A+ A-

Az érzelmek átka 1. rész

Kriszti egy szép kis csajszi volt. 20 éves, szép barna haja és aranyos arca volt, a teste kifejezetten szép és kívánatos, mellei szép formásak. Három éve volt már a barátjával 17 éves kora óta, és a dolgok úgy néztek ki, hogy ez egy hosszú kapcsolat lesz a továbbiakra nézve is. Kriszti persze fantáziálgatott és megnézett más pasikat is, de nem csalta meg élete párját, ám mint ahogy az lenni szokott, három év alatt azért jócskán voltak hullámhegyek a kapcsolatban. Az évek mindenesetre elteltek megcsalás nélkül és már gyakran tervezgették további életüket. Mikor Krisztiékhez bekötötték az internetet természetesen egész nap rajta lógott hiszen kimaradt neki az ami sokaknak 14- 15 éves korában megadatott ezért már azonnal az első este az egyik népszerű chat oldalra vette az irányt. Beregelt és elkezdett válogatni a feltölthető fotók között. Volt képe sok, hiszen a számítógép mellé vettek egy digitális fényképezőt is amivel szintén elszórakozott. Semmi komoly képre nem kell gondolni, ám meltartós és bugyis képek készültek rendesen.
Kriszti úgy gondolta, hogy abból nem lehet baj, ha megmutatja magát a neten és kacérkodik pár pasival. Be is jelentkezett és elkezdett nézelődni, nevetett a neveken, NagyFaszúPasi, Méretes@ és még sok- sok ilyen név. Elkezdett beszélgetni, nem nagyon válogatott beszélgetett akárkivel. Az első alkalommal kb. 25 pasi farkát látta képen és meglepődve tapasztalta, hogy egész jó pasik is vannak ezeken az oldalakon. Krisztinek megtetszett ez a chatelés dolog, de magáról leginkább szolid képeket mutatott ám így is igen nagy sikere volt a pasik között. Lassan mindennapos elfoglaltságává vált hogy mikor hazaért leült pár órára a gép elé. Lassan két hete chatelgetett és már jó pár ismerőse volt a neten de kiszúrt egy nevet, NagyFarkúFocista. Gondolt egyet és írt neki, ilyen nevekre eddig úgyse kattintott magától. A srác válaszolt és beszélgetésbe kezdtek, kiderült hogy 17 éves budapesti és focizik, azt érezni lehetett az interneten keresztül is hogy egy nagyképű valakiről van szó ám Kriszti úgy gondolta elbeszélget vele.
Mikor a képcserére került a sor Kriszti nagyon meglepődött, hiszen egy alsónadrágos képet kapott, amin egy olyan pasi volt hogy el sem hitte. Helyes arc, tökéletes felső test, ilyen csak a magazinokban van gondolta. Küldött magáról is egy képet amire visszajött a válasz hogy küldhetnél kicsit vadabbat.
- Minek vadabb? Nem elég?
- Én is alsó nacisat küldtem.
- Ki kérte?
- Baby, be is fejezhetjük a beszélgetést!
- Ok, na várj.
Kriszti gondolt egyet és elküldött egy képet amiben csak bugyi és meltartó van rajta.
- Na milyen?
- Hát ez már nem rossz!
- Tetszem?
- Végülis nem rossz. Jó a tested.
- Jobban nézek ki, mint a csajod?
- Hát nála azért nem.
- Miért? Hogy néz ki?
Kriszti megkapta a képét a barátnőről és bizony egy valósi kis sexbombát látott a képen, platina szőke nagymellű kiscsaj, a srác mellett a tökéletes pár voltak ők ketten.
- Na hogy tetszik?
- Tényleg szép csaj.
- Mióta vagytok együtt?
- Egy éve.
- Az nem rossz.
- És én hogy tetszem?
- Hát megmondom őszintén, szerintem nagyon jó pasi vagy.
- Köszi, igazából ezt vártam!
- :) Egyébként én is ellennék egy ilyen pasival.
- Azt rögtön gondoltam de azért nem vagy velem egy kategória.
Krisztit le döbbentette ez a mondat de valahol a szíve mélyén úgy érezte igaza van a srácnak mert tényleg sokkal szebb a srác tökéletes barátnője.
- Figyelj, lassan mennem kell, de egész jól eldumáltunk, holnap leszel.
- Talán, nem tudom még.
- Figy, ha gondolod, küldhetek pár képet, legyen miről álmodoznod otthon.
- Jól van, szia!
Kriszti úgy gondolta, hogy micsoda nagyképű egy fasszal hozott össze a sors. Megnézte a mail- jét semmi, el is ment egy barátnőjével a közeli plázába vacsorázni egyet. Körülbelül 22:30 lehetett mire haza ért és meglepve tapasztalta hogy több üzenete is érkezett a sráctól. Voltak itt alsó nadrágos képek és anélküliek is, normál és merev állapotban is. Összesen érkezett 15 elég kihívó fotó és az első meglepetés után Kriszti azon kapta magát, hogy órák óta hosszan nézeget minden fényképet és alaposan szemügyre vesz minden porcikát. El sem hitte, hogy ilyen pasi létezik, szép arc, tökéletes test, szép és nagy farok, mint egy amerikai sztár. Az üzenetek címe az volt hogy álmodozz csak. Nagyképűnek érezte ezt Kriszti mégis másnap ismét hosszan nézegette a képeket és már órákkal a megbeszélt időpont előtt fent volt a chaten. Mikor meglátta hogy netes barátja bejelentkezett, azonnal írt neki.
- Szia. Na mizu?
- Hello. Ki vagy?
- Kriszti, tegnap dumáltunk. Küldtél egy csomó képet.
- Ja tudom, a 20 éves csaj. Nem gondoltam hogy ma megint leszel.
- Miért ne lennék?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.04 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2015. 11. 13. péntek 05:59
Egész jó!
#3 A57L 2014. 06. 12. csütörtök 05:49
Jó a kezdés.
#2 papi 2013. 08. 8. csütörtök 15:04
Egész jó
#1 Törté-Net 2007. 11. 22. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?