A+ A-

Egy kaland egy vagy két angyallal

Erika ott állt előttem. nem tudtam megszólalni, csak néztem és csodáltam a szépségét.
Imádtam volna megérintem, hozzábújni megcsókolni, de nem tettem, nem ez volt a tervem. valami olyant akartam ami egy életre nyomot hagy az agyában, testében. Kicsit közelebb léptem hozzá, de ő még most sem tudta hogy ott vagyok. A szórakozóhely hangbombái elnyomta a közeledésem zajait. Amikor már a érezhetően a testünk egymáshoz ért, akkor észrevett.
Nem ijedt meg, csak a meglepődés volt érezhető a testének rezenésében. Tudta hogy én vagyok, tudta hogy ott leszek én is a klubban, kicsit furcsállta hogy külön jöttünk, de imádta a játékaimat, és tudta hogy újra egy remek élménnyel lesz gazdagabb.
Tehát a kívülállóknak nem tűnt fel a jelenlétem, még annak a magas kisportolt testalkatú fiúnak sem aki már jó kiszúrta a kedvesem érdeklődését iránta. Sőt nem hogy kiszúrta, de kölcsönös vonzalmat is mutatott felé. Ezen nem nagyon lehetett csodálkozni, hiszen olyan feltűnően gyönyörű leány nemigazán volt a közelben mint ő. Erre rátettt egy lapáttal a hófehér minije, melyből a gyönyörű lábai nőttek ki. Az alig takaró , ugyancsak fehér kissé áttetsző blúza, melyen keresztül kivehető voltak a kedves, kerek kis mellecskéi.
A fiú engem nem látott, mert az oszlop árnyékában maradtam melynek támaszkodott Erika.
A fiú elindult felénk, párom egy kicsit megremeget, de nem hátrált ki a közeledésből. Én a füledhez hajoltam, és belesúgtam:
- Imádlak, olyan gyönyörű vagy amilyent még nem láttam.
És ennyi, eltűntem, nem érzet többet, de tudta hogy folyamatosan a figyelmem alatt marad, nem hagyom magadra, hiszen ez is hozzátartozik a mi kis játékunkhoz.
A fiú odaért hozzá. Nagyon kedves volt, és nagyon finom volt az illata, igen szerintem megtetszett neki a srác kisugárzása. Leültek, beszélgettek, nevetgéltek. A srác egyik pezsgőt a másik után hozta, a hangulat oldása érdekében.
Én eközben egy nem túl távoli asztalnál telepedtem le, úgy hogy mindent lássak, minden pillanatát kiélvezzem a játékunknak.
Kb. 1 óra telhetett el mire a srác odahajolt hozzá, és a fülébe súgott valamit, valami nagyon érdekes lehetett, mert egy kicsi zavart láttam az arcán, mely hatására körültekintett a sötét, rejtelmes fénnyel elázott éjszakai klubban.
Megpillantott, meglátott, soha nem fogom feledni azt a tekintette. Benne volt a meglepettség, kicsi ijedelem, és egy nagy adag izgalom is.
Néztük egymást, a srác meg mondta, súgta a kívánalmait neki.
Erika szeméből szinte miden egyes kívánsága kiolvasható volt a magas srácnak. Hát szerintem nagyon felizgult az újdonsült barát szavaitól, illetve a finom tenyerétől, mely ekkorra már a két formás combján pihent.
Ekkor egy hírtelen közbeszólással megalította a történetet, mely sejtésem szerint már egy igen kényelmes ágy használatba vételénél tartott. Kedvesen a srácra mosolygott, és visszasúgva közölte az udvarlóval hogy fizessen, amíg ő a toalettet meglátogatja, majd a ruhatárat vegye célba.
Elindulásnál még hátrakacsintott, és egy kedves mozdulattal elhessegette a fiú kezét a gyönyörű popsijáról. Elindult azokon a gyönyörű lábain a mosdó felé. A mosdó egy hosszú folyosó végén volt. a bejárat előtt balra egy nem vendégeknek fenntartott helység volt, nyitott ajtóval teljesen lesötétítve. Erika elhaladt a szoba ellőtt és már lenyomta a kilincset amikor meghallotta a hangom.
- Tetszetek az ötletei ennek a srácnak? Hallatszódott a hangom a sötét szobából.
Elmosolyodott, és felémfordult,
- Ha tudnád hogy miket mondott! A második mondatánál már beizzott a Pinám. Rettenetesen felizgatott amiket mondott, ahogy mondta, amilyen hangsujjal mondta, és amilyen szemekkel figyeltél engem.
Mert láttalak ám, kerestelek a szememmel a testemmel.
Ekkor már közeledett felém, be a sötétbe. Látni nem láthatott, de olyan volt mintha a szemembe nézne. Elmosolyogtam.
- És ? Tudhatom mik voltak azok az izgató szavak?
- A szavak magukban nem voltak izgatók, az volt megindító, hogy közben végig te jártál az eszemben, te és az izgató tested, lelked, a mindened.
Mikorra befejezte a mondatát, már ott volt előztem. Én ültem egy asztalon, ő lábaim közé lépett, és megcsókolt. Vagyis nekem esett, és a torkomig benyúlt a nyelvével. A két keze oldalt megfogva falatnyi szoknyáját, felhúzta a derekáig. Csupasz popsijára tettem kezeimet, és egy mozdulattal letéptem falatnyi tangáját. Egy pillanatra felsikított, és eltávolodott.
- Hú hát még mindig szeretnéd tudni mivel akart elcsábítani az a melák ?
- Nagyon szeretném.
- Szóval az óriási farkával kérkedett, Azt mondta hogy ekkorát még nem láttam, és megtisztelne engem vele szívesen.
Ekkor Erika kicsomagolta a szerszámomat, és elém térdelt.
- Azt is mondta hogy nagyon megkóstoltatná velem a testnedveit.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.76 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 feherfabia 2016. 03. 23. szerda 05:43
Egész jó!
#1 Törté-Net 2010. 06. 7. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?