A+ A-

Az első alkalom

19 - én, pénteken történt Debrecenben.
Az állomás WC - jében voltam. Fekete combfix harisnya és a kedvenc bugyim volt rajtam. Bementem az egyik fülkébe, letoltam a nadrágom és megigazítottam a bugyim. Kinéztem az ajtón lévő lyukon és vártam, hogy mikor jön valaki. A szemközti ajtó félig kinyílt és egy szimpatikus fiatal fiú nézett ki rajta. Én az ajtó mögött simogattam magam a bugyimon keresztül és néztem Őt. Kilépett és megállt az ajtóm előtt. Én is kinyitottam résnyire az ajtót, és így néztem rá. Rámmosolygott.
Kicsit félve súgtam oda neki: - Leszophatlak?
Belépett a fülkémbe és letolta a nadrágját. Elővette a faszát, ami már félig merev volt. Én leültem és bekaptam. Pillanatok alatt teljesen felállt neki. Szép formás fasz volt. Nem nagyon nagy, kb. akkora mint az enyém, talán kicsit vékonyabb. És jó kemény.
Felállított. Megcsókolt. Csodás volt, ahogy a nyelvét a számba dugta! Egyre jobban felizgultam. Gyorsan kibújtam a pólómból. Álltunk, csókolóztunk és simogattuk egymást. A hátam, a popsim simogatta, aztán a mellbimbómat dörzsölgette, csipkedte. Nagyon élveztem ezt a játékot. Le akarta húzni a bugyim, de megkértem, hogy maradhasson rajtam, mert így szeretem, így egészen lánynak éreztem magam.
- Te vagy az én csajom. Hagy dugjalak meg!
- Még szűz vagyok - mondtam, de Ő megfordított, félre húzta a bugyim és a benyálazott ujjával a popsilyukam kezdte simogatni.
Nagyon jó érzés volt! Előre dőltem, kidudorítottam a popsim. Aztán éreztem, hogy bedugja az ujját a popómba. Egy picit fájt, de jó is volt egyben. Ujjazgatta a popsim és egyre jobban élveztem a dolgot. Teljesem bedugta az ujját, a bal kezével átölelt és magához húzta a fejem. Megcsókolt. Bal kezével a mellbimbómat csavargatta, hogy szinte fájt, az ujját pedig mozgatta a popsilyukamban. Átadtam magam neki.
- Nyálazd be a faszom! - mondta és kihúzta az ujját a popsimból.
Én leguggoltam és végig nyaltam a faszt. Aztán bekaptam tövig és így cumiztam, miközben Ő a hajamat borzolta.
- Most megduglak! Dőlj előre és domboríts!
Engedelmeskedtem és vártam milyen lesz, amikor a popsimba hatol a fasz. Először nem sikerült bedugnia, mert nagyon szűk volt a lyukam. Benyálazta az ujjait is megnedvesítette a popsim. Megmarkolta a csípőm és elkezdte benyomni a faszát. Egy kicsit fájt, de nem húzódtam el, hanem mégjobban kidüllesztettem a popsim. Aztán egy erős fájdalmat éreztem, amikor a fasz teljesen belém hatolt. El akartam húzódni, de erősen tartott. A fájdalom elmúlt és most már sokkal jobb volt. Így pihentünk egy kicsit. Közben ő a mellem dörzsölte és a nyakam csókolgatta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.35 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 11. 26. szerda 06:19
Folytatás lesz?
#2 vi 2007. 05. 15. kedd 21:55
2.rész?
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?