A+ A-

Céges karácsony

A következő sztori a tavalyi céges karácsonyi bulin történ velem.
32 éves srác vagyok, magas de átlagos testalkattal. Egy nagyobb cégnél vagyok külkeres. A céges összejövetelt az első emeleten tartottuk, ott volt szinte mindenki, jó volt a hangulat. Már az összejövetel elején észre vettem, hogy az egyik pénzügyes kolleganőm, Ági, akivel különben elég jóban vagyunk (bár ismerettségünk és kapcsolatunk szigorúan munkahelyi volt) ma kivételesen csinos! Ági velem egykorú, átlagos lány, de ma kivételesen szép volt! Fekete, combközépig érő ruha volt rajta, fekete, selymesen fénylő harisnya és szintén fekete magassatkú. Eddig szinte mindíg nadrágban láttam, úgyhogy nem volt alkalmam megcsodálni gyönyörű lábait és formás fenekét. A buli alatt sokat beszélgettünk, ittunk, nevettünk. Amikor estefele mér a társaság fele elment, mi az egyit asztalnál ültünk egymással szemben és beszélgettünk. Hirtelen Ági kilépett egyik cipőjéből és talpával elkezdte nadrágomon kereszül a farkamat simogatni. "Vedd elő"! szólt rám. Nem tudtam ellenállni, a félholmályban meg úgysem látszik semmi abból, ami a terítő alatt zajlik. Kigomboltam a sliccem és kivettem ágaskodó farkamat. Ági harisnyás talpával izgatta - néha egész talpát finoman végighúzta rajta, néha csak az ijjacskáival játszott a makkomon. Még sosem volt ilyenben részem, de ez mennyei volt.
"Gyerem menjünk fel a harmadikra, nálam a kulcs"! - mondta, és cipőjébe visszabújva elindult a lépcső felé, én pedig cipzáramat visszahúzva elindultam utána. Ahogy beértünk a harmadik emelet bal oldali szárnyába, kulcsra zárta az ajtót és az ottani tárgyalóba vitt, miközben vadul csókolóztunk és én a combját simogatva indultam el a ruhája alá. Nagyson finom tapintású harisnyanadrág volt rajta és fekete szatén tanga. A harisnyáját combközépig lehúzva felraktam Ágit a tárgyló asztalra, ő pedig lerúgta a cipőjét és az asztal szélére tolva a fenekét hátra dőlt. Letoltam a nadrágom és gyönyörű, kopasz pucijához toltam a farkam. Nem bírtam ki, hogy ne tegyem azonnal be! Félre húztam a tangát és már benne is voltam. Isteni, forró, szűk és nedves pinája volt! Az asztal alatt felizgatott makkom már lángolt a gyönyörtől, de Ági sem bírta és egyik kezével elkezdte peckes csiklóját izgatni. Persze mindezt úgy, hogy közben a belé fúródó farkamat is simogatta, néha pedig két ujjával meg is szorította. Nem bírtuk sokáig, szinte egyszerre élveztünk el - Ági háta ívbe meredt, fenekét még jobban rám tolta én pedig egymás után lőttem bele a forró spermaadagokat, majd kicsúszva belőle egy székre rogytam.
Pár perc múlva Ági kiült az asztal szélére és elkezdte kis harisnyás talpaival újra izgatni a még félig merev, nedveinktől ragacsos farkamat, ami irtó jól esett. Persze hamar újra merev is lettem.
"Gyere hátulról" -mondta, amit rögtön teljesítettem is.
Elhúztam a beleélvezett ondómtól lassan átnedvesedett bugyiját és úgy csúsztam Ágiba, hogy ő közben az asztalon nekem háttal volt, lábait a hasa alá húzva. Kicsit lábujjhegyre kellett állnom, de fergetegesen jó volt! Így még szűkebb lett és minden egyes lökésnél heréim a kis harisnyás talpának dörgölődtek, amire ő még rá is játszott azzal, hogy lábujjaival izgatta őket.
Próbáltam minél tovább kiélvezni ezt az aktust, de ahogy Ági elkezdett élvezni a pinája táncot járt a farkamon és magába facsarta azt. Most is hatalmasat élveztem bele.
"Nem alszol nálam?" - kérdezte, majd miután természetesen igent mondtam, rendbe szedtük magunkat és le is léptünk a buliről. Szerencsére még alig múlt este hét, úgyhogy tudtam, ma még egymásnak esünk!
Ahogy bementünk a lakásba és a hálóba vettük az irányt vadul csókolózni kezdtünk és kezem újra a ruhája alatt a fenekét simogatta. Ahogy előre nyúltam, megéreztem, ahgy a kifolyó ondóm átáztatta a bugyiját és harisnyáját is, de kimondottan izgató volt. „Kérlek, nyalj ki!” mondta elcsukló hangon. Soha nem is gondoltam arra, hogy miután beleélveztem egy lánbyba kinyaljam, de láttam rajta, hogy nagyon kívánja a nyelvem és annyira fel voltam izgulva, hogy gondoltam egy próbát megér, legfeljebb abbahagyom.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.43 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2016. 03. 2. szerda 15:34
Nekem a meósomathívják Áginak.

Én is ígyszexeltem az Áginevű meósommal.o
#7 zsuzsika 2014. 12. 25. csütörtök 07:56
Közepes.
#6 feherfabia 2014. 12. 25. csütörtök 06:06
8P
#5 papi 2013. 12. 3. kedd 15:57
Ezt ne folytasd, irj jobbat.
#4 balu1984 2011. 02. 10. csütörtök 21:12
jöhet
#3 gyuri0926 2011. 02. 9. szerda 06:50
Inkább ne
#2 Olvasó 2011. 02. 9. szerda 00:49
Ennyit még az ocr programok sem tévednek.
#1 Törté-Net 2011. 02. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?