A+ A-

A lelenc 1. rész

Történetünk a harmincas évek közepén játszódik, Andrásnak hívnak. Életem tizennégy évét árvaházakban, és nevelőszülőknél töltöttem. Melyik volt a jobb nem tudnám megmondani, volt olyan nevelőszülőm, aki egész emberségesesen bánt velem, de olyan is volt, aki rabszolgaként tartott. Az utóbbi helyekről rendre megszöktem, és bár előbb-utóbb elfogtak, és visszakerültem valamelyik intézetbe, ahol szintén nyomorúságos körülmények voltak, de itt azért legalább enni adtak. Már két hónapja voltam az intézetben, amikor egy házaspárnak megtetszettem, és kivettek. Megtudtam róluk, hogy a férfi komoly állami hivatalnok, állomásmester. Nemrég vettek egy házat a faluban, mert eddig az állomás épületében a szolgálati lakásban laktak. Mivel gazdálkodtak, segítségre volt szükségük, ezért esett a választásuk rám, persze gondolom a nevelőm csak jót, és szépet mondott rólam. A házaspárt olyan ötven év körülinek saccoltam, gyerekük nem volt. Az állomásmestert Bélámnak szólította a felesége. Jól megtermett, nyugodt, jó kedélyű embernek tűnt. Az asszonyt Rózinak hívták, alacsony, kövér nő volt, apró gonosz szemekkel, az első percben tudtam, hogy mi nem leszünk barátok.
Este értünk haza, Bélám körbe vezetett a birtokon. Az istállóban két tehén volt, ezeket rám bízta.
- Figyelj Bandi fiam, mától te viseled gondját ennek a két gyönyörű jószágnak. Tisztán tartod őket, meg a helyüket is, nappal pedig kihajtod legelni őket a határba. Ajánlom, hogy kigömbölyödve, duzzadt tőgyekkel érjetek vissza esténként. A fejést Rózikám megoldja, csak segítened kell neki. Itt fogsz aludni az istállóban, hogy jobban összebarátkozz a tehenekkel.
Az épület végébe vezetett ahol egy priccs volt, egy kis asztal, és egy szék. Lepakoltam a kis motyómat, közben Rózikám megfejt, segítettem neki a tejet bevinni a kamrába. Az ágyam nagyon kényelmes volt, mély álomba zuhantam. Reggel az asszony kiabálására ébredtem, egy vékony mogyoró vesszővel ütötte a hátam.
- Fölkelni lelenc, bőgnek a tehenek nem hallod - vágott rám még egyet.
- Jól van Rózika kelek már.
Ahogy felálltam két csattanos pofont kaptam.
- Én neked nem Rózika, hanem nagyságos asszony vagyok. Érteted?
- Értem nagyságos asszony - hagytam rá.
Fejés közben többször is nagyságos asszonynak szólítottam, láttam nagyon boldog tőle. Néztem hogyan feji az asszony a teheneket, és bizony felállt a farkam tőle. Először egy vizes ronggyal megtörölgette, szinte babusgatta a tőgyeket, majd keményem marokra fogta őket, és húzta- fejte. Nagyon erotikus látvány volt, na meg a Rozi is. Egy vékony ingszerű ruha volt rajt, amit teljesen feltűrt, amikor leült a fejőszékre, vaskos combjai közé szorította a tejes edényt. Amikor előrehajolt hatalmas mellei majd kibuktak a ruhából. A fejés után kikötöttem a jószágokat a diófa alá, kiganéztam, friss almot szórtam a helyükre, és kihajtottam legelni. Nem volt nehéz a munka, amíg a tehenek legeltek, én a hűs fák alatt heverésztem. Rengeteg gyümölcs érett a határban, úri dolgom volt. Sokat fantáziáltam Róziról, hatalmas melleiről, és monumentális valagáról. Egy hét után kezdett megenyhülni, látta jól végzem a dolgom, megbízhat bennem. Egyik reggel fejés után behívott a házba, egyenest a hálószobába.
- Csukd be az ajtót, és gyere ide - utasított
Megálltam a szoba közepén, ő leült a vetetlen ágy szélére, mogyoró vesszője most is a kezében volt.
- Vetközz!
Levetettem az ingem, és letoltam a nadrágom, ott álltam a szoba közepén anyaszült meztelenül. Kicsit zavarban voltam, de kíváncsi is vajon mi sül ki ebből. Kíváncsian méregetett, miközben farkam keményedni, és meredezni kezdett.
- Csak nem meg akarod baszni a gazdaasszonyodat, te szemét. - suhintott a lábaim közé a vesszővel
Pont eltalálta az ágaskodó büszkeségem, iszonyú fájdalmat okozva.
- Nem, nem - mentegetőztem megszégyenülten.
- Azért hívtalak be, hogy megmasszírozd a hátam - feküdt hasra. - Na mi lesz meddig várjak - förmedt rám.
Közelebb léptem, és dögönyözni kezdtem az asszony hátát, tetszhetett neki, mert nagyokat nyögött. Olyan volt mintha egy nagy teknő kelt tésztát gyúrtam volna. Mindezek ellenére ismét felizgatott a dolog, farkam keményen állt, és szívesen beillesztettem volna Rozi bármely nyílásába, hogy enyhülést találjak. Sajnos nem történt semmi, ahogy végeztem a masszirozásal azonnal kizavart a szobából. A kővetkező alkalommal még alaposabban meggyúrtam a hátát, kéjesen nyöszörgött. Ez így ment néhány napig, ekkor összeszedtem minden bátorságom és megkértem vesse le az ingjét, mert úgy sokkal jobban meg tudnám masszírozni. Meglepetésemre szó nélkül levetette a ruhadarabot. Alaposan megdolgoztam a hátát, kéjesen nyöszörgött, továbbhaladtam, és a hatalmas valagát kezdtem gyúrni. Két lehetőség volt vagy pofán ver és kizavar, vagy tetszik neki és akkor még közelebb jutok áhított célomhoz. Szerencsére az utóbbi verzió lépett életbe Rozi nagyon élvezte munkálkodásom.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.78 pont (91 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 deajk2008 2016. 10. 17. hétfő 08:39
nekem végülis tetszett 7p
#7 zsuzsika 2015. 11. 10. kedd 08:51
Jót nevettem.
#6 feherfabia 2015. 07. 25. szombat 09:18
Nagyon jò
#5 listike 2014. 08. 3. vasárnap 14:29
Nem rossz.
#4 papi 2013. 10. 23. szerda 08:22
Nagyon jó. Jól megadta neki.
#3 A57L 2013. 07. 25. csütörtök 05:24
Nagyon jó.
#2 tiborg 2010. 08. 31. kedd 07:03
kituno ogree tortenet!!Remelem hallunk meg Andrastol meset?
#1 Törté-Net 2010. 08. 31. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?