A+ A-

Ha leomlanak a gátak... 1. rész

Az egész, akkor kezdődött, amikor Anikó az osztályunkba került. Magas, teltkarcsú barna lány volt, fekete hajjal és szemekkel. Már vagy kétszer bukott, így nem csak termetre, tudásra de korra is jócskán kilógott közülünk. Osztálytársaim hamar kiszúrták, hogy nem tud, nem mer visszavágni ha piszkálják és ezért mindent megtettek, hogy jól szórakozzanak rajta.
Ezért barátkoztunk össze. Előtte én, Hilberg Tünde, voltam a gúny céltáblája, most már megoszlott a figyelmük kettőnk között. Más semiben sem hasonlitotunk: én alacsony, és vékonyka vagyok, inkább fiús testtel, szép szőke hajjal és hosszúkás arccal (a többiek jópofájuknak "becéztek"). Én segítettem neki a tanulásban, ő megpróbált megvédeni ha túlságosan is rámszáltak. Alig telt egy hónap és milyen olyan jó barátnők lettünk mintha évek óta ismernénk egymást. Anyám persze nem örült, mert szerinte nem hozzám való... de engem nem érdekelt a véleménye.
Már jócskán bent jártunk a májusban, amikor megtörtént. A szobámba chateltünk - általában ő látogatót meg engem, mert ő a város szélén, elég fura helyen lakott - és hirtelen megváltozott. Az egyik pillanatban Anikót láttam, a másikban egy női testet. Szerettem volna megérinteni a haját, beszívni bőrének illatát, megsimogatni a testét.
- Mi történt? - kérdezte.
- Semmi - válaszoltam és átkaroltam - csak olyan jó, hogy vagy nekem
Elmosolyodott, én odahajoltam és ajkaink találkoztak. Arra tértem magamhoz, hogy széttett lábakkal ülök az ölében és melleit csókolgatom. Köpenye az én trikóm mellé került a földre és mi meg eszeveszetten ölelgettük, simogattuk egymást. Ahogy mondani szokták egy gombostű sem fért volna el köztünk. Majd felemelt és ágyra döntött.
A karomon támaszkodtam, ő nem szólt semmit, csak feltolta a lábamat és úgy kezdett el ügyes nyelvével körözni a csiklómon, hogy úgy éreztem, áramot vezetnek a testembe. Már nem bírtam tartani magam, lefeküdtem, behunytam a szemem, ujjaimmal köröztem bimbóimon és élveztem amit barátnőm csinál a lábaim között. Nyelvét a hüvelyemben húzogatta, majd hirtelen magamban éreztem két ujját, ki- be- ki- be, majd három ujját, annyira gyorsan, annyira izgatóan, hogy már én sem bírtam magammal. Mikor megéreztem ajkai szívását a csiklómon, dobálni kezdtem magam, sikoltoztam. Aztán egyszerre jött a mámorító, agyat ködbe borító érzés, tudtam, hogy ez az orgazmus de még soha nem volt ennyire hosszú és intenzív. Elélveztem, vagy egy percig rángatózott a testem. Anita a csiklómat csókolgatva, melleimet markolászva várta meg amíg kicsit magamhoz térek. - Nyalj ki! - szólt rám, s én mohón fúrtam arcomat puncijába. Nyalogattam, szívogattam, harapdáltam a csiklóját, nyelvemet bedugtam a hüvelyébe. Kezeimmel még jobban szétfeszítettem ajkait és olyan vadul nyaltam, mint soha. Először én is csak két ujjamat dugtam, be, de az ő puncija sokkal jobban tágult mint az enyém, így aztán rövidesen mind az öt ujjam eltűnt.
- Még gyorsabban...keményebben! - nyögte. Én meg faltam már tocsogó pináját, és vadul tömködtem három ujjammal. Annyira élvezte, annyira dobálta magát, hogy le kellett fognom, miközben vadul markolászta melleit. Egyszerre megfeszült az egész teste, hatalmasat spriccelve élvezett el. Megőrjített az illata, mélyen befúrtam az arcom combjai közé és úgy próbáltam tisztára nyalni.
- Ennyire szereted? - csodálkozott
- Imádom - mondtam, egész testem csillogott az izzadságtól és az ő nedveitől - legszívesebben fürödnék benne. Ha akarod le is pisilhetsz.
- Ne hülyits!
- Nem, olyan jó lenne, végigfolyna a testemen a finom meleg pisid. Olyan lenne, mintha színarany vízzel tussolnák.
Újra a combja közzé ereszkedtem és kérlelni kezdtem - Csak egy picikét kérlek. Egy két csöppet, hogy megízleljem, hogy érezzem a bódító illatát. - Finoman simogatni, ingerelni kezdtem - Gyere na... pisild le a te kis barátnődet.
Engedelmeskedet nekem. És én, miközben csurgott rám a sárga folyadék, olyan vadul ujjaztam magam, hogy majd szétszakadt a puncim. Már nem is tudom hányadik orgazmusomat éltem át. Elájultam és remegő testtel elterültem a padlón.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.89 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 02. 26. szerda 04:31
Nem rossz.
#3 tiborg 2010. 07. 24. szombat 08:59
Na ilyet azert NE....kutyaval nem kozoskodnek!!De talan...
#2 puszicuni 2010. 07. 14. szerda 08:04
Óh isztenkém, miért cak a kutyuli?Milyen "nagy,meleg,lüktető faszt" érezhetne a "lüktető(amúgy szűz)picsájában" egy ló és/vagy szamárcsődőr, noch da zu elefánt - de nyár van - akkor még delfin vagy bálna is lehetne - alkalmazásával.De ha beleülne a villanypóznába, na akkor élvezhetné halálra magát.
Jaaaaajjjjj de finom...ez ám a kultúrgyönyör!
Egyenesen húsz pontot akartam volna adni, de rájöttem, hogy hülye vagyok - amiért elolvastam!
#1 Törté-Net 2010. 07. 14. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?