A+ A-

Egy asszony és a rokonok 1. rész

37 éves nő vagyok, férjjel és egy 17 éves fiúval. Igyekeztem alakomra vigyázni, több-kevesebb sikerrel sikerült, de nagy melleim azért már nem voltak olyan feszesek, mint régebben. Férjem Péter magas erős férfi volt, akivel ha meg is ritkultak szerelmi együttléteink, de azért örömmel voltunk együtt. Fiunk Zoli már túl volt az első lányos élményein, udvarolgatott ahol tehette. Eljött a nyár és a férjem, meg a testvére kitalálták, hogy nyaraljunk együtt, egy tóvidéken béreltünk ki egy kis apartmant. Férjem nővére volt Bea, 44 éves csinos nő, nekem kissé ellentétem, mert míg én magas, faros-cicis nő voltam, addig ő inkább alacsony vékony karcsú nő, de nagyon szép. Férje Jani 45 körüli volt és velük jött lányuk Rita, aki 21 éves szépség volt, szintén anyjára ütött, alacsony karcsú szépség. Mint mondták Rita valószínűleg utolsó útját tölti a szüleivel, mert nemsokára férjhez megy. Így utaztunk el hatan az appartmanba, ahol két szoba, nappali fürdő, konyha volt, egy gyönyörű erdős tóparton.
Első nap elfoglaltuk az állást, bepakoltunk, majd úgy döntöttünk, hogy megmosakszunk, mielőtt elindulunk körülnézni. Mindenki lemosakodott, Péter és én maradtunk hátra, először én zuhanyoztam, majd míg Péter zuhanyzott a tükör előtt meztelenül állva, kentem magamra bőrápolót meg kis kozmetikumot. Benézett a fiam is, hogy mikor készülünk el, merthogy ránk várnak már. Kicsit zavarba voltam, hogy meztelenül vagyok előtte, bár otthon ez nem volt szokatlan, nem bujdostunk egymás elől. A fiam elkezdte mondani milyen szép csaj Rita, kár hogy nem lehet a barátnője. Láttam, hogy közben azért testemet nézegeti, csupasz nagy mozgó melleim, dús szőrzetű puncim. Aztán kiment, közben Péter kijött és törölközött. Én éppen előrehajolva mostam arcom, mikor érzem, hogy Péter hátulról hozzám simul, előrenyúlva megmarkolja melleim, kemény álló farka fenekemhez nyomul.
- Hé...mondom várd meg az estét, már várnak ránk.
Péter azonban nem várt, már éreztem is ahogy kemény farka utat tör magának hátulról és lassan benyomul a jól megszokott helyre, azaz puncimba.
- Hé, ne csináld, várnak ránk, meg be is jöhetnek...
- Na és, férj és feleség miért ne kefélhetne...
Erőtlenül tiltakoztam, de igazából jólesett, előrehajoltam, hogy könnyebben hozzám férjen, és ő örömmel kezdett ütemesen kefélni engem, miközben néha lenyúlva lógó melleim markolászta vagy fenekem markolta.
Persze ahogy szokott lenni pár perc múlva nyílt az ajtó és belépett a férjem nővére Bea és Rita. Mikor megláttak minket elnevették magukat:
- Hát ezért nem jöttetek, ti aztán nem sokáig bírjátok szex nélkül.
Péter nem zavartatta magát és vigyorogva kefélt tovább engem, míg a két nő kis idő múlva kiment. De nem sokáig maradtunk egyedül, mert pár perc múlva nyílt az ajtó és több ember is betódult. Bea nevetve mutatta a férjének: látod, Péter igazi férfi, nem bírja ki kefélés nélkül. János vadul bámulta testem, láttam, hogy le nem venné szemét melleimről, fenekemről. De Zoli fiúnk is igencsak kéjesen bámult minket, akárcsak a lányuk Rita. Én elvörösödtem, de Péter nemhagyta abba és csak kefélt. Rájuk szóltam:
- Nem mennétek már ki? Ilyen tömegbe nem lehet ilyet csinálni, nem showmüsor ez.
Bea kitessékelte a két fiatalt, de ő a férjével Jánossal még egy ideig néztek minket, engem nagyon zavart, hogy bámulnak, János is egyértelműen ugráló nagy csöcseim bámulta. Pétert nem zavarta a dolog, egyre gyorsabban kefélt.
- Látod János, ezt kellene neked is, amint van egy kis idő már a feleséged kellene megörvendeztetni, látom majd kiesik a szemed úgy bámulod Vera csöcseit...
Ebben a pillanatban Péter nem bírta tovább és belém élvezett, rám borulva pihent kicsit, majd elengedett.
- Látod Jani? Így kell, nem elég hogy valakinek akkora farka van mint egy lónak, használni is kell...
Jani morogva utolsó pillantást vetett melleimre, majd kimentek Beával. Nekem szöget ütött a fejembe az utolsó mondata, Péternek átlagos farka volt, Janinak biztosan nagyobb. Ismét mosakodni kezdtünk:
- Olyan vagy Péter, nem bírtad volna ki estig? Az egész család, meg Zoli is most azon csámcsog, hogy mi keféltünk.
- Na és aztán? A feleségem, vagy nem? Természetes hogy kefélünk, Zoli meg amúgy is látott már meztelenül.
- De Bea meg János még nem mondtam durcásan.
Mikor jó késéssel kimentünk, a többiek mosolyogva néztek minket, csak én vörösödtem el.
Kimentünk a városba, majd beültünk egy kerthelyiségbe vacsorázni. Bea visszatért a lakásban látottakra és dicsérni kezdte alakom. És a szexről kezdtünk beszélgetni.
- A bátyám jól szexel, ahogy látom, bár Jani sem rossz, szép farka van neki.
- Miért mekkora?
- 23 centi és jó vastag, volt már benned ekkora?
- Jaj nem, dehogy, különben is csak Péterrel vagyok együtt.
- És nem is voltál kíváncsi más farokra?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.34 pont (108 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 joozsi 2015. 12. 12. szombat 03:13
Hol a folytatás?
#11 A57L 2013. 07. 12. péntek 06:16
Jó írás.
#10 papi 2013. 04. 12. péntek 20:22
Ez nagyon jó
#9 sipospista 2012. 07. 11. szerda 15:46
jo folytatása lesz???
#8 sikamika 2012. 07. 10. kedd 21:04
nem rossz.de lehetne folytatás vagy valami smile
#7 8 2010. 06. 4. péntek 05:03
nagyon jo folytatás holvan
#6 tiborg 2010. 05. 28. péntek 02:30
Tipikus Vera,izgalmas,elvezetes,rovid!
#5 banurr 2010. 05. 27. csütörtök 11:37
Verocs!
Megint volt ihellés? Remélem a folytatás hamar jön és hosszabb lesz.
Pußß
#4 jani 2010. 05. 27. csütörtök 08:10
Ez már beteges ábrándozás , ha gruppent akarsz csináld , de normálisan , a szopás nem grupi !!!!!!!!!
#3 pamaci 2010. 05. 27. csütörtök 04:46
Hajrá, így tovább!

Ha jól sejtem, lesz még itt hancúr :-)))
#2 asura 2010. 05. 27. csütörtök 00:42
Nagyon jónak indult.Remélem hamar olvashatóm a folytatását.
#1 Törté-Net 2010. 05. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?