A+ A-

Titkos randi Tündével

Egy igaz történetet mesélek el, bár azt sem tagadom, hogy jó pár éve történt. Húszas éveimnek az elején jártam, egyetemista voltam egy vidéki városban. Élveztem az életet, szabad voltam, mindenféle kötöttség nélkül. A szabadsági fokot tovább növelte, amikor harmadévesként részmunkaidőben dolgozni kezdtem egy cégnél. Irodai munkát kaptam, viszonylag korrekt pénzért, szóval nem lehetett okom panaszra.
Tünde a kolléganőm volt, nálam mintegy öt évvel idősebb. A munkám úgy alakult, hogy napközben elég sokat kellett közösen dolgoznunk, valójában vele kellett egyeztetnem az elvégzett feladatokat. Tünde szőke hajú lány volt, egyáltalán nem nevezném soványnak, de ne gondoljon senki eszeveszett méretű hölgyre. Arányosan telt alkata volt, gyönyörű, szép nagy mellek, formás fenék, szóval őrjítően izgató látványt nyújtott. Főleg a tavasz végének eljöttével jelent meg olyan ruhákban, hogy a kettőnk megbeszélésein már egyáltalán nem tudtam száz százalékban a munkára figyelni.
Idővel egyre jobb munkakapcsolat alakult ki közöttünk. Sőt, a beszélgetéseink olykor-olykor már más területekre is elkalandoztak. Egyszer például élénken érdeklődött, hogy van-e barátnőm; én persze rögtön mondtam, hogy néhány hónapja szakítottunk. Ő is beszélt a párkapcsolatáról, kiderült, hogy egy nála több, mint tíz évvel idősebb pasival jár, aki persze kedvel, de egyáltalán nem szerelmes belé. (Ez utóbbit persze nem mondta ki, de a szövegkörnyezetből számomra világossá vált.)
Május közepén járhattunk, mikor egy délután tovább bent kellett maradnom a munkahelyemen. Ő is ott volt, és valahogy az volt az érzésem, hogy folyamatosan flörtöl velem. Nem tűnt úgy, mintha sürgős munkája lenne, még az is átfutott az agyamon, hogy nem miattam van-e mindez. Már éppen elkergettem ezt a gondolatot a fejemből amikor a munkám végeztével közölte, hogy ő is most indult hazafelé. Persze én szinte automatikusan megkérdeztem, hogy elvigyem-e autóval, mire ő mosolyogva igennel felelt, így tíz perc múlva már a házuk előtt parkoltunk. Tudom, hogy hihetetlenül hangzik, de az egész olyan volt, mint a filmekben, amikor az ember érzi előre, hogy nagyjából mi lesz a következő mondat. "Feljössz egy kicsit?" - kérdezte, és nekem nem kellett kétszer mondani, már szálltam is ki az autóból.
Egy kis lakásban élt egyedül - nem rég költözött el a születől - a barátja azonban viszonylag gyakran látogatta.
Fenn a lakásban beszélgetni kezdtünk, dicsérni kezdtem az alakját, a melleit, mire ő mosolyogva simogatta a vállamat. Néhány másodperc múlva már vadul csókolóztunk. Jószerivel faltuk egymást, hihetetlen módon kívántam ezt a nőt, hiszen hónapok óta erről álmodoztam. A vad szenvedélyek ellenére a ruhák lassan kerültek le rólunk: eddig - a mély dekoltászok ellenére - csak elképzelni tudtam, hogy milyenek lehetnek Tünde mellei, pár perc elteltével azonban már láthattam is. Iszonyúan izgató látvány volt meztelenül. Az ágyra feküdtünk és szopogatni kezdtem a már ágaskodó bimbóit; lassan köröztem a nyelvemmel, miközben a kezemmel a testét simogattam. A mellek után a has következett: végigcsókoltam lassan, mivel sejtettem, hogy a szexben tapasztaltabb nálam, nem akartam semmit elsietni. Lassan értem a puncijához, amely teljesen borotvált volt. Ekkor a szemembe nézett és kéjesen közölte: "Szeretném édes, ha kinyalnál"- így utólag megvallva, ez a mondat nem nagyon illett az addig szenvedélyes szeretkezésünkbe, de engem ott hihetetlen módon felizgatott. Főleg velem egyidős, vagy fiatalabb lányokkal volt addig kapcsolatom, és akkor éreztem, hogy egy nálam idősebb, és valószínűleg tapasztaltabb nő irányítani akar. Teljesítettem a kérést, a nyelvemmel izgatni kezdtem a punciját. Ténykedésemet először csak halk sóhajok kísérték. A farkam állt, mint a cövek, hihetetlenül jó érzés volt, hogy Tündét kielégíthetem. Egyre hevesebben nyaltam a punciját, néha óvatosan harapdáltam a szeméremajkait, pár perc elteltével pedig a nyelvem amennyire csak tudtam, beléje toltam. Tünde teste egyre hevesebben mozgott, éreztem, hogy mindjárt elélvez. Hanyatt feküdt, hatalmas keblei hullámoztak, ahogy össze-összerándult. Néhány pillanat múlva eljutott a csúcsra, heves sikítások közepette élvezett el.
Feljebb kúsztam az ágyon, és újra csókolózni kezdtünk. A puncija tocsogott a nedvességtől, én pedig már nagyon szerettem volna beletolni ágaskodó szerszámomat.
"Feküdj hanyatt, most én jövök" - mondta mélyen a szemembe nézve. Valószínűleg bamba képet vághattam, mert rögtön ezután hozzátette: "vagy nem szeretnéd, ha leszopnálak? "- kérdést.
"Dehogynem" - feleltem, bár azt is mondhattam volna, hogy ez a kedvencem.
Úgy tettem, ahogy mondta. Ő pedig nem teketóriázott, rácuppant a farkamra. Hihetetlenül jól szopott, a kezével hozzá sem nyúlt, az egyébként átlagos méretű farkamat pedig teljesen eltüntette a szájában. Addig soha nem éltem át ilyet. A lányok, akikkel addig jártam, bár szájjal is kielégítettek, mindez aktív kézimunkával párosult. Tündénél nem így volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.47 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53
2016. 02. 25. csütörtök 15:38
Nem volt rossz. Válaszolok rá!
#4 zsuzsika
2015. 01. 17. szombat 08:28
Nekem nem tetszett. Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2014. 09. 24. szerda 09:15
8P Válaszolok rá!
#2 listike
2014. 02. 17. hétfő 08:24
Közepesen jó. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2010. 10. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!