A+ A-

Az emlékezet relativitása

Megjegyzés: ez a két történet valójában egy, annak bizonyítására, hogy mennyire szelektív és szubjektív az emlékezet. Két testvér tollából született...
I.
Ricsi vagyok, 18 éves. Tavaly nyáron volt egy kellemes élményem, amiben többek között az öcsém is részt vett, de azóta mindig vitatkozunk, hogy, hogy is történtek a dolgok, így hát elhatároztuk, hogy mindketten leírjuk a saját verziónkat.
Szóval tavaly augusztusban a szüleink elutaztak egy hétre az Adriára, de minket itthon hagytak. Tudták, hogy igen disznó társaság vagyunk, és ezért megkérték a család egyik jó barátjának lányát, a 22 éves Anettet, hogy néha nézzen be a mi kis ólunkba. Engem speciel nem zavart, mert barátias viszonyban voltam vele. Ráadásul a húga, Szilvi aki nála hat évvel fiatalabb, énekes a bandánkban. Apropó banda... Van egy Heavy Metal együttesünk, amiben Szilvi énekel, öcsém basszusgitározik, és én gitározok, a dobosunk pedig a hülye haverom Bandi, aki nem vett tevékenyen részt az eseményekben. Mivel az ősök elmentek a hangerő pokolian megnőtt! Egyik alkalommal az öcsémre vártunk, mert a basszus már igazán hiányzott. Így hát fölmentem megkeresni. Ő a szobájában volt, ahonnan félreérthetetlen zajok szűrődtek ki. El is ordítottam magam rendesen:
- Bazzmeg öcsi gyere már! Nem igaz, hogy megint a hülye haverjaiddal vered a farkad! - Egyből hallatszott a válaszkiáltás:
- Ne basszá' má' tiszta putri vagy! Kibírjátok most az egyszer bőgő nélkül is! Nem igaz, hogy pont akkor jössz ide, amikor már csak, egy-két rántás kell, és elmegyek! És különben is, egyedül vagyok, és ki szeretném élvezni!
Öcsém modora kb. ilyen! Így hát gondoltam, hadd verje, megleszünk most nélküle is! Ahogy mentem le, Anett csöngetett. Kinyitottam, mire lenézően így szólt:
- Nem igaz, hogy mennyit kell rátok várni. Nem elég, hogy ilyen dög meleg van, de még meg is várakoztattatok! - Mindig ilyen visszafogott volt, sosem beszélt csúnyán (nem mintha kéne), és mindig szolid cuccokban járkált. Pedig sokat gondolt rá a Teremtő, ugye értitek mire gondolok. Középmagas, csinos lány volt, vállig érő szőkés-barna hajjal, jó fenékkel, és szép formás keblekkel.
- Bocsi - mondtam -, de húgodékkal lent próbálunk, és öcsém odabent veri a farkát. Ez lehet, hogy túl laza volt, de Bandi öregapjának köszönhetően mindig volt mit inni próba alatt. Mindenesetre megtette a hatását, mert Anett úgy elkezdett röhögni, azt hittem meghibbant. Kérdeztem is mi olyan vicces, és elmondta, hogy egy ilyen poén már régóta kellett volna neki, mert egy hete szakított a barátjával, akivel már másféléve együtt jártak, és igen jól esett neki ez a piaszagú ökörség. Mondtam jöjjön le, mert lent még van vörösbor, és írtunk egy szép lassú számot.
