg 2010. 12. 21. kedd 04:10
Kezdetnek jo. Remelem lessz folytatasa??!!
#2 fiesta14 2010. 12. 16. csütörtök 12:27
kicsit elkapkodottnak érzem, de nem rossz.
#1 Törté-Net 2010. 12. 15. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?