A+ A-

A becsipett feleség

43 éves vagyok, a feleségem Ildi 38, és igen jól néz ki. Nem csak az átlagosnál árnyalattal kihívóbb ruhái miatt, hanem mert az alakja is megvan hozzá. Egy emeletes házban lakunk, a baloldali szomszédjaink, Viktor és Márti múlt héten fizették ki az utolsó részletet a lakásra, úgyhogy rendeztek egy kései házavató bulit. Meghívtak engem, a feleségemet Ildit, meg néhány rokonukat. Volt sör töménytelen mennyiségben (nagy sörvedelők), meg Márti csinált bólét. A nők azt itták. A baj csak az volt vele, hogy Márti egy kicsit elsokallta bele az alkoholt, és mivel egész este bólés poharat szorongattak Ildikóval meg két másik nővel, úgy beálltak mint a csacsi. Én is ittam rendesen Viktorral meg a többiekkel, persze sört meg whiskit felváltva, és egy idő után nekünk is a fejünkbe szállt. A kezdeti beszélgetések dülöngélésbe meg röhögésbe mentek át, a nők ugyanezt csinálták csak ülve. Egyszer Márti gondol egyet, bedülöngél a hálószobába, és ott marad. Mivel éppen az elmélázó perceimet töltöttem, és senki sem tartott szóval, egy kicsit arrébb dőltem, hogy belássak a hálószobába, mit csinál Márti. Megláttam hogy öltözik, és szinte egy pillanat alatt nekiállt merevedni a farkam. Valami fura göncöt próbált magára cibálni, amiről még nem tudtam, hogy mi, és élveztem a helyzetet hogy megleshetem ahogy nyüglődik a ruhával. Szívesen közelebb mentem volna hogy jobban lássam, de féltem, hogy észreveszik. Fél percig lopva néztem, utána elfordultam, nehogy valakinek felkeltsem az érdeklődését, de egy percet sem bírtam ki, és megint azon kaptam magam, hogy Mártit nézem. Hálát adtam neki, hogy végre magára rángatta a ruhát, mert így legalább nem kellett kényszeresen bámulnom, és a merevségem is kezdett alábbhagyni. Egyszer csak csilingelve jön ki a szobából, kilép a fényre, és látom: hastáncos ruhát vett fel. Az alsó része félig átlátszó volt, így látszott a tanga bugyija. A felsője is ugyanebből az anyagból volt, csak a melleinél volt tömör az anyag. Meg persze mindenhonnan fittyfenék lógtak róla. Viktor meglátta, elkezdett idétlenül vigyorogni (ő kb. másfélszer annyit ivott már mint én), és utasította a feleségét, hogy táncoljon.
Márti elkezdte ügyetlenül rázni magát. Nem mondom, hogy láttam már hastáncozást, de az biztos, hogy ennek semmi köze nem volt hozzá. Ettől függetlenül lassan de biztosan megint elkezdett ágaskodni a farkam. A lányok röhögtek, a férfiak tapsoltak, Márti meg vonaglott. Én is vigyorogtam mint a töklámpa, és nem nagyon tudtam levenni a szememet a seggéről.
Persze 5 percig sem tartott az előadás, mert úgy be volt állítva Márti, hogy nem bírta tovább talpon, és inkább lefeküdt a földre megpihenni, csak akkor meg szegénnyel forogni kezdett a szoba. Ezután már csak vagy 10 percet tartott az egész összejövetel. Utána taxit hívott az egyik rokon, én visszaférkőztem Ildihez, aki már Viktorral beszélgetett. Éppen arról volt szó, hogy Márti egy turkálóban vette a ruhát, és néha lefekvés előtt eljár neki egy táncot. Viktor észrevette, hogy odamentem, vállamra támaszkodott és hülye vigyorral azt mondta, hogy -szüksége van a családomnak a támogatásodra. Ami alatt azt értette, hogy megkérne, hogy segítsem föl a feleségét a földről, mert már túl régóta ül a fal mellett. Persze, hogy beleegyeztem, és megint felerősödött az érzés a farkamban. Odaimbolyogtam Mártihoz, leguggoltam mellé, de nem tudtam levenni a szemem a melleiről, meg a bugyijáról. Nem volt túlzottan beszédes, de abban megegyeztünk, hogy kikísérem a fürdőszobaajtóig, megvárom míg kijön, aztán bekísérem a szobába lefeküdni. Valahogy felálltam vele, és elkezdtünk átvánszorogni a szobán. Persze néha egy kicsit lejjebb csúszott a kezem a derekáról a segge felé, de uralkodtam magamon. Addig Ildi meg Viktor csak röhögtek rajtunk, néha úgy, hogy össze is borultak.
Kiértem Mártival a fürdőszobához, elsegítettem a wc-ig, aztán otthagytam, és az ajtó előtt vártam. Végre én is lepihenhettem egy kicsit. Vártam vagy 10 percet, mire hallottam a wc öblítő hangját, meg hogy Márti elkezd öltözni. Gondoltam, most vagy soha, megint meg tudom lesni, és úgysem fog emlékezni rá, meg különben is én kísérem most mindenhová, és így előfordul az ilyesmi. :)
Résnyire kinyitottam az ajtót, bedugtam a fejem, hogy megkérdezzem, mehetek-e? Márti a bugyiját már felhúzta, de a hálós ruhát még nem. Mintha fel sem fogta volna a dolgot nyugodtan öltözködött tovább, és mondta, hogy egy perc. Megvártam, míg felöltözik, aztán bementem érte. Visszavánszorogtunk a szobába, ahol Ildi meg Viktor már visszább vett a hangerőből, de még mindig nagyon beszélgettek egymással. Viktor ahogy meglátott minket, egyből megkért, hogy vigyem oda egy kicsit a feleségét, had adjon neki jóéjt puszit, aztán mehet is lefeküdni. Ildi mondta, hogy utána mi is megyünk haza. Persze a pohár még mindig a kezéhez volt nőve, úgyhogy alig bírt érthetően beszélni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.16 pont (91 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 12. 12. kedd 07:37
Elég perverz pasas vagy.
#4 A57L 2013. 09. 21. szombat 04:47
Jó írás.
#3 papi 2013. 06. 4. kedd 05:27
Nagyon jó
#2 LemonOrange 2010. 07. 9. péntek 15:52
Mintha már olvastam volna ...
(Még a nevek is maradtak.)
#1 Törté-Net 2010. 07. 8. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?