A+ A-

Kellemes sátrazás

Ez a történet tavaly esett meg velem, egy gyönyörű nyári este. A haverokkal elmentünk sátrazni egy tó mellé. Úgy 15-en lehettünk. Rengeteg piát vittünk magunkkal, de nőt egyet se. Már ott lehettünk 2-3napja, mikor a táborunk mellé lányok érkeztek, még hozzá nem is akármilyenek! Aznap este bulit csináltunk, szólt a zene és fogyott a pia. A fiúkkal megbeszéltük, hogy áthívjuk a lányokat, hátha lesz valami. Én is tagja voltam annak a 3 tagú küldöttségnek, akik átmentek meghívni őket. Átmentünk, köszöntem egy hangosat, majd a legnagyobbik sátorból kikukucskált az egyik lány. Odamentünk én benéztem a sátorban és az összes csaj ott volt bent.
- Sziasztok, éppen bulizunk itt a szomszédban, gyertek át, ha gondoljátok -mondtam.
- Jó átmegyünk 10 perc múlva - mondták. Visszamentünk, majd 10 perc múlva meg is érkeztek. Mindenki megismerkedett mindenkivel, közben pedig folyt a pia. Szép lassacskán mindenki elment aludni. Reggel arra ébredtünk, hogy a lányok átjöttek hozzánk szendvicsekkel, üdítőkkel.
- Ezzel a reggelivel szeretnénk meghálálni a tegnapi meghívásotokat -mondták.
Délután bementünk a faluba bevásárolni, közben pedig elosztoztunk a csajokon. Nekem Niki jutott (hosszú fekete haj, gyönyörű formás mellek és formás popsi). Aznap este mi mentünk át hozzájuk, vittünk egy kis piát is hangulatfokozónak. Leültem Niki mellé, és hosszasan beszélgettünk, közben pedig ittunk. Egy kis idő múlva, talán az alkohol hatására, egyre intimebb dolgokról kezdtük egymást kérdezgetni. Végül mindkettőnknek elfogyott a mondandója, majd megszólalt:
- Menjünk át a sátradhoz, ott nyugodtabban tudnánk beszélgetni. Nem kellett kétszer mondani, már fel is pattantam és elindultunk. Befeküdtünk a sátramba, és csak néztük egymást. Közelebb húzódtam hozzá.
- Kívánlak - súgta a fülembe. Ekkor elkezdtünk vadul csókolózni. Közben szép lassan kerültek le rólunk a ruhák. Levettem róla pólóját, aztán a feszülős kis nadrágját. Izgató fekete tanga volt rajta és melltartó. Ekkor szájon csókoltam, majd az ajkát, a nyakát és végül eljutottam a melléhez. Levettem melltartóját és ekkor elém tárultak gyönyörű feszes mellei.
Mellbimbója égnek állt, úgy fel volt izgulva. Elkezdtem csókolgatni, gyengéden harapdálni melleit. Teste vonaglott és halkan nyögdécselt, ettől nagyon beindultam. Hosszan elidőztem ott, aztán elindultam lejjebb. Végignyaltam a hasát, egy picit megálltam a köldökénél. Újra elindultam lefelé. Bugyin keresztül csókolgattam punciját. Már nagyon nedves volt. Csak nyaltam, nyaltam, ekkor megemelte csípőjét és lehúztam róla bugyiját. Körbenyaltam nedves punciját, majd a csiklóját kezdtem nyalogatni, közben néha gyengéden bele is haraptam. Teste hullámzott, ismét megemelte csípőjét, és két kezével fejemet nekinyomta pinájának. Nyaltam mohón, mikor megszólalt:
- Dugd be az ujjadat - Benyálaztam a középső ujjamat és beledugtam szép lassan, egyre mélyebbre. Ahogy ki be járt az ujjam, szinte sikongatott az élvezettől. Kihúztam az ujjamat és most már kettő ujjal kezdtem ujjazni. Ide-oda dobálta testét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.38 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2014. 10. 2. csütörtök 17:01
Jó volt.
#3 A57L 2014. 08. 23. szombat 08:42
Nem rossz írás.
#2 Saskia 2010. 06. 4. péntek 01:27
Ne fenyegess!!!
#1 Törté-Net 2010. 06. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?