A+ A-

Egy asszony és az unokahúga és GINA

Hétvégére Budapestre utaztam a nővéremhez. Férjem szombaton jön utánam, Emese, a húgom szerzett péntekre színházjegyet kettőnknek. A férje sem akart velünk jönni, nem is volt gond vele, kettesben mentünk el. Én 40 éves nő vagyok, jólmenő kétgyerekes asszony, magas, telt termet nagy mellekkel. Nővérem 4 évvel idősebb nálam, karcsú nő. Van egy lánya Éva, ő 19 éves nagyon szép lány, persze ő sem jött velünk, ő elment szórakozni valahova. Mi Emesével kicsíptük magunkat, szép színházi ruha, rajtam is szép szoknya, elegáns vékony kivágott blúzzal, harisnya. Megbeszéltük, hogy hazafele hazahozzuk Évát is. Én vezettem, a színház jó volt szép volt. Emesének fájt a feje kissé, így hazavittem és megígértem neki, hogy elhozom Évát, csak pihenjen. Szerintem pár perc múlva már aludt is, nagynehezen megkerestem a helyet, ahol Éva volt, valamilyen bár. Hívtam mobilon Évát, hogy jöjjön ki, de semmi válasz, persze gondoltam a nagy zenébe nem hall semmit.
Na, most mit tegyek, ácsorogni nem volt kedvem, gondoltam bemegyek én is, megkeresem őt. A bejáratnál nagy betűkkel ki volt írva, hogy lányoknak a belépés ingyenes, bár már messze nem voltam lány a 2 gyerekemmel és 40 évemmel, de a nagydarab pasi a bejáratnál csak intett, hogy menjek. Így bementem. Ilyen táncos helyen vagy 20 éve nem jártam, így nem csoda hogy percekig csak nézelődtem. Félhomály volt, hangos zene, villogó fények. Sokan voltak, a lányok kevesebben, de mindenki fiatalabb volt. 18 és 30 között voltak a vendégek, úgyhogy én egyből öregnek éreztem magam. Nem láttam Évát, így körbe kellett járnom a helyiséget, megnézve minden asztalt, minden táncolót, merre lehet. Kicsit kellemetlenül éreztem magam, mert engem is megnéztek, tudtam, hogy kilógok a többi nő közül. A fiatal lányok legtöbbje rövid szoknyában volt, én meg térdig érőbe és harisnyába, és persze 20 évvel idősebben, a lányok szépek karcsúak én meg nagy mell nagy has. Na mindegy. Végre megláttam Évát egy asztalnál, így elindultam felé. Az asztalnál még egy lány volt és 4 férfi. Mikor Éva meglátott, felugrott és a nyakamba ugrott, puszilgatott és bemutatott a többieknek, hogy én vagyok a kedvenc nagynénije, szuper jó fej és belevaló csaj vagyok. Én bevallom nem értettem mire ez a nagy lelkesedés, persze jóba voltunk, de eleve a korkülönbség miatt nem volt valami bensőséges viszony közöttünk. Most meg Éva puszilgat dicsér. Azt hittem részeg, de nem volt az, csak valahogy felfokozott hangulatba volt. Persze mondtam, hogy menjünk, de a férfiak élénken tiltakoztak, és Éva se nagyon akart menni. Mondtam, na jó, még kapsz 15 percet aztán megyünk. Leültem hozzájuk. A két lány teljesen ütődötten viselkedett, vigyorogtak állandóan, nevettek ész nélkül. A férfiak meg rajtuk nevettek, láttam, hogy szórakoznak velük. Velem is próbáltak beszélgetni, de én eléggé elutasító voltam velük, már mentem volna a fenébe. Azt elfogadtam, hogy egy üdítőt töltsenek nekem, azt szopogattam. Az egyik férfi felkért táncolni, de elutasítottam.
- Hölgyem, miért nem táncol?
- Ne vicceljenek már. Ez nem az én korosztályom, és nem az én zeném.
