A+ A-

Buli előtt

Sziasztok Geri vagyok! 17 éves srác vagyok és van egy barátnőm aki véleményem szerint gyönyörű. Nyáron minden héten három napot dolgozok és mondhatom nem gyengén. Történt egyszer, hogy munka után hazafelé tartottam és haverom hívott, hogy este fergeteges goa parti lesz nála, és, hogy vár engem is, egy üveg pia a beugró, na meg, hogy már szólt Esztinek (ő a barátnőm) és ő elfogatta a meghívást.
Tehát a bolt után haza siettem, és mikor haza értem és beléptem az ajtón Eszti már várt rám muterral kávézgatva. Rohadt jól nézett ki! Nagy kivágású rövid topp volt rajta és egy még rövidebb miniszoknya. Mindig jól néz ki, de most majd leesett az állam. Felmentünk a szobámba és beszélgettünk. Előjött a szokásos téma: mikor esünk már túl rajta? Semelyikünk sem volt szűz de egymással még nem csináltuk. Elmentem zuhanyozni majd fürdés után öltözködni kezdtem. Nem vagyok szégyenlős ezért nyugodtan öltözködtem Eszti előtt.
Közben azt vettem észre, hogy szokás szerint bámulta a lábam közét. - Mi van nem tetszik? - kérdeztem tőle. - Hogyne tetszene? - kaptam a választ. Már a nacimat húztam föl mikor odalépett hozzám és visszarántotta rajtam a farmert. Hirtelen nem tudtam mi fog történni, de szerencsére gyorsan kapcsoltam. Ajkunk csókban forrt össze de ez valahogy új volt. Tudni kell, ha együtt vagyunk átlagon felül sokat smárolunk de ez most teljesen más volt. Forróbb, hevesebb, vadabb, de egyben érzékibb is. Mint minden egészséges férfi én is merevedni kezdtem. Merevedésem csak fokozta mikor Eszti vadul rámarkolt pájszeromra, és masszírozni kezdte. Ekkor fülembe súgta: - Ha annyira akarod akkor gyere és mutasd meg mit tudsz!
Ezután kiszabadította rudimat a boxerból és lassan, finoman verni kezdte. Azt hittem rögtön elélvezek. Eközben én megszabadítottam a topjától majd a szoknyájától is. A látvány magáért beszélt... Kék csipkés melltartó és tanga volt rajta amitől teljesen beindultam. Megszabadítottam a felső ruhadarabtól majd először nyakát aztán egyre lejjebb csókoltam, nyaltam. Combjai lefelé siklottam majd újra felfelé vettem az irányt. Bugyin keresztül kezdtem simogatni punciját majd mikor már éreztem hogy rendesen nedves lehúztam róla és megsimogattam neki finoman. Nagyokat sóhajtott és éreztem, jól esik neki. Mikor először benyaltam neki körmeit hátamba mélyesztette. Ez csak még jobban izgalomba hozott és egyre ütemesebben és gyorsabban kezdtem nyalni csiklóját.
Az ágyon ülve egyre jobban zihált, emelgette csípőjét majd mikor egyik ujjamat lassan betoltam neki szinte beszippantotta, teste megfeszült majd az egyik párnát harapva élvezett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.11 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 deajk2008 2016. 09. 25. vasárnap 18:08
egészen jól megírt, folytasd... 8p
#4 feherfabia 2015. 10. 1. csütörtök 05:57
Közepes!
#3 zsuzsika 2014. 03. 2. vasárnap 12:59
Nem rossz,csak kissé rövid.
#2 listike 2014. 03. 2. vasárnap 11:43
Egész jó volt.
#1 Törté-Net 2010. 10. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?