A+ A-

Kaland

Fordítás a www.xnxx.com történet részlegéről
A hideg és kemény tél közepe felé járt az ido, nem lehetett elég vastagon felöltözni. A csontig hatoló hideget annyira utáltam, hogy szinte péntek és szombat esténként, a nagy bulikba sem volt kedvem elmenni. Ráadásul a lakásom sem annyira meleg, jó vastagon fel kell öltözni mindig, hogy meg ne fázzon az ember. Végül is csak egy bérlakásról volt szó. Mégis úgy döntöttem, hogy elmegyek az egyik legjobb barátnommel az X klubba. Hogy miért is döntöttem így? Talán a barátnom befolyásolt, talán nem... Nem is ez a lényeges.
De valami miatt már reggel éreztem, hogy ez nem egy átlagos nap lesz. Délelott a kedvenc idotöltésemnek hódoltam, elmentem egy edzoterembe. Szeretek ilyen helyekre járni, és nem csak a kigyúrt pasik miatt. Ekkor töltöttem be a 19. életévemet, decemberben. Mikor hazaértem, elso dolgom az volt, hogy egy jó forró fürdot vegyek. Alaposan végig megmostam minden apró kis hajlatomat. Majd pedig meggyújtottam egy füstölot. Imádom a füstölok illatát különösen a jázminét. Számomra ez nyugalmat és biztonságot áraszt. És elkezdtem készülodni, az esti bulira. Igencsak kicsíptem magam, és egy nagyon szexi ruhát vettem fel. Egy farmert és hozzá egy mélyen dekoltált, a vállánál meghúzott blúzt. Ez volt a kedvenc blúzom, még szeptember végén vettem. A túl sok festéket nem szeretem az arcomon, nem is szoktam magam festeni, a természetes szépség híve vagyok. Legfontosabb, hogy úgy csillogjon a bor az egészségtol, mint egy gyémánt. Azért néha-néha én is meglátogattam a szoláriumot, de az teljesen más. A barátnommel 7-kor találkoztam, és kezdetét vette a nagy parti.
Amint bementünk rögtön megakadt a szemünk egy magányos srácon, aki a bárpultnál ücsörgött. A barátnom rögtön lefoglalta magának, mert nagyon megtetszett neki :) Én meg egyedül maradtam, de nem sok idore... Éppen az asztalomnál ittam az italom (imádom a martinit), mikor felbukkant mellettem egy srác, de fogalmam sem volt hirtelen, hogy honnan került elo. Megkérdezte, hogy meghívhat-e egy másik italra. Jobban megnézve, nem volt olyan helyes srác, mint amit a barátnom fogott ki magának, de volt valami kisugárzása, ami nagyon hatással volt rám, és gyönyöru sötétbarnák voltak a szemei. Ki nem fogadta volna el a meghívást???
Sokat beszélgetünk közben, sok mindent megtudtam róla. Az egyik megyei focicsapatban volt kapus, imádta a sportokat és a zenét. Nagyban ment a duma és a flört is, mikor hirtelen lekapott. Csodálatos volt ez a csók. Nem tudom, hogy mennyi ideig tarthatott, mert meglódult velem a világ. Minden megszunt létezni, csak ot láttam magam elott. A hangos, dübörgo zene is elhalkult, csak játszottunk egymás nyelveivel. Nagyon jól csókolt. Irtózom az olyan srácoktól, akik nyálasan csókolnak, de o nem olyan volt. Miután nagyon nehezen abbahagytuk a csókolózást úgy döntöttünk, hogy elmegyünk hozzám. Ahogy beléptünk az ajtónkon ismét egymásnak estünk. Majd bevezettem szépen lassan a szobámba és ismét meggyújtottam egy füstölot, és egy gyertyát. Lassan elkezdtem vetkoztetni.
Hirtelen ötlettol vezérelve úgy döntöttem, hogy nagyon jól esne mindkettonknek egy forró fürdo, persze egyszerre! Így a fürdobe mentünk és megengedtem a csapot, fürdosóval illatósítottam vizünket. Ekkor o mögém lépett és gyengéden megfogta a derekam. Megfordított és elkezdte kigombolni a kedvenc felsom. Majd a melltartóm következett. És gyengéden a mellemet kezdte el simogatni és csókolgatni. Mondta, hogy nagyon szép melleim vannak, bár én soha nem voltam megelégedve velük. Éreztem, hogy már rendesen tocsogok és száguldok a csúcs felé. Ekkor elkezdett egyre lefelé haladni és végül a tangámtól is megszabadított. Ezután pedig a megmártózás következett a forró vízben. Csak ültünk egymással szemben és simogattuk, tisztogattuk egymást. Elkezdte ismét csókolgatni a mellem, de most már haladt lefelé is, kezeivel közben még mindig a meredezo mellbimbóimat izgatva. Mikor már a szeméremdombom felé járt a szája, keményen megmarkolta melleimet. Imádom, hogy ha egy férfi egyszerre tud gyengéd és heves is lenni.
Éreztem, hogy már nincs messze a csúcs, mikor a feje a víz alá merült és nyelvével a puncimat kezdte izgatni. Eloször nagyon köröket írt le a nagyajkak körül, majd a kör egyre szukült. Soha életemben nem volt még ilyen élményben részem. Lassacskán eljutott a csiklómig, amit elkezdett simogatni. Még tartottam magam, de már a remegés kezdett a testemen erot venni. Azt sem tudtam, hogy hol vagyok, csak a testemben hullámzó forróságra voltam képes figyelni. Már egyszeruen mondani akartam neki, hogy tegye már be farkát, mikor belém vágta 2 ujját is. A forró puncim csak szívta magára a kezét, felemelo érzés volt. Majd megengedte a zuhanyt jó forró vízzel, és a kelyhemhez tartotta. Nem bírtam tovább. Elélveztem. Ezt az orgazmus eddig soha nem ismert dimenziókba repített el, már ekkor nagyon hálás voltam partneremnek, hát még ezek után mi történt... Életemben nem volt ilyen élményben még részem, tudtam, hogy valamivel nagyon meg kell köszönnöm neki.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 deajk2008 2016. 11. 11. péntek 06:57
nagyon tetszik a történet... folytasd
#5 feherfabia 2016. 06. 29. szerda 06:09
Tetszett!
#4 A57L 2014. 08. 20. szerda 18:08
Egynek elmegy.
#3 papi 2014. 05. 7. szerda 05:07
Nem rossz
#2 v-ir-a 2012. 12. 24. hétfő 21:55
jó volt, a vége kissé romantikus csöpögősre sikeredett,de jó volt smile
#1 Törté-Net 2010. 10. 4. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?