- De maga nagyon csinos nő, szívesen táncolnánk magával.
- Persze pont ilyen disco zenére fogok táncolni. Kiröhögne mindenki.
- Miért lassú zenére táncolna?
- Persze az menne, de értsék már meg, 40 éves gyerekes férjes nő vagyok.
- Kit érdekel.
Kezdtek a pasik idegesíteni. Főleg, hogy észrevettem, a combjaimat meg a melleimet bámulják, sőt suttognak ketten. Elhatároztam, hogy megyünk amint Éva visszajön. Nemsokára visszajött, nevetett mint egy dilis, viháncolt. A fiú, akivel táncolt, átölelte őt, tenyerét egyértelműen Éva fenekére rakta és fogdosta a popóját. Én először megdöbbentem, de aztán láttam Évát nem zavarja, így visszafogtam magam, még kiröhögtetem magam, ha ilyenért szólok. Mondtam Évának menni kell, de ő azt mondta, hazamegy, ha táncolok egyet. Az egyik férfi oda is jött és kezét nyújtotta. Lassú szám ment, így nem volt kifogás. Mondtam, OK, egy tánc és hazamegyünk.
Elmentünk táncolni, a férfi átölelt és lassúztunk. Nekem kicsit túl közel volt, de láttam mindegyik fiatal úgy táncol, hogy a lány hozzásimul, így nem tiltakoztam. A nagy melleim szétlapultak a férfi mellén, sőt éreztem, hogy a férfi egyik kezét fenekemre rakja. Így táncoltunk egy ideig, de aztán a férfi elkezdte a fenekem markolászni, na ekkor már közbeléptem és rászóltam.
Végre vége lett a számnak. Visszamentünk és mondtam Évának gyerünk. Éva is beadta a derekát, azt kérte várjam meg, míg elmegy pisilni, aztán mehetünk, addig igyam meg az üdítőm. Leültem és lassan iszogattam az italom, a férfiak meg némán néztek engem. Nem értettem mit bámulnak, nemtudtam, hogy az otthagyott italomba tánc közben raktak valamit....
Először azt éreztem csak, hogy az a zene, amit eddig borzalmasnak tartottam, kezd tetszeni. Önkéntelenül is a lábam verte az ütemet, majd kézzel is doboltam a gyors discó számot. És nagyon tetszett a zene, dúdolgattam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.01 pont (98 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 vakon53 2015. 11. 23. hétfő 14:13
Igazavan Tiborcnak. 10p.
#11 zsuzsika 2015. 02. 5. csütörtök 17:59
Sajnos életszerű.
#10 A57L 2013. 07. 12. péntek 06:17
Jó írás.
#9 sikamika 2012. 07. 4. szerda 17:48
hát ez nagyon joo!! ezt folytatni is lehetne. . .kár hogy évát csak egy kurta meg :S
#8 tiborg 2012. 04. 16. hétfő 07:24
Koszi Dobszi
#7 Dobszi 2012. 04. 12. csütörtök 11:29
Jó sztori.
tiborg: a GINA annak a partidrognak az elnevezése amit belekevertek az italukba.
#6 devilmanrobi 2012. 04. 12. csütörtök 10:05
jólmenő kétgyerekes asszony
#5 tiborg 2012. 04. 12. csütörtök 08:04
Vera, vagy akarki. En Ozland-en elek,nem tudom mi a GINA???
Felvilagositast kerek.
#4 Rinaldo 2012. 04. 12. csütörtök 08:02
Elég nagy hülye volt,hogy nem tudta,mitöl viháncoltak a lányok.Meg is érdemelte,hogy a seggit is jól szét dugták.
#3 tiborg 2012. 04. 12. csütörtök 08:00
Vintage "VERA". Elveztem!!!
#2 genius33 2012. 04. 12. csütörtök 07:46
Nemrossz smile
#1 Törté-Net 2012. 04. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?