A+ A-

Az érzelmek átka 2. rész

Kriszti reggel korábban ébredt, mint Marci és jól szemügyre vette kivel is hozta össze a sors. Jó képű srác és mindene rendben van gondolta Kriszti, csak az a furcsa hogy 17 éves. Végig simogatta a fiú kockás hasát majd a keze tovább siklott a méretes farokra mely így lekonyult állapotban is nagy volt. Felhúzta a bőrt gondolt egyet és elkezdte szopni. Lassan Marci magához tért és örömmel vette, hogy Kriszti ilyen lelkesen ébreszti. Jó reggelt baby hangzott a válasz miközben megsimogatta a lány fejét. Marci farka egyre nőtt és Kriszti egyre lelkesebben cumizta, talán nem is volt rossz bevállalni ezt a srácot, elég jó pasi mondta magában miközben a másik kezével a punciját izgatta.
Marci persze a percek elteltével egyre aktívabb lett és felülésével jelezte hogy készen áll a reggeli baszásra.
- Fordulj meg Baby. - Hangzott a kérés, és már tolta is a farkát Kriszti nedves puncijába, lazábban vette most a dolgot, szépen ráérősen. Kriszti élvezte, ahogy ki- be mászkál benne a nagy fasz és az se zavarta, hogy egy- egy az udvaron kószáló szomszéd egyenesen a szemébe néz az ablakon keresztül. Tövig ment minden lökés és Kriszti nagy élvezte a dolgot nem telt bele 10 perc és meg is jött az első orgazmusa melybe az egész teste bele feszült. Marci elégedetten nevetett fel miközben tovább dugta a lányt.
- Látom élvezed a minőséget. A reggeli kis légyott már 40 perce tartott mikor Kriszti hátra szólt Marcinak - Mehet keményebben! Marci elmosolyodott, érezte, hogy a lány rákapott a baszásra, rámarkolt a derekára és felljebb kapcsolta az iramot. Jól megbaszta és az utolsó lökésével telespriccelte Kriszti punciját.
- Na már benned is hagytam mintát - nevetett Marci és ezen Kriszti is elnevette magát, majd mosolyogva kezdte szopni a srác farkát. Szép tisztára nyalta a farkát majd egy nagy csókot adott Marcinak.
- Lehetnél a csajom is, passzolsz hozzám.
- Hát nem volt rossz, de nekem most van pasim.
- Kár, nagyon jó volt egy ilyen csajt dugni mint te. - Te dugtál meg eddig a legjobban. - Remélem még foglak is. - Az nem kizárt, nevetett fel Kriszti.
Marci lassan elment és Kriszti kicsit rendbe tette a szobáját. Kész csatatér nevetett magában. Ahogy telt a nap Kriszti lerendezte az aznapi találkát a barátjával és sietett haza hogy körül nézzen egy kicsit kedvenc chat site- ján. Ákost nem találta viszont unalom űzés képpen beszélgetett mindenkivel és a sors összehozta egy 17 éves punk csajjal akivel hamarosan már a sex volt a téma. Kriszti mesélt az álomszép focista pasiról és elmondta milyen jó kis estét töltött Marcival.
- Komolyan mondom kész vagy :D. Nem vagy semmi csajszi.
- Meg is lepődtem magamon, de azt kell hogy mondjam egy cseppet sem bántam meg.
- És szerinted közelebb kerültél a másik sráchoz?
- Hát remélem, mert nagyon akarok dugni vele :)
- Komoly csaj vagy :D szerintem téged minden jó pasi megdughat :D
- Kezdem én is ezt hinni :D de én miért ne használjam ki bejövök egy jó pasinak?
- Igazad van valahol, össze kéne jönnöd a bátyámmal ő is jó pasi :D
- Hát szerintem elég ez a mostani dolog:D
Kriszti elfoglalta magát egész este ám hiába nézegette a telefonját Marci nem kereste. Még egy nap se telt el de hiányzott neki a szép nagy farok a puncijából. Másnap írt egy sms- t Marcinak aki válaszolt neki és mondta hogyha gondolja akkor átjöhetne este. Kriszti lerázta a barátját és felkészült az estére. Megérkezett, és hívta Marcit.
- Szia, itt vagyok.
- Hello, csöngess a 12- eshez beengedlek.
Kriszti felment a lakásra ahol Marci már az ajtóban várta.
- Na szia, nincsenek itthon anyámék most. mosolygott.
- Az jó, akkor nem zavarunk senkit.
Mikor Kriszti bement a lakásba meglepődve látta hogy Ákos és barátnője is ott vannak. Beszélgetésbe kezdtek majd Ákos és Marci lement a közeli boltba és a lányok egymás közt maradtak.
- Hallom jól sikerült az este. Nevetett Kitty
- Hát igen. Mondta Kriszti mosollyal az arcán.
- Tudom mit éltél át, jártam a Marcival én is.
- Komolyan?
- Igen, még az Ákos előtt.
- Hogy- hogy ilyen jóban vannak ezek után?
- Hát az egész egy kicsit kacifántosan kezdődött, a Marcival jártam és egy buli után a srácok megkérdezték, hogy nem e próbáljuk ki a párcserét, Ákos akkori barátnője is belement a dologba és megtörtént a dolog aztán és az Ákossal maradtam egy idő után.
- És a másik csajjal mi lett?
- Ági nyomult még egy darabig Marcival aztán kiment Londonba.
- Értem, és mit mondasz ki a jobb?
- Én azt mondom hogy az Ákos, szerintem jobban néz ki és nagyobb a farka is. Nevetett fel.
- Akkor jól jártál.
- Igen. Egyébként nem zavar hogy a pasid mellett Ákos megdöngetett azért elég rendesen?
- Furcsa volt, de nem bántam meg.
- És azt bánnád ha ma az Ákos is megdöngetne?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.61 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 11. 13. péntek 06:10
Egész jó!
#4 A57L 2014. 06. 12. csütörtök 05:50
A folytatás sem rossz.
#3 kelyhecske 2010. 06. 18. péntek 19:27
semmi kidolgozás,semmi fogalmazás, csupán mondatok egymás után írása...és csak a "megbaszlak" és ennek ragozása olvasható... meg lehetett volna írni ezt a történetetúgy, h klassz, izgalmas legyen
#2 Saskia 2010. 06. 18. péntek 02:31
Hű de bunkó!!!!!!!!!!
#1 Törté-Net 2010. 06. 18. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?