A+ A-

Egy átlagos szombat estének indult

Egy átlagos szombat estének indult. Én és a párom Edina már közel négy éve vagyunk együtt. Párom csinos, vékony, lány, hosszú fekete hajjal, gyönyörű mellekkel. Régóta terveztük már egy ismerős párral, hogy egy szombat este elmegyünk kicsit lazítani, bulizni. Sikerült végre időpontot egyeztetnünk, mikor mindenki ráért, nem volt se munka, se egyéb más. Azonban sajnos az utolsó pillanatban a másik pár lány tagja nem érezte jól magát aznap, de, hogy a tervezett bulit ne mondjuk le, és a másik lány unszolására, hogy miatta most ne boruljon minden, hármasban indultunk el a debreceni éjszakába, én, a párom Edina és a pár másik tagja Pisti. Otthon már igencsak iszogattunk, így a szórakozóhelyre már "jókedvűen" érkeztünk, ahol tánc helyett egyből természetesen egy itallal kezdtünk.
Ez megtette hatását, gyorsan leültünk egy asztalhoz, beszélgettünk, és bizony a gátlások is egyre oldódtak, viccelődtünk is a párommal, hogy két sráccal jött bulizni. Eközben persze néha-néha egy csókot váltottunk, simogattuk egymást, és párom keze is néha Pistihez is hozzáért. Eközben azt vettem észre, hogy Pisti a párom melléről nem tudja levenni a tekintetét, ami hát bizony nem is volt egyszerű. Egy feszes top volt rajta amiből igencsak kilátszott aminek ki kell, éppencsak a bimbói nem mutatkoztak elő a felső alól. Ezt viccesen meg is jegyeztem, amire zavarba jött kicsit, és elkapta a tekintetét.
- Nézheted nyugodtan ha a gazdáját nem zavarja?
- Engem nem zavar, ha téged sem - válaszolta Edina mosolyogva - Persze csak nézni - tette hozzá.
- De gondolom nem csak nézni szeretné... - jegyeztem meg semmi komolyat nem gondolva, csak poénból
- Ház itt azért csak ne - jött Edina felől a válasz meglepetésemre
Néhány másodperces kínos csend lett, majd Edina kezét éreztem a farkamon ahogy a nadrágon keresztül elkezdi simogatni ott az asztalnál. Hát pár pillanat alatt kemény lettem, és felbátorodva énis a puncijához nyúltam. Farmer volt rajta, de éreztem, hogy már nedves ott lent. Mikor odapilantottam, akkor vettem észre, hogy bizony a másik keze sem az asztalon van, hanem haverom farkát simogatta úgy, mint az enyémet. Ott ültünk az asztalnál és a párom mindkettőnk farkát simogatta a diszkóban. Hát erre nem gondoltam aznap reggel még: Pisti Zavarban is volt kicsit, így jól jött az az ötlet, hogy menjünk táncolni. Gyorsan a pultnál még megittunk azért egyet-egyet, ahol már felszabadultan, mindketten ölelgettük a párom, majd bevetettük magunkat a tánctérre. Ott aztán főleg én és a párom voltunk egymással elfoglalva, nagyon szexisen táncolt, csókolóztunk, simogattuk egymást és igencsak beindultunk mindketten. Látta ezt Pisti is, zavarban volt még mindig. Ezt észrevette Edina is, aki odafordult hozzá, nekem háttal, én átkaroltam belecsókoltam a nyakába, és benyúltam a bugyijába, iszonyat nedves volt már. Odaszólt Pistinek, hogy "Most megfoghatod a mellem, ha akarod". Neki se kellett több, odalépett és óvatosan megmarkolta a melleit. Úgy táncoltunk ott, hogy hol én, hol Pisti simogatta, illetve csókolózott vele. Egyszer Edina hátranyúlt a farkamhoz, majd a haveromét is megfogta, hol nekem volt háttal, hol Pistinek. Nagyon izgató volt, és egyben érdekes is. Kb fél órát lehettünk így, mindhárman be voltunk már indulva, tudtam, bizony ma este bizony más lesz, mint egy átlagos szombat este, Edina szemében egyrészt az alkohol is csillogott, másrészt kiolvastam belőle, hogy bizony szeretne mindkét fasszal játszani. Visszaültünk az asztalhoz, ahol pár perc után úgy döntöttünk elindulunk inkább haza...
Séta haza, persze útközben meg-megálltunk egy kis simogatásra, majd egy kicsit söttebb helyen közrefogtuk, én hátulról átkaroltam és belenyultam a puncijába ismét, még Pisti elölről a nyakát kezdte csókolni. Edina keze mindkettőnk farkát markolta nadrágon keresztül, miközben én a mellét masszíroztam. Tudtam, ha nem megyünk tovább ott helyben elsülök... , így mivel már majdnem otthon voltunk elindultunk tovább. Megérkeztünk, fel hozzánk, ahol először a konyhában töltöttünk még egy peszgőt, amit találtunk a hűtőben, majd beindultunk a szobába. Mivel nekem már elég régóta kellett, és rájött ez a kis pezsgő is, így én a wc felé mentem :
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.25 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 03. 19. szombat 17:07
A barátnődet sózni és paprikáznikellene a Pistivel ésveledeggyütt.
#3 A57L 2013. 10. 13. vasárnap 05:12
Elég jó.
#2 v-ir-a 2013. 06. 9. vasárnap 22:17
szegény "beteg" csaj,bánhatta , hogy kimaradt a jóból smile
#1 Törté-Net 2010. 09. 7. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?