A+ A-

Utazás a metrón

Huszonnyolc éves csinosnak mondott nő vagyok. Formás hosszú lábam jó fenekem és szép nagy feszes melleim vannak. Különösen a melleimre vagyok büszke, és szeretem, ha megbámulják. Egy meleg nyári éjszaka, utaztam haza a metrón. Késő volt már, nem is volt utas csak hat tizenöt-tizenhat év körüli srác. Zajongtak hangoskodtak és közben engem bámultak. Egy rövid szoknya és egy feszes topp volt rajtam. Észrevettem, hogy a melleimet bámulják, ezért arra gondoltam játszom velük egy kicsit. Előrehajoltam, hogy jobban belássanak a melleim közzé, és feljebb húztam a szoknyám,úgy,hogy egy kicsit kilátszott a bugyim. Láttam, hogy izgatja őket a dolog, ahogy közelebb húzódtak észrevettem, hogy csak úgy dagadozik a nadráglyuk eleje. Ekkor megállt a metró és én leszálltam. Egy parkon sétálok át, hogy lerövidítsem az utat körülbelül a közepén jártam, amikor összetalálkoztam a fiúkkal. Biztosan leszálltak a következő megállónál és elém kerültek. Kicsit meglepődtem, amikor megláttam őket, de aztán rájuk sem nézve próbáltam elmenni közöttük, de nem tudtam, mert elállták az utam. Próbáltam vissza fordulni, de tejesen, körülfogtak.
- Mit akartok tőlem - kérdeztem.
- Tetszett a műsorod a metrón. Szeretnénk, ha fojtatnád - szólt az egyikük.
- Az csak egy kis játék volt - válaszoltam.
- Oké akkor te játszottál velünk most pedig mi játszunk veled - mondta az egyikük. Arra gondoltam, hogy végül is én hergeltem fel őket a metrón és különben is már többször is fantáziáltam arról,hogy egyszerre több férfival is szeretkezem, de eddig még nem jött össze. Most pedig itt van előttem hat fiatal srác, akik éppen most mondták, hogy meg akarnak dugni.
Ez minden álmom felülmúlja. Mire ezt végiggondoltam már nekem is estek. Mind a hatan egyszerre próbáltak a közelembe férkőzni. Kezeket éreztem a testem minden pontján. Pillanatok alatt lerángatták rólam a szoknyát és a toppot. Csupasz mellem látványa felizgatta őket. Egymást lökdösték, hogy hozzá tudjanak érni. Ketten - hárman markolászták egyszerre a mellem. Ez így ment egy pár percig és én kezdtem élvezni a dolgot.
- Hé - szólalt meg az egyik srác - sokkal jobb melle van, mint a csajomnak.
- Szuper jó teste van - válaszolt neki egy másik fiú. Ekkora már a bugyit is lerángatták rólam és ott álltam közöttük meztelenül. Sorban elkezdték elővenni álló farkukat a nadrágjukból. Jó alaposan megnéztem magamnak. Négyüknek átlagos volt a mérete, de kettőjüknek nagyon vastag és hosszú, volt a fasza. Teljesen felizgultam a látványra. Még soha nem volt dolgom ekkora, faszokkal. Alig vártam, hogy bedugják a lucskos pinámba. Nem is kellett sokáig várnom, hiszen ők is legalább annyira be voltak gerjedve mint én. Letérdeltettek a fűbe és az egyikőjük hátulról belém nyomta a farkát. Egy másik pedig elém térdelt és a számhoz tette, amit rögtön szopni kezdtem.
Ilyet még eddig soha nem csináltam, de nagyon jó érzés volt. Szépen lassan nyalogattam ízlelgettem a számban levő faszt, nem akartam elsietni a dolgot ki akartam élvezni minden pillanatot,de a fiúk nagyon be voltak gerjedve. Aki hátulról dugott, egyre gyorsabb tempót diktált. Közben a szemem sarkából láttam, hogy a többiek lökdösődnek a z elsőbbségért és közben a farkukat simogatják. Akit szoptam hirtelen megragadott a hajamnál fogva ráhúzott a farkára és beleélvezett a számba. Én nem akartam hagyni, próbáltam lehúzni magam a farkáról, de erősen fogott így kénytelen voltam lenyelni az egészet. Még eddig soha nem csináltam ilyet, de tetszett a dolog. Ekkor megéreztem, hogy a pinámban, lévő fiú is elkezd élvezni. Éreztem, ahogy a farka lüktetve pumpálja belém a gecit. Ezután a mind a ketten kihúzták belőlem a farkukat. Próbáltam felállni, de nem hagytak a többiek azt mondták, hogy ők is azért vannak itt és most ők következnek. Mondtam nekik, hogy rendben van bevállalom őket is, de a két nagyfarkú fiú maradjon utoljára. Megint le akartak térdeltetni, de nem hagytam.
Az egyik fiút hanyatt fektettem és beleültem az ágaskodó farkába. Olyan kemény volt mintha karóba ültem volna. A másik fiút odaintettem magam mellé és bekaptam a farkát. Elkezdtem szépen lassan szopni miközben az alattam fekvő srác farkán lovagoltam. Ez így nekem nagyon jó volt mert így én diktáltam az iramot. A két nagyfarkú fiún láttam, hogy nagyon be van gerjedve ezért intettem nekik, hogy jöjjenek közelebb. Amikor odaléptek mellém a kezemmel megfogtam a farkukat. Olyan vastag volt, hogy alig értem át. Elkezdtem lassan simogatni de nagyon figyeltem nehogy elélvezzenek. Ugyanis már alig vártam hogy a pinámban érezzem őket. Közben persze folyamatosam lovagoltam az alattam lévő fiú farkán. Próbált alulról lökdösni de nem hagytam. Így az általam diktált tempóban mozogtam rajta. Mikor éreztem hogy közeledem az orgazmushoz kicsit vissza fogtam magam,és a számban lévő fiúra koncentráltam. Egyre mélyebben kaptam be a farkát és közben a nyelvemmel kényeztettem. Azt akartam,hogy elélvezzen,és én utána csak magamra figyeljek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.84 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 02. 25. csütörtök 16:05
Az egyik vastagfarkú srác énvoltam.
#6 A57L 2014. 02. 8. szombat 09:37
Nem rossz.
#5 feherfabia 2013. 11. 21. csütörtök 06:17
Gagyi!!!
#4 v-ir-a 2010. 10. 12. kedd 21:58
hát eléggé az
#3 Zsazsa33 2010. 10. 12. kedd 11:42
Egyszerűen szánalmas!!!
#2 _Tim_ 2010. 10. 12. kedd 09:11
Nem rossz a történet. Plána, ha az ember belegondol, hogy a bérlet mellé ilyen "marketing" fogásokkal is élhetne a BKV. Biztos többen tömegközlekednének. wink
#1 Törté-Net 2010. 10. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?