Beszélgetés Don Juannal

Szavazás átlaga: 6.11 pont (28 szavazat)
Megjelenés: 2010. október 28.
Hossz: 7 070 karakter
Elolvasva: 530 alkalommal
Sziasztok! Olvastam a sok jó történetet, s gondoltam én is megírom az enyémet. 18 éves koromban történt. Nyár volt. A szomszédunkban lakik egy lány (nevezzük Krisztinának), akivel gyerekkorom óta együtt játszodtunk, jó barátok voltunk. Jártam át én is gyakran hozzájuk, jött át ő is... 14 éves korunktól elváltak útjaink, mivel más-más suliba mentünk. Ettől kezdve nem igazán tartottuk már a kapcsolatot, de azért még megálltunk beszélgetni ha néha találkoztunk.

Addig még nem volt sok gyakorlatom a szexben és szerettem volna egy olyan partnert akivel ki lehet próbálni számomra új dolgokat is. Krisztinát ismertem és tudtam róla (tudta a fél város), hogy szereti a szexet és nem nehéz lefektetni. Így hát ördögi tervet szőttem... :)) Egy napon felhívtam telefonon, hogy nem lenne-e kedve átjönni beszélgetni. Azt mondta úgysincs egyéb dolga, persze, miért ne. Amikor meghallottam a csengőt erősen dobogó szívvel (ugyanis akkor még nem voltam valami bátor az ilyesmiben) mentem kaput nyitni. Mikor megláttam... huh... még jobban kezdett verni a szívem. (Krisztina nem egy különösen szép lány, de jó alakja van! ) Egy (nagyon-nagyon) rövidnadrág és egy top volt rajta.

Bementünk a házba, felmentünk az emeletre az én szobámba és leültünk az ágyra. Mindenféle semleges témákról beszéltünk, lassacskán kezdtem megbátrodni s mind a szex felé tereltem a szót. Hogy kinek mi a jó, ki mit szeret, stb. A pikánsabb témáknál odaültem a számítógép elé és hívtam őt is, hogy mutassak fényképeket és videókat. (Mint előbb írtam Krisztina nem húzódozik az ilyesmiktől, mint egyes lányok) Az ölembe ült – mert csak az az egy szék volt a környéken (nem véletlenül! :)) ) – ... és kezdődött a műsor. Előbb csak erotikus képek, aztán kisebb videók... Amíg ő a monitort bámulta én simogatni kezdtem belső combjait, majd
felnyúltam a top alá is. Egyszer azt mondta ne, álljak meg, erre én szájon csókoltam... innen már nem volt megállás.

Simogatni kezdtem punciját a nadrágján keresztül, majd hamarosan a kezem betévedt a bugyiba is, ahol egy szép lucskos puncira talált. Simogattam egy darabig a nedves vulvát, majd mozdultam, hogy álljunk fel. Amint felálltunk a székről, leszedtem a ruháit és az ágyra fektettem.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.11 pont (28 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. október 25. 19:19
#3

Nem tudom miért, de elolvastam.

1
a
A57L
2014. június 18. 05:41
#2
Nem tetszik.
1
T
Törté-Net
2010. október 28. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1