A+ A-

Hármas szex a régi házunkban

Alig vártam hogy végre kitehessem a lábam kettőkor a suliból. Szerettem iskolába járni, de most igazán örömteli, és nőies feladat várt rám, költözködtünk! Minden a régi maradt, csak a házunk lett más, végre elkészültek anyu által megálmodott álomlakással.
Nagyon szép nyári nap volt, a felhők fehéren díszelegtek a kék ég tetején, és a nap sugarai erőteljesen átszűrődtek rajtuk, ontva magukból a hőt. Egy fehér topban és egy terepmintás mini gatyában voltam, örültem hogy végre a jó idő alkalmával megmutathatom a combjaim. Sokat edzettem hogy formában tartsam őket, és hogy jól szerepelhessek az területi úszó bajnokságon is.
Elméláztam az út alatt ezeken a dolgokon, és észre sem vettem, hogy véletlenül a régi házunkhoz érkeztem. Nálam volt a kulcs. Bemegyek, gondoltam, elbúcsúzom a háztól ahol 17 évet éltem.
Felmentem a lépcsőn a 2. emeletre, kinyitottam az ajtót, bementem. Az üres előszobában nagyon kellemes hűvös volt. Ott állt egy vörös kanapé odahányva az egyik sarokba, leheveredtem rá, és körbe tekintgettem.
- Milyen furcsa így- gondoltam, és elterültem. Ismét belemerültem a régi szép emlékeimbe, behunyt szemmel nosztalgiáztam. Amikor megszülettem, ide hoztak, ezen a kanapén ültem meg egyedül először, erre állított anyu fürdés után, amikor megtörölgetett, itt olvastam fel nagyinak a házi feladatot, itt csattant el az első csókom.
Mosolyogtam, és nyújtózkodtam egyet. Élveztem, ahogy a hűvös kanapé elfelejteti velem a kint zajló harcot a meleggel.
Hirtelen zajra lettem figyelmes. Kulcscsörgés, zár kattanás, az ajtó kinyílt.
Apa volt az, és még 3 másik, jó kiállású 20-25 év körüli férfi. Munkásoknak néztek ki.
- Szia kicsim, jó hogy itt vagy. Itt tudsz maradni még egy kicsit? - kérdezte.
- Szia, hát, ha nagyon muszáj, bár lenne dolgom.
- Figyelj Ida, a két fiatalember vízvezeték szerelő. Kérlek, mutasd meg nekik, hogy hol repedt meg a konyhában a cső, tudod, hogy addig nem adhatjuk át a lakást. Nekem most sietnem kell, majd vacsoránál találkozunk. Szia! - és ezzel el is viharzott.
Ránéztem a 2 srácra, és ők is engem méregettek. Félénken rájuk mosolyogtam, majd intettem nekik, merre jöjjenek.
- Szia, hallottam Ida vagy. Én Feri vagyok, ő pedig az öcsém, Barna.
- Sziasztok - köszöntem, és a fiatalabbik srác is biccentett, miközben elkezdte szétkapni a csövet.
Kiderült róluk, hogy apukájuknak segítenek be a családi cégnél, így nyár alkalmával, egyébként egyetemisták. Elég sokat beszélgettünk és nevetgéltünk, a munka nem nagyon haladt előre, a fiúk nem igazán értették a feladatuk. Folyton kompromitáló megjegyzéseket tettek, és méregettek, kacsintgattak. Én sem voltam rest, cselekedtem.
- Várjatok, az a szelep én tudom, hogy hol van - mondtam, és behajoltam a pult mögé, kicsit kitoltam a popsim közben. Természetesen fogalmam sem volt hogy hol van, de gondoltam, ha a 2 srác ebből nem veszi a lapot, akkor ennyi volt a kis játék.
- Nagyon kis formás feneked van, mondták már? - kérdezte Barna, felkacagtam, és tovább mozgolódtam, mintha keresném.
- Riszálj nekünk kislány! - mondta az idősebbik, és közelebb lépett. Én közben szép lassan felegyenesedtem, megfordultam, és Barna szemébe néztem. A srác csak úgy káprázott a vágytól. Tudtam hogy most vagy soha, ez az a pillanat, amiből mindenkinek csak egy adatik az életben. A fiúk is értették a dolgot, benne volt a pillantásukban. Feri a kezével lesöpörte a pultot, Barna pedig megfogott és felültetett rá.
- Most nagyon mocskosat fogunk veled művelni, kislány. Ugye tudod? - válaszul beletúrtam rövid fekete hajába és megcsókoltam.
Feri hamar ott termett, és oldalról szemlélte az eseményeket.
Barna lehúzta rólam a toppom, és közben a szabad combjaim simogatta, halkan belesúgta a fülembe:
- Nagyon, nagyon mocskosul megbaszunk - ekkor durván végighúzta 2 ujját a puncimon, még ruhán keresztül is őrjítő volt az érzés és én halkan felnyögtem. Amíg Barna engedett a szorításomból, Ferire pillantottam, aki már mozgásba lendült. Lassan húzogatta a farkán a bőrt, és közben hunyorítva, élvezve saját kényeztetését engem bámult. Ha még nem lettem volna teljesen beindulva, akkor ez megtette a hatását. Barna hirtelen hátradöntött, és szétterpesztette a lábaim. Meztelen, izmos testét hozzányomta az enyémhez és a nyakamat kezdte leheletnyi csókokkal kényeztetni, közben kikapcsolta a melltartóm, és finoman lehúzta rólam. Szabad kebleim is hozzáértek a testéhez, még jobban nekem dőlt.
Egyre lejjebb puszilgatott, már a kulcscsontomnál járt, amikor mindkét kezével teljesen szétfeszítette a combom, és a csípőjét az enyémhez nyomta. Éreztem hatalmas szerszámát, ami ha lehet, még vastagabbnak tűnt, mint Ferié. Bugyin és boxeren keresztül dörzsölte a csiklómhoz a farkát, amit mind ketten nagyon élveztünk. Nyöszörögtem, kérlelve, hogy dugjon meg, de ő csak ezt hajtogatta elnyújtott, suttogó hangon: "Neeeem, méég neeem".
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.91 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 sztbali 2017. 06. 11. vasárnap 14:39
A jók közé tartozik.
#8 zsuzsika 2016. 10. 27. csütörtök 09:36
Éhes disznó makkal álmodik.
#7 deajk2008 2016. 10. 27. csütörtök 08:06
szeretem a gruppenszexet és az análszexet is...
#6 papi 2015. 02. 15. vasárnap 21:19
Tetszik
#5 A57L 2013. 11. 21. csütörtök 05:39
Nagyon jó.
#4 v-ir-a 2013. 04. 17. szerda 22:16
csodás álom smile
#3 imy36 2010. 05. 14. péntek 11:25
10-pont
#2 g7 2010. 05. 13. csütörtök 09:45
Jó. 10 pontos!
#1 Törté-Net 2010. 05. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?