A+ A-

Társas munka

A várakozás, a kíváncsiság, s a puszta vágy meghozta hatását. A két lány fel volt tüzelve, s türelmetlenül várták a pillanatot, amikor az ágaskodó dorong végre a kezeik között lehet.
A fiatalabbik lány már tűkön ült, s kihasználva az alkalmat az idősebbik rátett egy lapáttal.
Megragadta a fiatal lányt a derekánál és magához húzta. Végig simította a kezével az oldalát. Felfelé haladt, a mellénél időzött egy kicsit, s közben a nyakához hajolt.
A feszülő tenyérnyi mellet kicsit erőteljesebben simogatta, s a nyakon egy hosszabb csókot hagyott,majd egy aprócska kis harapást ejtett a rajta. Az aprócska test megfeszült, s beleremegett. Hagyta hogy minden porcikája átadja magát a tapasztalt kezeknek, s egy kisebb sóhaj halt el a piros ajkakon. Az idősebbik folytatta a simogatást, miközben közelebb húzta magukat emberünkhöz. Az egyik kezével a lányt izgatta, a másikkal elkezdte finoman dörzsölgetni a szerszámot, amin majd beteljesítik minden vágyukat.
Mikor a kis fruska teste pattanásig feszülté vált, a idősebbik a már vértől pumpáló dorongra irányította a kezét. A lányok kívánkozva fordultak felé, s nadrágon kidudorodó sziluetteket követve simogatták a vágyaikat beteljesítő eszközt. Az idősebbik a gombot pattintotta ki, s a kisebbik lány ezen felbátorodva a zipzárt húzta le. Mindketten megragadták a nadrágot, s lehúzták az immáron feleslegessé váltat.
Teljes pompájában tárult eléjük a kemény, s kívánatos fallosz látványa. Tekintetükben ott lobogott a tűz, s és mindenre kész cselekvés ült ki arcukra.
Az idősebbik nem késlekedett, marokra fogta a kívánatos farkat, s a szájához irányította. Ajkai vörösen izzottak,s a kéj forróságával érintették a makkot. Mohón a szájába csúsztatta, s szopni kezdte. A kisebbik szeme csillogott, s ezt látván a kezét ő is a farokra helyezte. Az idősebbik másik kezét finoman ráborította az övére, s munkához láttak. A kezek fel - le mozogtak, amíg az idősebbik a szájával követte őket. A meleg nyál csillogása még kívánatosabbá tették a szerszámot, az eddig háttérbe szorult kéjnek szabad utat adva. Az idősebbik kivette a szájából a farkat, s a kisebbik felé irányította. A fiatal lány kicsit bátortalanul felé hajolt, s a szájába vette. Az előbb látottakat utánozva szopni kezdett. A kezek munkája felgyorsult, s a kis ajkak felvették a ritmust. Emberünk felsóhajtott. A lányok lassítottak a tempón, kisebb csókokkal kezdték fokozni a hangulatot. A két száj végighaladt az fallosz oldalán, s közben az idősebbik a nyelvével is besegített. A kisebbik utánozta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.89 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 vakon53 2016. 03. 19. szombat 14:24
El lehetett olvasni.
#2 A57L 2014. 02. 3. hétfő 06:58
Elmegy.
#1 Törté-Net 2010. 12. 2. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?