A+ A-

Tina

Alig vártam, hogy ismét lássam őt. Gyakorlatilag ez a harmadik randinknak számít, már ha ezeket a találkozókat annak tekinthetjük. Végül is az elsőn megtörtént az első csók, a másodikon már volt virág és némi petting-szerűség is. Szóval teljesen átlagos ismerkedésnek tűnt, a harmadik randi okozta kellemes várakozással teli előérzetekkel.
Csak az a pár hónap ne lenne két találkozás közt és az az ezer kilométer távolság. Meg az unalmas konferencia, amit most tűkön ülünk végig a párizsi cégközpont nagyelőadójában, hogy mielőbb a szobánkba - úgy értem egyikünkébe - húzódva végre kettesben lehessünk. Igaz, az unalmas konferencia nélkül nem is találkozhatnánk, nem is találkoztunk volna. Természetesen egymás mellett ülünk, visszafogottan suttogva, gyengéd érintések közepette, mit két kamasz. Szerencsére az előadóterem félhomálya diszkérten megóv minket a kíváncsi kollégák elítélő tekintete elől.
El sem hiszem, nem is értem, hogyan alakult mindez így. Még most sem érezem, hogy bármit tettem volna érte, különösen nem, hogy ráhajtottam volna. Csak egymásra kattantunk, ahogy Tina fogalmazott, ez csak biokémia. Hát, ha az, akkor az enyém alaposan felborult. Gyakorlatilag kompletten belezúgtam a lányba, csodás lengyel kolléganőmbe. De nem árulhattam el neki, hisz megegyeztünk már az első csók után: ez csak egy könnyed munkahelyi távflört. Ami nem fáj senkinek. Csupa móka és kacagás, semmi fájdalom.
Beléptünk a szobájába. Ez mostanában így alakult. Első alkalommal ő jött be hozzám, de talán helyesebb, ha nem a nő megy a férfihoz, hanem fordítva. Bár nem igazán látom be, hogy erkölcsileg mi a különbség, ha egy nős férfi távozik a dolga végeztével a majdnem férjezett nő hotelszobájából, mintha a nő tenné ugyanezt fordítva. De Tina szemmel láthatóan komfortosabban érezte magát a saját kis ideiglenes birodalmában, hát tiszteletben tartottam kimondatlan kívánságát.
Kicsit idegesen ült le az apró hotelszoba egyetlen foteléjébe. Tudta, tudtuk, hogy eljött az idő, virágnyelven szólva "szorosabbra fonni a kapcsolatunkat". Azaz most remélhetőleg egy eget rengetően nagyot fogunk szeretkezni. Nem akartunk mi bántani senkit, de nem volt értelme tovább húzni a dolgot. A kölcsönös intellektuális és fizikai vonzalmon alapuló intim kötelék - csak hogy ne nevezzük ezt szerelemnek - nem tud megállni plátói szinten, a szexben tud és kell beteljesednie, kiteljesedni, függetlenül a várható érzelmi és erkölcsi következményektől. Tudtuk ezt mindketten, jól. Ő pedig így akarta, hisz mindig a nő dönt, és én nem akartam ellenállni, már nem. Már az első este is megtörténhetett volna, három hónapja, Brüsszelben. Vagy a második alkalommal, hat hete, Amszterdamban. Akkor már odaszóltam jó előre a hotelnek, hogy egymás melletti szobáink legyenek, és virágot is készíttetem be az ő szobájába. De valami visszatartott mindkettőnket a szextől. Nem egy, de sok valami, és csak egy valami, a vágy hajtott minket. Akkor ellenálltunk; órákon át beszélgettünk, csókolóztunk, lassan felfedeztük egymás lelkét és testét.
Tinát hatalmas, bár korántsem tökéletes mellekkel áldotta meg a jóisten. Már ruhában is feltűnő jelenség, csodálták is Európa szerte a kollégák. De nekem adatott meg az, hogy meztelenül is megcsodáljam, kézbe vegyem őket. Vicceltem is Tinával, hogy biztos gyakran fáj a háta, mert ekkora terheket kell cipelnie elől. Persze tudtam, hogy ennek van igazság alapja, amit ő meg is erősített. De büszkén "hordta" anyai örökségét, még ha emiatt gyakrabban is kalandozott lefelé tárgyaló partnerei tekintete szemeiről.
Pedig csodás szemekkel is megáldotta őt az ég. Hatalmas, őzike méretű, türkiz zöld, amit enyhe rövidlátása tett még bájossá. Hófehér bőre, érzékien vastag meggypiros ajka és kis állgödröcskéje ellenállhatatlanul vonzott, hatalmasnak tűnő fogai, amivel "a pókot is kiharaphatná a sarokból" nemhogy zavart volna, de épp ellenkezőleg. Mindig is ez volt a zsánerem, csak nem tudtam róla, amíg először be nem jött a hotelszobámba ez a tündér. Nem is akartam elhinni, mikor csörgött a telefonom, hogy inna még valamit, de a bár már zárva, csapoljuk meg hát a minibáromat. Persze előtte egész este együtt lógtunk, már-már feltűnően összemelegedve, és én is vágytam a társaságára, amit nem rejtettem véka alá. Mindenesetre az első csók nagyon édes volt, és nem csak a kávéba való édesítő portól, amit Tina az ujjairól nyalogatott. Édes volt a szája, édes volt az ajka, édes volt a mosolya, édes volt a pillantása, édes volt az ölelése, édes volt az egész nő, úgy ahogy volt. Már az első éjszaka végem volt, belevesztem abba a gyönyörű szempárba.
Most sután az egyetlen szabad helyre, az ágyra ültem, épp vele szembe. Kecses kezeit tenyerembe fogva csak néztem őt, csak néztük egymást, majd felfaltuk egymást a szemünkkel. Nem volt szükség szavakra, jött ő magától, az ölembe ülve repült a számra. A lendülettől hátra dőltünk az ágyon, hemperegtünk, csókoltuk, habzsoltuk egymást, akár a tinédzserek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.29 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L
2016. 09. 29. csütörtök 05:25
Érdekes történet. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2010. 09. 15. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!