A+ A-

A fürdőben

Többedmagammal, hasonló korú srácokkal egy vidám nyári napon a Palatinus strandon mulatuk az idönket, majd miután kellemesen kiszórakoztuk magunkat a tusolóba igyekeztünk, ahol átadtuk magunkat zuhanyozás gyermeki élvezetének. Olyannyira belemerültem, hogy azon vettem észre magam, hogy rajtam kivül senki sem maradt bent. Ezzel nem igazán törödtem. Átengedtem magam az erös vízsugár okozta, izgató, maszirozó érzetnek, amely, miáltal egyenes ívben a péniszemet érintette, hamarosan, szemmel láthatóan felizgult állapotba hozott.
Lehunyt szemhéjam alatt meganyi, izgató képsor futott át agyamon. Hosszasan álltam így, s már csak késön eszméltem arra, hogy közben az egyik fiú visszajött és a szemben lévö zuhanyrózsa alatt a tusolást, tessék - lássék módon mímelve engem bámul.
- Hát,te? - kérdeztem töle meglepetten.
- Ó, csak visszajöttem, olyan kellemes még itt állni, a víz alatt. - mondta és teljesen szembe fordult velem.
Ekkor vettem észre. Farka, amely ha nem is teljesen, de eléggé keményen kezd merevedni. A fiú, nem sokkal, tán egy vagy két évvel lehetet idösebb nálam. Gyönyörüen kidolgozott, izmos felsöteste és izgalmasan formás feneke volt. Arcvonásait tekintve is irigylésre méltó, - egyébként számomra már korábban is igencsak szimpatikus, - volt. Eladdig, nehány futó fantáziáláson kivül sohasem gondoltam a fiúkra, illetve arra, hogy velük akár valaha is szeretkezhetnék.
Zavarba jöttem. Sután próbáltam eltakarni a takarhatatlant, félig - meddig lankadó tagomat.
- Ne zavartasd magad! Én is szoktam, néha teljesen önkéntelenül is játszadozni magammal a melegvíz alatt. - mondta és közel, teljesen közel jött hozzám.
Hátat, forditottam és magamban "égtem mint a Reichstag".
- Inkább add kölcsön a szapanodat! - sutogta és közben gyengéden éreztem hátamon tenyerének enyhe érintését.
Miután végigsimitotta a gerincvonalamon a kezét,finoman gyengéd erölködéssel maga felé forditott és balját finoman átkulcsolta tarkómon, miközben jobbkezének ujjbegyeivel az eléggé duzzadt heréimet érintette. Nemi szerve meredten, lüktetve érintkezett izmos, bordázott alhasammal. Ettöl szinte azonnal az enyém is, az övével azonos állapotba került. Büszkeséggel suhant át rajtam a gondolat, ha "nagyság" - ban nem is, de formára és alakra nekem sincs takargatnivalóm elötte. Szép, kimondottan jóképü, volt ez a fiú, - ha így visszagondolok rá. Tán ezért is támadt a gondolatom,"Soha senkiét,ha most az övét nem veszem a számba." De hirtelen kissé husos ajkaival számat érintette és veszet csókolózásban egyesültünk, hosszú, kimondhatatlanul hosszú pillanatokon keresztül.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.8 pont (64 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 elike21 2010. 01. 16. szombat 20:18
Én ki szívtam volna az övéből a velőt!
#2 Blazselyovics Béla 2008. 08. 15. péntek 22:10
A szopást viszonozni kellett volna.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?