A+ A-

Így kezdődött

Reni vagyok és fél éve vagyok együtt Petivel, pár hete költöztem hozzá. Mindketten 27 évesek vagyunk és nem panaszkodhatunk az alakunkra sem - én egy 171cm magas, szép lábú, nem túl nagy, de formás cicikkel megáldott hosszú barna hajú lány vagyok, Peti pedi 188cm magas, jóképű, átlagos testű srác.
Tavaly ősz elején meglátogatott bennünket a nővérem Era és pasija Zoli. Erika 29 éves és szereti mutogatni hosszú combjait, amire büszke is lehet, úgyhogy a rövid ruhájához egy fekete harisnyanadrágot vett fel. Rajtam egy hehér, combközépig érő kötött pulcsi volt és fekete szövetnadrág. A vendégség alatt észre vettem, hogy Peti folyamatosan Era lábait nézi és ettől egyre láthatóbb merevedése volt. Izgatott a kemény erekció látványa, főleg, hogy közel 3 hete nem szexeltünk már (különböző okok miatt), de zavart, hogy a nővérem lábai válották ezt ki belőle. Egyszercsak megszólalt Zoli telefonja és szólt, hogy sajnos menniük kell, mert őt behívták a munkahelyére. Era ennek nem igazán örült, mert már rég találkoztunk, de gyorsan felajánlottam, hogy majd mi hazavisszük. (kb 1,5 órára laknak tőlünk a szomszéd városban.) Végülis ez mindenkinek megtetszett, úgyhogy Zoli el is ment. A délután folyamán láttam Petin, hogy nem bír magával és ágaskodó farkával. Féltem ki fogja verni a WC-n, úgyhogy félre hívtam a konyhába és szóltam neki, hogy észre vettem, mit váltottak ki Era lábai és eszébe ne jusson kiverni, tartogassa csak még egy kicsit. Szegény, nagyon zavarban volt, vörösödött is a feje rendesen. Ekkor esett le, hogy a harisnya tette meg a hatását, mert ahányszor combfixben látott, midíg felizgult és szex volt a vége, bár ezt az összefüggést eddig nem vettem észre.
Kerestem valami gyér kifogást, hogy pár percre bemehessek a hálóba, ahol egy kicsit átöltöztem: a térdharisnyám helyére egy nagyon szép, fényes, barna harisnyanadrágot húztam, aminek a lépésbetétjét kisollóval szépen ki is vágtam, alá pedig egy szexi, sötétkék szatén tangát húztam. Megszabadultam a melltartómtól is, majd visszavettem a nadrágomat és a pulcsit.
Visszamentem a nappaliba. Era a kanapén ült, lábai felhúzva maga mellé. Én is megcsodáltam őket és elképzeltem, ahogy Peti összeélvezi formás kis talpait. Ez rám is hatással volt és alig vártam, hogy végre kettesben legyünk.
Nemsokára Era is készülődni kezdett, úgyhogy mindhárman felöltöztünk és elindultunk. Peti vezetett és Erát ültettem mellé azzal, hogy majd mondja az utat. Láttam Petin, hogy amikor csak tud, lopva Era lábait nézi. Miután Erát hazavittük, előre ültem. A városból kiérve elkezdtem fészkelődni és lehúztam a nadrágomat, majd hátra dobtam. Peti csak bámult, hogy mit csinálok. Láttam meglepett arcát, ahogy észre vette, hogy a harisnyám lépésbetétje ki van vágva. Tetszett neki. :)
-Szóval a harisnyás lábakra izgulsz? -kérdeztem
-Miért nem szóltál korábban?
Kicsit hátra döntöttem az ülést és a jobb lábamat felraktam a műszerfalra, majd elkezdtem símogatni a lábaimat. Szépen csillogtak a lemenő nap utolsó sugarai a harisnyámon. Láttam, Peti alig bír a vezetésre koncentrálni.Pár perc után lehúztam Peti zippzárját és kiszabadítottam kőkemény farkát. Megmarkoltam és elkezdtem vePle játszani.
-Állj félre! -mondtam
Pár perc múlva le is húzódott egy mellékútra, ahol rögtön át is ültem az ölébe. Elkezdtem meredező farkát harisnyás hasamhoz dörgölni, aminek finom sóhajok lettek az eredménye. Ekkorának még sosem láttam a farkát!!! Félrehúztam a bugyimat és beleültem. Iszonyatosan jó volt beleülni!
Elkezdtem rajta lovagolni, ő pedig felhajtotta a pulcsim és meglepődött, hogy nincs rajtam melltartó, de elmosolyodott és nekiesett peckes kis bimbóimnak. Nem bírtuk sokáig, szinte egyszerre élveztünk el. Szerintem még sosem lőtt belém ennyi ondót! Kicsit pihentem még rajta, aztán a bugyimat visszaigazítva visszaültem a helyemre és elindultunk haza. A nadrágomat nem vettem vissza, mert én még nem csillapodtam le és terveztem még egy menetet mielőtt hazaérünk, úgyhogy nemsokára a lábamat visszaraktam az ablakba és szépen elkezdtem magam ujjazni, kikanalazva a belém lőtt ondót, amit lenyalogattam ujjacskáimról.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.76 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2014. 02. 10. hétfő 16:22
Nem volt rossz.
#4 papi 2013. 09. 5. csütörtök 09:29
Folytathatnád!
#3 sitz58 2011. 01. 29. szombat 00:44
most szeretném olvasni
#2 tiborg 2011. 01. 28. péntek 03:27
kezdetnek jo, csak fuszeresebben kell talalni!
#1 Törté-Net 2011. 01. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?