A+ A-

A suli előtt

Sziasztok a nevem Gábor és 21 éves vagyok, és most elmesélem nektek, hogyan dugtam meg az egyik volt oszálytársnőmet.
Annak idején sokat jártunk biliárdozni az osztályból és mindig verődtek hozzánk új emberek is, így történt, hogy egy idő után csatlakozott hozzánk Andi is.
A lényeg, hogy egy pár ilyen alkalom után egyszer elmentünk kettesben "lökni" és elég rendesen összemelegedtünk, míg végül is megegyeztünk, hogy felmegyünk hozzá egy szerdai napon suli előtt (délutános suliba jártunk).
Azt hiszem már igen - igen viszketett a csiklója, és ahogy elmesélte az első alkalom sem volt egy nagy durranás. A megbeszélt helyen és időben találkozunk majd felmentünk a lakására, ami csak az övé volt, szépen berendezett lakás volt, amit kiemelt a szobájában lévő hatalmas francia ágy.
Épp csak megérkeztünk máris a szobája felé invitált, ami meglepő volt, hiszen Andi egy szende szűz kislány benyomását keltette, bár a szája igen "mocskos" volt.
Mivel már elég meleg volt akkor az idő Andin csak egy egyszerű "leányka" ruha volt, megálltunk az ágy előtt és Andi máris cselekedett.
Odahajolt hozzám és elkezdtünk smárolni, szinte csak az én számban volt a nyelve és vadul forgott benne, mint a ringlispíl, én pedig mindeközben a kezemet járattam, és alányúltam a ruhája alá a popsiját simogatva.
Formás feszes kis popsija volt és tangát hordott, amitől éreztem, kezdek begerjedni, egyszer csak Andi elkezdte kigombolni a farmeromat majd benyúlt a boxeromba, és a meleg tenyerébe fogta a péniszem.
Azt hittem rögtön elélvezek ahogy elővette a farkam és finoman elkezdte verni, nem sokáig elégedett meg vele mert hirtelen lecsúszott a számról és mohón kezdte nyalni a makkom hegyét majd teljesen bekapta 18 centis rudamat és elkezdte szopni azt.
Volt, hogy tövig "benyelte" a péniszemet és jól megnyálazta, hogy akadály nélkül csúszhasson a fitymám, ha éppen verte a farkam, nem sokáig bírtam és pont amikor a szájába "voltam" beleélveztem egy jó nagy adag gecit.
Egy pillanatra megremeget, de nem köpte ki a "lémet" hanem az egészet lenyelte és még lenyalta, ami később buggyant ki a "vágásomon".
Felállt, rám mosolygott és levette magáról a ruháját, Andinak gyönyörű teste volt, szép sportos mellek, izmos has és már a tangáján is átütő csupaszra borotvált punci, ehhez párosult vállig érő barna hullámos haja, barna szeme és aranyos pofikája.
Lassan teljesen levetkőztetett és lehúzta magáról a tangáját, mint már mondtam teljesen borotvált volt és a látványtól a farkam ujj erőre kapott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.32 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi 2013. 07. 10. szerda 10:28
A történet sokkal többet érdemel.
#5 genius33 2012. 09. 9. vasárnap 07:20
... Alig alig...
#4 k?lm?n 2003. 01. 1. szerda 18:14
tul rövid ?s felületes
#3 Vikiy 2002. 07. 22. hétfő 21:19
kabbbbe ez a story a gyengébbek leggyengébbje!!!áááá!
#2 Chris 2002. 06. 20. csütörtök 14:30
Köszönjük. Nem vagyunk rá kíváncsiak.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?