A+ A-

Meglepetés barátomnak...

Mint nő, csak vágyakoztam arra mikor nézegettem azokat a képeket, amiben szexi nők, vagy modellek combfix harisnyával, fehérnemű együttesben mutogatják csinosan magukat. Felmerült bennem is, az a kérdés, vajon nekem hogyan állna és mit szólna a barátom , ha ilyenben fogadnám egy nap.
Némi habozás után, még is csak úgy döntöttem, veszek magamnak én is egy ilyen együttest, méghozzá piros színben.
A fehérnemű boltban készséggel segítettek és unszoltak próbáljam fel, de én inkább otthon szeretném, mondtam és örömmel vittem haza. Mindent megvettem, de természetesen ki kellett mosnom titokban és utána felpróbálni, amit nem is akartam csak akkor, ha már gondoltam meglepem a barátomat. A méret mindenben jó volt, még ha nem próbáltam meg akkor is tudom. Igyekeztem hamarabb haza érni és mindent előkészíteni.
Mutogattam én azért azokat a képeket a barátomnak és nem reagált negatívan így hát most kíváncsi vagyok rajtam, ha meglátja mit szól. Lezuhanyoztam és végre magamra vehettem az általam áhított ruhákat. Előbb a leheletnyi tangát, majd a melltartót, a harisnyatartót és óvatosan a combfix harisnyát, leültem az ágy szélére és szépen kezemre szedegettem és lábujjaimra kezdtem húzogatni és szexisen felfele a combomig és bekapcsoltam a tartóba. A másikkal is ugyan így jártam el. Kész voltam, izgatottan léptem a tükör elé. Én is meglepődtem milyen jól áll és nagyon szexi. A tükör előtt,
elöntött a forróság és elkezdtem finoman végig simogatni magam, arcomon, lefele haladt kezem, vállaimra és a mellemre. Hasamon körözgettem egy kicsit és a fenekemen folytattam a combjaimat sem hagytam ki és visszatértem arra a bizonyos pontra, ami lüktetett, dagadt és nedvesedett az izgalomtól, amit nem folytatok, meghagyom a barátomnak és gyorsan felvettem rá egy köntöst, ne is látszódjon semmi.
Haza érkezett a barátom, még jó hogy nem mélyültem bele jobban a... Nem csodálkozott mikor köntösben látott, hiszen mindig lezuhanyozunk, ha haza érünk munka után, és ő is ezt tette. Törölközővel szokta magát körbe tekerni és ment a szobába, hogy át öltözzön. Még nedves testét elkezdtem simogatni, csípője és a dereka az erogén zóna, finoman masszíroztam, és hopp leesett a törölköző a földre és Ő is kíváncsian levette rólam a köntöst és fasza állító látvány terült elé. Később akartam, hogy levegyen rólam mindent, ezért inkább én kezdeményeztem és apró csókokkal kényeztetem szerszámát. Lassan kínzom, veszem számba, először csak a makkot, aztán az egészet.
Ő felhördül, ezzel jelezvén milyen jól esik neki ez a kis kínzás, de én még kínzom egy kicsit. Nyelvemmel játszom a makkocskával és a zacskóit sem hagyom ki, masszírozom és nyalogatom, szopogatom, majd visszatérek a farkához. Majd ajkammal egyre jobban körülfontam tekintélyes férfiasságát.
Az egészet bekapom, de még nem szívom meg, kezemmel szorítottam péniszét és még is csak elkezdtem szívni, szopogatni, le-fel, először lassan, majd gyorsabban. Ő hörgéssel, szisszenéssel, nagy sóhajtásokkal adta tudomásomra élvezetes a játékom. Teste izzadt, remegett, felnyögött és kezével jelezte hagyjam abba, mert mindjárt elmegy...Fel álltam Ő a hátam mögé lépett és bekötötte szemet az egyik piros harisnyámmal és nyakamat finoman kezdte simogatni, csókolgatni, közben megszabadított melltartómtól, kezével masszírozni kezdte cicimet, szembe fordultam, forró ajkaival puszilgatta bimbóimat. Nyelve forró köröket írt egyik bimbómon, míg másik kezével ujjai között morzsolgatta azt. Egész testem erogén zóna lett és izgatottan vártam, hogy haladjon egyre lejjebb és lejjebb... Testem olyan forró volt, mint amikor a cicák tüzelnek, szinte doromboltam én is. Haladt is szépen lefelé, hegyes nyelvével megállt a köldökömnél, körözgetett ott egy kicsit és rám nézett és ágy felé emelt, letett és előbb az egyik lábamról kezdte lefejteni a harisnyát, majd a másikról, de azt a szememre kötötte. Izgalmamban csak hebegtem és remegve vártam a folytatást. Szép lassan minden lekerült rólam és a lábujjaimat kezdte szopogatni, még soha nem éltem át ilyen élményt. A jobb lábamon immár visszahaladva, nem hagyta érintetlenül ölemet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.37 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 deajk2008 2016. 11. 4. péntek 10:07
erre a műre azt tudom mondani, hogy érdekes...
#4 vakon53 2016. 02. 27. szombat 15:23
Nem rossz
#3 papi 2014. 03. 27. csütörtök 08:52
Nem rossz
#2 genius33 2013. 03. 21. csütörtök 08:12
Elég szenvedélyes smile jó.
#1 Törté-Net 2010. 08. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?