A+ A-

Ő 2. rész

Elmerülve a simogatásban és keze finom játékában újra vágyat gerjeszt bennem, a pillanat jár a fejemben, mikor belém hatol, s látom a szemében a tüzes szenvedélyt...
Mellette feküdve csukott szemmel a farkát kezdem simogatni, érzem a finom bőrt, kicsit hátrahúzom, majd elengedem, érzem, ahogy pillanatról pillanatra növekszik, ahogy egyre nagyobb és keményebb, ahogy lassan kibontakozik, s már belemerül a játékba...
Óvatosan húzom a bőrt fel és le, néha ujjammal érintve a hegyét, néha pedig megállva a tövénél pár pillanatra, s megszorítva folytatom.
A térdére ülök, s előrehajolok, a nyelvem hegyével picit megnyalom a hegyét, aztán teljes bedobással kezdem szopni, mint aki soha nem akarja abbahagyni, s ugyanúgy élvezem ahogyan ő.
Imádom látni az arcán a feszültséget, teljesen beindít, nedves vagyok, s szinte lüktetek, miközben őt kényeztetem, a térdéhez nyomom a csiklómat s csúszom közben le és fel, egyre erősebben, követelve az élvezetet.
De nem bírom tovább a feszültséget, feljebb kúszom s óvatosan alig észrevehetően a hüvelyemhez igazítom a farka hegyét, de még nem ülök bele, ki akarok élvezni minden pillanatot, csak óvatosan 1-2 mm-t mozogva húzom a dolgot, de ő nem hagyja magát, a csípőmre teszi a kezét, mámoros félig elalélt tekintettel néz rám s húzna magára, hatolna belém egy pillanat alatt.
Megállok és szinte igent mondva a szememmel nézem az arcát, a tekintetét, óvatosan kezdek belemerülni a kemény mindent kitöltő farkába. Érzem, ahogy lassan halad egyre beljebb, mélyet sóhajt mikor már teljes valójában körülölelem, mindkettőnk világát a megkönnyebbülés, az izgalom, a vadság, a szenvedély tölti ki, s ezzel a hévvel és vággyal kezdek el lovagolni rajta, előrehajolva csókolom közben, a mellem a mellkasát érinti, bőrünk finoman összeér, s kapaszkodunk egymásba mint aki soha nem akar szabadulni a másik karjából.
Szinte egybeolvadunk, kitölt az érzés a régóta várt élvezet érzése, ahogy ki-be jár bennem, ahogy hátrahajolva a g-pontomat ingerli száguldok egyre hevesebben és gyorsabban követelem magamba, be egészen tövig, érezni akarom hogy az enyém, vele akarok elélvezni lüktetni, látni ahogy hevesen kívánja minden porcikámat. Oldalra fordulunk aztán át a misszionárius pózba, most ő irányít, vad és heves gyors mozdulatokkal halad a csúcs felé, én pedig csak hagyom, hogy irányítson, hogy ő diktálja a tempót. Egyre inkább érzem rajta, hogy már nem ő uralja a mozdulatait, az ösztön hajtja, vad és mély szenvedély, élvez-élvez minden mozdulatot, kitölti a testét az érzés, halad a csúcs felé szorosan markolom a fenekét, s húzom magamba már én is egyre erőszakosabban s hevesebben. Hirtelen elönt a forróság, izzadtan és pihegve nyögök fel hangosan, a lélegzetem, sőt a szívverésem is kihagy, a hüvelyem lüktet, s ritmusosan összeszorítom a farkát, ami neki is elég ahhoz, hogy olyan intenzíven és hosszan élvezzen el mint talán eddig soha életében.
Érzem, ahogy belül elönt a forró nedve, ahogyan szinte mindene megfeszül s kielégülten borul a felsőtestemre.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.57 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 vakon53 2016. 03. 19. szombat 14:25
Folytatása lessz?
#2 genius33 2013. 03. 24. vasárnap 16:11
Ez jobb mint az 1.
#1 Törté-Net 2010. 11. 26. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?