A+ A-

Beöntés

Nehezen telt el a hét, de nem akartam előbb telefonálni, nehogy türelmetlennek tűnjek. Valahogy szerettem volna minél előbb túllenni ezen a dolgon. Egy gyenge pillanatomban majdnem visszavonulót fújtam, de azért kitartottam. Nem tudtam elképzelni, vajon mi vár rám. Mi lehet ez a szertartás. Bekapunk pár üveg sört, aztán jól hátba fogjuk egymást veregetni, vagy a másik végletként, néhány marcona alak elevenen fel fog boncolni. Eszembe jutott, hogy eddig még senkit nem láttam kijönni az épületből. Ez kicsit megrémisztett. Aztán valamelyik nap, egy 20 év körüli, tüskés festett vörös hajú, elég lazán öltözött leányzót láttam kiviharzani a kapun. Először azt gondoltam, hogy valamelyik nővért látom civilben hazamenni, de végül úgy döntöttem, hogy legyen inkább ő egy szerencsés túlélő, aki a jóleső kezelés után hazafelé igyekszik. ( Ez volt a számomra megnyugtatóbb változat. )
A hét leteltével hívtam a számot. Rögtön a sárkány vette fel, és megmondta, mikor lesz a nagy nap. Azt is elújságolta, hogy dupla avatás lesz. Van még egy jelentkező, egy fiatal lány, aki velem együtt fogja elnyerni a tagságot. Elárulta, hogy személy szerint ő ezt kicsit sajnálja, mert így kevesebb időt tudnak majd velünk külön - külön foglalkozni, és nagyon szeretett volna engem alaposabban is megismerni, úgy, ahogyan csak kevesen ismerhetnek. Nem tudtam hirtelen eldönteni, hogy a nő most udvarolni akar, vagy tényleg boncolásról lesz szó.
Nem kellett sokat várni a nagy napra, hiszen már másnap, a megadott időben, ismét ott álltam a kapu előtt. Vettem egy hatalmas lélegzetet, és becsöngettem. Gyorsan végiggondoltam, nálam van - e mindenem, ami kell, aztán megnyugtattam magam, hogy amire itt szükség lesz, azt mindig magamnál hordom. Pénzt is hoztam bőven, nem szerettem volna kellemetlen helyzetbe kerülni. A szokásos nővér nyitott ajtót, és betessékelt a szokásos szobába, a szokásos íróasztal elé. A sárkány az íróasztal mögött ült, és a türelmemet kérte, mert még meg kellett várnunk valakit. 10 perc múlva betoppant a másik avatandó is. A tüskés vörös ! Igazából nem is lepődtem meg, szinte sejtettem, hogy ő lesz a másik áldozat. Flegmán rágta a gumit, rám ügyet sem vetett. Alá kellett írnunk valami papírt, ami szerint saját akaratunkból jöttünk ide, és vetettük alá magunkat a szertartásnak. Mondta, hogy ez csak egy formaság, de jobb megelőzni a későbbi vitákat. Behívta a két nővért, és mondta nekik, hogy készítsenek minket elő az avatásra. Nekem a szebbik jutott, ő volt az, akit először láttam a kapuban, és vele beszéltem telefonon.
Betereltek minket egy kis helyiségbe, aminek a berendezése egy fóliával letakart ágyból, mellette egy asztalból, egy mosdókagylóból, zuhanyozóból, bidéből, és egy wc kagylóból állt. A falon akasztók voltak, és az egész ki volt csempézve. Az asztal tele volt mindenféle gumi csövekkel, ballonokkal, fecskendőkkel. Már majdnem megijedtem, de a kedves nővér elmondta, mivel is fognak itt nekünk kedveskedni. Mindenekelőtt megkérdezte, zavar - e minket az, ha már az avatás előtt is együtt kezelnek minket, ami ugye az avatás után már biztosan nem fog semmiféle gondot okozni. A csaj flegmán megvonta a vállát, én sem emeltem kifogást. Elmondta, hogy mivel az avatásnak része lesz egy anális vizsgálat is, és mindenkinek kellemetlen lenne, ha közben ki kellene kéredzkedni, ezért most egy beöntés fog következni, legyünk szívesek levetkőzni. Megtettük.
Közben fél szemmel persze sorstársnőmet figyeltem, hogyan válik meg a ruháitól. Meztelenül sokkal jobban mutatott, mint a fura gönceiben. Kicsi de formás cicik, gömbölyű popsi, szép ívű derék, jó lábak. Ha nem lett volna vörös, és nem rágta volna flegmán a gumit, még tetszett is volna. Jó dús szőrzete volt ahol kellett, mindent eltakart. Már éppen azon törte fejét a fütyim, hogy felszívja - e magát egy kis vérrel, amikor szelíden fel lettem szólítva, hogy hajoljak előre, amennyire csak tudok. Ahogy lehajoltam, láttam, hogy az én nővérkém egy fura színű folyadékkal tele hatalmas fecskendővel közelít felém, és ha senki meg nem állítja, az egészet a fenekembe fogja spriccelni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.15 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 deajk2008 2017. 11. 12. vasárnap 07:10
Nagyon is izgató... 8p
#8 zsuzsika 2014. 12. 31. szerda 07:54
Nem tetszett.
#7 manóka 2009. 08. 30. vasárnap 09:51
Egész jó lenne, ha befejeznéd!
#6 leticia_63 2009. 06. 27. szombat 16:43
Hidromnál is csak eddig van meg.:(

Pedig a beavatásra is kíváncsi lennék én is.
#5 jatekos 2009. 06. 24. szerda 14:05
Eddig jó volt, de hol a folytatás??????????
#4 hhhhhhh 2007. 04. 18. szerda 18:01
"Miért nem engedtél oda te idióta ?"
hát ezen annyit nevettem xD
#3 TheChronic 2003. 06. 20. péntek 13:30
Szerintem egész jó!
#2 Hmm 2002. 06. 22. szombat 11:26
Gyiiiiik!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?