Le is jött, rögtön kisajátította a maradék fél üveg bort, és amin a leginkább meglepődtem, igen élvezte a nótáinkat, még a súlyosabbakat is. Próba után, miután a többiek elmentek, megkérdezte: nem zavarna -e ha maradna egy kicsit. Természetesen nem zavart. Így még lent maradtunk a pincében dumálni. Egy óra duma után azon kaptam magam, hogy erősen fűzöm a csajt. Nem tudom, hogy a zene (gitároztam neki), vagy a pia tette-e, de bejött. Egyre közelebb kerültünk egymáshoz, majd egy merészet gondolva átkaroltam, és megcsókoltam. Egyáltalán nem lepődött meg, amit erősen furcsálltam, sőt azt mondta, csapjunk egy görbe estét! Kérdeztem mire gondol, azt mondta leszeretne feküdni velem. Úgy ledöbbentem, majdhogynem nekiestem a dobszerkónak. Majd megkérdeztem:
- Komolyan gondolod te ezt?
- Halálosan.
- Pedig nem ilyennek ismertelek!
- Miért milyennek?
- Hát visszafogottabbnak! - Visszakérdezett:
- Ismersz te egyáltalán? Ezek szerint nem, de majd most megismersz! - A döbbenet után a vér a fejemből elindult a farkam felé, és azt mondtam neki:
- Bocs ha hihetetlenkedek, de ha akarod hát legyen. - A mondataim visszafogottnak tűntek, de ezt belül máshogy gondoltam. Mindenesetre a hatásuk megvolt: Anett még jobban beizgult rám.
- Na gyere ide te metál-isten! - szólt, majd letépte rólam ingemet. Még mindig meg voltam egy kicsit lepve, de most már az eszem is helyén volt.
Vadul megcsókoltam, majd hagytam, hogy kényeztessen: csókolgatni kezdte a nyakam, majd egyre lejjebb haladt. mikor már elért a gatyámig, hirtelen felpattant, és mire meglepődtem volna, már jött is vissza a borosüveggel, ledöntött a földre, és a maradék italt a hasamra öntötte, leoperálta rólam a farmerem (ami elég nehéz munka volt, tekintve, hogy amúgy is feszes gatyámban a hely igencsak megszűkült), aztán letépte a boxerem, és elkezdett cumizni. Ahhoz képest, hogy milyen szolid lánynak gondoltam, istenien csinálta. Először csak finoman nyalogatta, aztán bevette a szájába, és amikor már közel volt a kéj, rá is harapott egy párszor, nem túl erősen, de mégis hatásosan, úgy, hogy hangosan felnyögtem, majd újabb nyögésekkel kísérve elélveztem. Ezután levette a pólóját, mely alatt nem volt semmi, és hagyta, hogy most már én kényeztessem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.99 pont (73 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 vakon53 2016. 03. 20. vasárnap 16:47
Még nemhallottam a zenekar egyetlen trackjátsem.
#11 zsuzsika 2014. 12. 3. szerda 07:23
Nagyon gyenge.
#10 óöreg 2010. 06. 25. péntek 16:32
Mi ebben a családi?
#9 steve 983 2010. 06. 17. csütörtök 23:53
Poénnak jó sex sztorinak béna
#8 Kékmacska 2010. 06. 2. szerda 17:03
Hm. Egyvalamit hiányolok. A színvonalas történetet....
#7 kelyhecske 2010. 06. 1. kedd 20:28
elég élvezhetetlen, összecsapott story
#6 Háát 2010. 06. 1. kedd 16:17
Háát....
#5 Manticore 2010. 05. 31. hétfő 17:04
-1-est akarok adni! Légyszi!!!!!
#4 zozika 2010. 05. 31. hétfő 05:49
epicfon húzzál bele!!!
#3 pamaci 2010. 05. 31. hétfő 04:34
annyira laza lett, hogy szétesett. Mármint a sztori.
Valami diszkóbogyó hatása lehet... De jó poénok vannak benne :-)))
Pl a szolid családból származó Szilvi, aki szűz, de profi kurva is egyben.
Nem tudok javítani a pontozáson... 1 pötty :-(
#2 Saskia 2010. 05. 31. hétfő 01:23
Hát ez iszonyúan sz..! Nem lehetne legalább egy minimum színvonalat fenntartani?!
#1 Törté-Net 2010. 05. 31. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?