A+ A-

Az érzelmek átka 3. rész

Kriszti nagyon jól érezte magát, miután Ákos jól megdugta és még kilátásba helyezett neki néhány ilyet. Szárnyalt a boldogságtól és nem nagyon akart találkozgatni már a pasijával, egyfolytában csak az új ismerősein járt az esze. Mind Ákos mind Marci nagyon jó pasik voltak ám, Kriszti hiába várta a telefonhívásaikat, nem nagyon keresték. Már lassan négy napja semmi hírt nem kapott mikor felhívta Marcit.
- Na szia mi a helyzet? Nem hívtatok.
- Ja, én most összejöttem egy csajjal vele voltam egy csomót. De ne izgulj nem felejtettünk el.
- Na ennek örülök.
- Jössz a bulira hétvégén?
- Persze hogy megyek! Nevetett fel Kriszti a telefon túlvégén.
- Na, az nagyon jó, akkor majd hívlak, hogy mikor és hova gyere.
Kriszti széles mosollyal tette le a telefont, hiszen már abba is bele borzongott, hogyha Ákosra gondolt. Kriszti készült a hétvégére és mézes mázas szavakkal le is rázta a hétvégére a barátját. Megkapta sms- ben a címet és szombaton szépen el is indult, hogy pontosan oda érjen. Mikor megérkezett hívta Marcit, aki kiment érte a kapuhoz.
- Szia, jó hogy megjöttél.
- Miért hiányoztam már?
- Te baby mindig.
- Ennek örülök, menjünk be gyorsan meg hideg van.
- Mi már nem fázunk, bepiáltunk rendesen.
Mikor beértek Kriszti ledobta a cipőjét és a nappali felé vette az irányt. Mikor belépett mindenki ráköszönt és ő szépen felmérte a helyzetet, összesen hét srác volt a szobában. Ákost és Marcit nem kell bemutatni, ám a többiek igényelnek némi körül írást.
Nézzük csak sorba, először is itt volt Gergő vékony srác volt, nagy dumával, Gergő Marciék csapattársa volt. Kinézetre nem volt semmi extra a srácban barna hajához méretes orr társult.
Robi következik. Robi 20 éves alacsony félroma srác, ő Marciék iskolájába jár. Nem focista csak egy haver, kb. 170 cm és 60kg körül járhat a súlya.
Dávid. 18 éves ő Ákos padtársa a suliban, egy magas izmos srác, kajakos. Sötétbarna haja és ő is egy átlagos pasi.
Dénes, ő a házi gazda, mosolygós jóképű srác nagyon rövid hajjal szintén focizik. Már ránézésre látszik, hogy jó teste van a srácnak, ígéretes lehet, gondolja magában Kriszti.
Dagi. Ő szintén 20 éves, Robi osztálytársa. Dagi neve engedi következtetni test alkatát. Nagydarab a srác 186cm és 110kg. Dagi szintén nagy dumás, Gergő elbújhat mellette.
Ez itt a kis csapat. Kriszti közéjük és hallgatja a beszélgetéseiket, miközben folyamatosan itallal kínálják. Jó a hangulat ez nem vitás, Kriszti is hamar elkezdi élvezni a társaságot mindenki közvetlen vele. Szépen lassan telnek az órák már 23 óra felé jár, mikor Kriszti elkezd beszélgetni Gergővel még a többiek a nagyszobában hülyéskednek. Gergő elmeséli a konyhában Krisztinek, hogy neki mindene a Fradi és legszívesebben ott játszana, Kriszti jól érzi magát ezért nem elutasító, mikor Gergő lesmárolja. Csattognak a nyelve Kriszti keze is elkezd járni és hamar lekerül Gergő lábai közé aki javasolja a lánynak hogy menjenek be Dénes szobájába. Ahogy belépnek Kriszti már dobja is le a felsőjét és szabadul meg ruha darabjaitól majd mosolyogva nézi a szintén vetkőző Gergőt. Mikor Gergő ledobja a boxert Kriszti odalép hozzá és lesmárolja majd az ágyra löki a fiút. Szépen az ágyra térdel, és szopni kezdi Gergő álló farkát. Passzol Kriszti szájába a 17cm- es farok, és Gergő nagyokat sóhajt a tehetséges lány alatt. Némi szopás után Kriszti végignyalja Geri testét, és átdugja a nyelvét a fiú szájába. Kriszti a hátára fekszik és szétrakja a lábait, Gergő pedig alaposan megnyálazza, majd amint érti, hogy elég nedves a lány felé mászik, és dugni kezdi. Nem nagy szám a srác de Kriszti rendes kislány és azt érzékelteti Gerivel, hogy a kéjek kéjét éli át. Gergő mozgatja a farkát Kriszti puncijába és közben folyamatosan smárol vele.
- Hova élvezhetek? Kérdezi a srác.
- Ahová akarsz baby.
Nem is kellett több Gerinek ebben a pillanatban megfeszült a teste és bele élvezett Kriszti puncijába akinek a combjai szorosan átölelik a fiú derekát. Geri felül miközben Kriszti az ölébe dől, és szépen tisztára szopja a farkát.
- Hát ez jó volt. Nevet fel Geri.
- Nekem is. Mosolygott fel Kriszti majd visszatette a szájába Geri farkát.
Ebben a pillanatban kinyílik az ajtó, és Dávid dugja be rajta a fejét.
- Na mi van, dugtok?
- Már nem. - szól oda nevetve Kriszti
- Akkor jöhetek?
- Felőlem! - hangzik a lány pajkos válasza.
Dávid belép és becsukja maga mögött az ajtót, majd vetkőzni kezd, miközben Geri a ruháit veszi magára. Kriszti mosolyogva nézi a srácokat és integet Gerinek, mikor elhagyta a szobát. Dávid ott áll pucéran Kriszti előtt, aki méretet vesz, és Geri méretére saccol magában. Ahogy Dávid az ágy felé megy, Kriszti feltérdel és elkezdi szopni Dávid faszát. Dávid szépen megkeményedik és megfordítja Krisztit, hogy kutya pózban baszhassa meg a lányt. Dávid farka simán becsúszik Kriszti nedves puncijába és a srác vad lökdösésbe kezd.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.26 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 feherfabia 2016. 02. 20. szombat 06:26
Közepes!
#2 A57L 2014. 06. 12. csütörtök 05:50
Egész jó lett.
#1 Törté-Net 2010. 11. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?