A+ A-

Olga és a suhancok

Az utcán csupán pár ember lézeng. A park széléhez érve látja, hogy az bizony méltó ahhoz a környékhez, ahol elhelyezkedik, mert az is épp olyan elhanyagolt, mint maga a környék.
- Hé, bébi jó a segged! - összerezzenve halja meg Olga a kiáltást, ami mögüle jön. Hátra fordulva meglát három fekete kamasz fiút, ahogy éppen a műhely előtt sétálnak el az irányába. A legidősebb közülük legfeljebb tizennyolc éves, nyurga, testesebb fiú, ő lehet a kis banda vezetője. A többiek még nála is fiatalabbak. Egyikük úgy tizenhat éves lehet, de a harmadik még nála is fiatalabb talán tizennégy-tizenöt éves lehet..
Olga észlelve a fiúk közeledését kezd kissé kétségbe esni, mert a viszonylagos biztonságot jelentő műhely irányába vezető út el van zárva.
" Édes Istenem, vajon ezek a gyerekek, mit akarnak tőlem? Talán ki akarnak rabolni? " - futnak át a rémült gondolatok a Olga fején.
Pár pillanat múlva, a fiúk körül állják Olgát, aki megindulna vissza a műhelyhez.
- Srácok szerintetek vajon mit kereshet ezen a környéken egy ilyen fehér picsa? - kérdi ördögi vigyorral az arcán a bandavezető fiú, miközben elállja Olga útját.
Erre felé csak a bolondok járnak gyalog.
- Na és persze a prostik - vágja, rá a másik
- Nem hiszem, hogy prosti. Nézzétek a ruháját, ezek nem olcsó göncök. Ez inkább egy kiéhezett gazdag kurva lehet - mondja a vezető miközben az előtte álló Olga testét feltűnően végigmustrálja.
- Mit képzeltek kis disznók? Kivel beszéltek? - förmed a pimasz fiúkra Olga.
- Egy fehér pinával - mondja a bandavezetője.
Olga megrökönyödik a fiú válaszán.
Ekkor váratlanul egyik fiú megmarkolja a fenekét, aminek a váratlanságától szinte ledermed. Nem tudja elhinni, hogy egy koszos kis fiatal siheder éppen a fenekét fogdossa.
- Srácok ezt a segget nektek is muszáj megfognotok. - mondja örömteli hangon seggét megmarkoló bandavezető fiú. Olga ekkor lerázva magáról a meglepetés okozta sokkot, szembe fordul, a pimasz és tiszteletlen fiúval, azzal az elhatározással, hogy felpofozza. Viszont, amint megfordul, a legfiatalabb fiú megmarkolja a jobb mellét, majd a következő másodpercben már a másik mellét a harmadik fiú keze markolássza. Olga ekkor megpróbálja a kezében lévő égő cigivel megégetni a legfiatalabb fiú kezét, de nem sikerül. Kétségbe esetten igyekszik a fiúk kezeit lefejteni a testéről, de minden hiába, mert amikor az egyik kezet lesöpri a fenekéről, akkor a melleit markolják meg, vagy ha a melleiről fejti le őket, akkor a fenekét fogdossák.
Olga dühös, de ugyan akkor megalázónak is érzi az egész szituációt.
- Hagyjatok békén, ti kis perverz disznók - mondja.
- Valóban nem rossz a segge.- mondja a legfiatalabb fiú, mikor éppen megmarkolja Olga fenekét Jók a mellei is. - mondja a bandavezető, miután Olga lesöpöri a kezeit a melleiről.
- Szép nagy kerek mellei vannak el sem férnek a markomba. - mondja a másik fiú.
- A segge tényleg fantasztikus. - állapítja meg a legfiatalabb is, majd rácsap Olga fenekére
- Aú - jajdul fel Olga amint megérzi a fiú kemény és váratlan ütését a seggén
Egyre kétségbeesettebben fordul körbe, hogy menekülő utat találjon, amikor a napszemüveges fiú hátulról karjait a testéhez szorítva szorosan átöleli.
Olga tudja, hogy most már teljesen ki van szolgáltatva fiatal támadóinak kénye-kedvének.
- Mit képzeltek, magatokról kis taknyosok? Mondja miközben megpróbálja magát kiszabadítani, a fiú öleléséből, aki közben már újra a melleit markolássza.
Olga már segítségért kiáltana, amikor észreveszi a mellette álló bandavezető fiú egy vadászkést húzott elő, amit egyenesen a bordáihoz szegez. Teljesen lemerevedik, amikor a kés pengéjének hegyét megérzi.
- Kérlek, fiúk engedjetek el mondja Valamelyik fiú megmarkolja az egyik mellét. Nem mer ellenkezni, csak a szemét süti le, így látja, hogy a legfiatalabb fiú barna kezét amint a mellét markolássza.
- Ne... kérlek ne...
- Itt helyben, végzek veled, ha kiáltasz. - mondja a bandavezetője Megértettél?
Olga óvatosan bólint.
- Most nagyon figyelj rám mondja gúnyosan a bandavezető fiú Két választásod van de bármelyiket is választod tudnod, kell, hogy sorba egymás után meg fogunk baszni.
- Kérlek srácok ne tegyétek ezt velem! Engedjetek el...
- Kuss, kurva nem fejezetem még be! - förmed rá bandavezető fiú, miközben benyúl a blúza alá és a melleit simogatja.
Na szóval az első lehetőséged az, hogy nem ellenkezel, minden parancsunknak engedelmeskedsz és akkor ebben az esetben még talán élvezni is fogod. A másik lehetőséged viszont az, hogy ellenszegülsz, ebben az esetben megerőszakolunk
Amíg gondolkodott mindkét karját egy-egy fiú megragadja majd vonszolni kezdik. egy kis sikátor felé
Sikátor szűk kis utcáján haladva vagy harminc- negyven méter megtétele után Olga észreveszi, hogy ez egy zsákutca.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.77 pont (66 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas6 2017. 12. 23. szombat 07:20
Undorító, ocsmány erőszak leírása. Kár, hogy nem lehet mínusz pontokat adni.
#8 vakon53 2016. 02. 25. csütörtök 13:07
Megkerestettemvolna a niggereket az ismerőseimmel és kibelesztettemvolna őket.
#7 papi 2013. 12. 23. hétfő 20:32
Tetszik
#6 A57L 2013. 10. 25. péntek 04:36
Nagyon jó.
#5 genius33 2013. 03. 2. szombat 12:31
Nekem tetszett smile
#4 Sanyika 2010. 09. 10. péntek 13:29
Egész jó.
#3 x124 2010. 08. 24. kedd 08:14
Megerősítem a plágiumot:
Az eredetiben Nicole Kidman a főszereplő.
#2 Bob__ 2010. 08. 24. kedd 07:18
Elég erősen plágium hatása van.
Igaz, én itt bárhogy keresem, nem találom az eredeti művet, de attól még egy másik történet, elég amatőr lekoppintása, helyenként copy-paste módszerrel. Lényegében csak a főhősnő neve van megváltoztatva(talán itt ott még át van írva, de nem néztem meg teljesen).
Szóval gratula a műhöz, nagy munka lehetett!:(
#1 Törté-Net 2010. 08. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?