A+ A-

A pók hálójában

Ott álltam Melisszával szemben, azzal a lánnyal szemben, akit utáltam, gyűlöltem, megvetettem. Az a lány, aki minden bánatom okozója és lehetőségem lenne kikezdeni vele.
De minek? Mi értelme lenne? Nem szeretem, sőt! Nem vonz, helyette egy kép izgat, ami Robiról bevillant. Amikor előttem áll a félhomályban, izgató, gyönyörű testének körvonala, amit imádok érinteni, csókolni. Aki a mindenem, akit őrülten szeretek, aki az életem értelme, akiért és akinek élek és éltem. És felkínálkozik nekem egy csaj, aki annak az embernek a barátnője, aki a mindenem. Fejemben vadul cikáztak a gondolatok, nem is igazán Melisszán járt az agyam, hanem Robin és a vele együtt töltött perceken.
- Rá gondolsz... a te szőke hercegedre, Robira... - suttogta Melissza.
Zavartan néztem körbe, Melissza szavai ébresztettek fel világomból, amelynek még mindig hatása alatt voltam.
- Ne tagadd, látom rajtad. Azon jár a fejed, hogy milyen vele... hát... tudom, hogy nagyon jó... - suttogta tovább.
Egy könnycsepp gördült végig az arcomon és elviselhetetlen fájdalmat éreztem magamban, kimondhatatlan kínt, megmagyarázhatatlan érzést, amit egy őrült sikítással adhattam volna ki magamból. De még az se segített volna. Borzalmas volt. Elmondhatatlan.
- Iiiigen... rá gondolsz, az együtt töltött percek éltetnek. - súgta.
Óvatosan mögém lopózott, de ezt észre sem vettem, mert lekötött az a rengeteg érzés, ami kavargott bennem.
Fájdalom, szenvedés és vágy, Robi iránt. Vágytam az iránt, hogy átölelhessem, megcsókolhassam, érezhessem magamon, magam mögött és magamban. Testem önkéntelenül reagált erre az érzésre, amit gondolataim kreáltak. A gondolataim irányították a testem, ami vakon követte az utasításokat. Melissza láthatta ezeket a változásokat, fokozni akarta az érzéseimet.
- Jó érzés az, amikor megcsókol, a nyelve vadul szádba furakszik, te pedig tétlen vagy, mert bele vagy esve. Szerelmes vagy belé... Kívánod, akarod! Kívánod a teste minden porcikáját, a hasát...ugye...? Amit a konyhába odaadóan nyalogattál és csókoltál... amihez odabújtál, amire rádőltél, ha bántott a világ! És hallgattad szíve dobogását! Most is azt tennéd! - suttogta Melissza.
Mélyet sóhajtottam, szinte már nyögtem. Kirázott a hideg, ettől a sok vegyes érzéstől. Robi járt a fejemben. Az egész valója, nem csak a teste, hanem az egyénisége, ahogy beszél, ahogy viselkedik.
Melissza végig húzta hátamon az ujját, lágyan, határozottan. Szinte ezt sem tudtam érzékelni, mert a gondolataim annyira lekötöttek.
- Kívánod Robi testét... még egy szerelmes együttlétet akarsz vele, még egy utolsót és egy újabb utolsót! Magadban akarod tudni, úgy, hogy senki másé se lehessen. Mert megőrjít, amikor más ránéz, kikaparnád a szemem, mert az én barátom.
Fején találta a szöget, kikaparnám a szemét, elföldelném, agyon ütném, akármilyen sorrendben jöhetne ugyanez.
Sikítani akartam, kiüvölteni a világba a fájdalmam! Hogy tudják az emberek, hogy létezik ilyen fájdalom! De senki sem tudott volna segíteni, nincs az az ember, aki ettől az embertelen szenvedéstől meg tudna menteni, leszámítva, Robit. Az én szőke hercegemet, akinek én vagyok a hercegnője... Nem szőke hercegnő, hanem "csak" vörös, de a szíve hercegnője, akár fekete vagy barna frizurával, ez utóbbi teljesen lényegtelen.
- Fel kéne hívni Robit, hogy jöjjön át, mert nagyon rá vagy izgulva, megismételhetnétek mindent, még azt is, amit akkor tettetek. Hogy honnan tudom? - kérdezte Melissza.
Én bágyadt, kérdő tekintettel néztem rá, de a kérdésemet el is mondta.
- Nos, amikor ti elaludtatok, egymáshoz bújtatok és álmaitokban is folytattátok, amit elkezdtetek. Olykor csókot nyomtatok egymás arcára, simogattátok egymást, gyengéden ölelgettétek a másikat, de soha egy pillanatra nem engedtétek egymást szabadulni. Egy pillanatra nem bontakoztatok ki az ölelésetekből. Robi gyakran simította végig a combodat, amire álmodban is egy halk nyöszörgéssel válaszoltál és Robi is hasonlóképpen reagált arra, amikor te a hasát kényeztetted. Ne akarj hülyének nézni, most is látom rajtad, hogy nem felejtetted el, kívánod őt! Szerelmes vagy belé, magadban akarod érezni, egy akarsz vele lenni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.16 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2014. 12. 3. szerda 06:55
Gyenge.
#6 A57L 2014. 05. 20. kedd 05:48
Egynek elmegy.
#5 listike 2014. 03. 10. hétfő 10:05
Ez meg mi a franc?
#4 v-ir-a 2010. 10. 2. szombat 19:48
köszönöm BalGa smile , elolvastam, de így sem nyerte el a tetszésemet sajnálom
#3 BalGa 2010. 10. 1. péntek 05:30
Kedves v-ir-a!
Tulajdonképp valóban egy részlet. Ennek a történetnek az előzménye -> A pók hálójából szabadulva ( http://www.torte-net.hu/tortenet/3732-A-pok-halojabol-szabadulva )

Üdv.
#2 v-ir-a 2010. 09. 30. csütörtök 20:14
ez mi?????? se eleje se vége és a mondanivalója is eléggé hiányos, mintha csak egy részlet lenne.....
#1 Törté-Net 2010. 09. 30. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?