A+ A-

Beszélgetés Don Juannal

Sziasztok! Olvastam a sok jó történetet, s gondoltam én is megírom az enyémet. 18 éves koromban történt. Nyár volt. A szomszédunkban lakik egy lány (nevezzük Krisztinának), akivel gyerekkorom óta együtt játszodtunk, jó barátok voltunk. Jártam át én is gyakran hozzájuk, jött át ő is ... 14 éves korunktól elváltak útjaink, mivel más-más suliba mentünk. Ettől kezdve nem igazán tartottuk már a kapcsolatot, de azért még megálltunk beszélgetni ha néha találkoztunk.
Addig még nem volt sok gyakorlatom a szexben és szerettem volna egy olyan partnert akivel ki lehet próbálni számomra új dolgokat is. Krisztinát ismertem és tudtam róla (tudta a fél város), hogy szereti a szexet és nem nehéz lefektetni. Így hát ördögi tervet szőttem ... :)) Egy napon felhívtam telefonon, hogy nem lenne-e kedve átjönni beszélgetni. Azt mondta úgysincs egyéb dolga, persze, miért ne. Amikor meghallottam a csengőt erősen dobogó szívvel (ugyanis akkor még nem voltam valami bátor az ilyesmiben) mentem kaput nyitni. Mikor megláttam ... huh ... még jobban kezdett verni a szívem. (Krisztina nem egy különösen szép lány, de jó alakja van!) Egy (nagyon-nagyon) rövidnadrág és egy top volt rajta.
Bementünk a házba, felmentünk az emeletre az én szobámba és leültünk az ágyra. Mindenféle semleges témákról beszéltünk, lassacskán kezdtem megbátrodni s mind a szex felé tereltem a szót. Hogy kinek mi a jó, ki mit szeret, stb. A pikánsabb témáknál odaültem a számítógép elé és hívtam őt is, hogy mutassak fényképeket és videókat. (Mint előbb írtam Krisztina nem húzódozik az ilyesmiktől, mint egyes lányok) Az ölembe ült - mert csak az az egy szék volt a környéken (nem véletlenül! :)) )- ... és kezdődött a műsor. Előbb csak erotikus képek, aztán kisebb videók ... Amíg ő a monitort bámulta én simogatni kezdtem belső combjait, majd
felnyúltam a top alá is. Egyszer azt mondta ne, álljak meg, erre én szájon csókoltam ... innen már nem volt megállás.
Simogatni kezdtem punciját a nadrágján keresztül, majd hamarosan a kezem betévedt a bugyiba is, ahol egy szép lucskos puncira talált. Simogattam egy darabig a nedves vulvát, majd mozdultam, hogy álljunk fel. Amint felálltunk a székről, leszedtem a ruháit és az ágyra fektettem. Megcsókoltam, majd megindultam lassan lefelé a testén. Előbb a melleit simogattam, nyaltam, szívtam, markolásztam, majd mentem lentebb, csókokkal borítottam el a hasát, belső combját és egyszer csak belecsókoltam a nedves puncijába. Ez tetszhetett neki, mert egész teste megvonaglott ajkaim érintésére. Aztán elkezdtem nyaldosni, szívni, simogatni csiklóját. Nyelvemet néha be-bedugtam a pinusába. Egyre mélyebbeket
sóhajtott, néha megvonaglott teste, aztán amikor a középső ujjam bedugtam neki, halkan felsikkantott. Kevés ujjazás után bedugtam még egy ujjam neki, s így a mutató- és középső ujjaimmal köröztem benne, ki-be járattam ujjaimat.
Közben meg-megnyaltam csiklóját. Rövidesen egyre hangosabbakat kezdett sóhajtani, majd kisebb nagyobb sikongatások közepette elélvezett. Pár másodpercig feküdt mereven az ágyon, ez idő alatt én csókokkal borítottam el egész testét, és kíváncsian vártam a folytatást. (Addig csak 2 lánnyal feküdtem le, de akkor is úgy, hogy azok hanyatt feküdtek és én megdugtam őket. Kb. ennyi volt, még csak rá sem tették a kezüket a farkamra, szóval elég tapasztalatlan voltam) Nem voltam biztos abban sem, hogy ő hajlandó lesz-e "egyébre"!? Amikor összeszedte magát felült hosszan megcsókolt és azt mondta: "- Most én jövök!", aminek én nagyon megörültem. Az ágy szélére ült, én ott álltam előtte, még ruháimban. Egy darabig nadrágon keresztül puszilgatta a kőkeményen meredező farkamat, majd egyszer csak egyetlen mozdulattal lerántotta rólam a nadrágot. Én közben levetettem a pólómat, s most már meztelenül, merev farokkal álltam előtte. Először csak nézte, puszilgatta a környékét, simogatta a heréimet, majd egyből befalta és szájával húzgálni kezdte a bőrt rajta. Én hangosan felsóhajtottam, isteni volt, még sosem éreztem ehhez hasonlót.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.05 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 06. 18. szerda 05:41
Nem tetszik.
#1 Törté-Net 2010. 10. 28. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?