A+ A-

A sziget - Egy forró nyaralás krónikája 1. nap

Egy gyönyörű, tavaszi reggelen történt. A felkelő nap álmosan kúszott magasabbra és magasabbra, sugarai még erőtlenül törtek millió darabra a hullámokon, mikor Vivien meglátta Őt?
Vivi a parti sétányon üldögélt egy tengerre néző egyszerű fapadon. Korán felébredt és mielőbb látni szerette volna a végtelen hullámokat.. Fürödni még korai volt, ezért egy pohár narancslével a kezében élvezte az óceán nyújtotta végtelen látványt. Közben barátnőjére gondolt.
Tegnap későn este érkezett meg Cintiával, hogy egy feledhetetlen, élményekben gazdag hetet töltsenek a Szigeten. Cinti még a hotelszobában aludt, nem volt szíve felébreszteni. Elválaszthatatlan barátnők voltak. Sőt! Az utóbbi időben ennél több is kialakult köztük. Az apró mozdulatok, elejtett megjegyzések és a fokozódó testi vonzalom mindkettőjük számára világossá tette, hogy kapcsolatuk hamarosan egy forró, véget nem érő szenvedélyes szeretkezésben teljesedik ki.
Gondolataiba merülve lassan szürcsölte az üdítőt, mikor meglátta a lányt. A part felől közeledett, így a tengerből ébredő nap sugarai hátulról érték őt. Vivient elvakította a szemből érkező erős fény, így először csupán kibontakozó sziluettjét élvezhette. Már az is maga volt a csoda! Magas, vékony alkat, ringó mozgás, tökéletes vonalak. Vivi a homlokához emelte kezét, hogy tenyerét napellenzőként használva jobban lássa a lányt. Fehér top volt rajta, rövidnadrág és edzőcipő.
Nyilvánvaló, hogy reggeli kocogását végezte a parton és most onnan tért vissza. Vivi mozdulatlanná dermedve figyelte a közeledő ismeretlent. Hosszú, barna haja volt, barna szeme és érzéki vastag ajkai. A lány is észrevette őt. Egy kedves mosolyt küldött Vivi felé és ahogy elhaladt mellette, végighúzta hosszú ujjait a vállán. Egy pillanattal később már el is tűnt az egyre sűrűbb parti forgatagban.
Vivien érezte, ahogy kellemes borzongás fut át a testén és puncijanedvessé válik. Megpróbálta gondolatait ismét Cintiára terelni. Lehunyta szemeit és elképzelte, milyen lesz az első együttlétük. Kívülről látta saját magát barátnőjével, ahogy meztelenül állnak egymással szemben.
Mellbimbói megduzzadtak és puncija mind nedvesebbé vált, ahogy tovább fűzte izgató gondolatait:
Gyengéden simogatni kezdik egymást. Először a vállakat és a nyakat érintik, majd következnek a hegyes, kemény mellek. Élvezik, ahogy puha kezeik gyengéden siklanak a másik bőrén. Közelebb lépnek és gyengéden átölelik egymást. Mivel egyforma magasak, melleik pontosan összepréselődnek, hasuk összeér. Finoman ölelkeznek, ringatják testüket és élvezik, ahogy mellbimbóik egymásra találnak. Igen? Már nem bírják tovább, azonnal érezni akarják egymás ajkait. Először épp csak összeérintik szájukat és gyengéd csókot lehelnek vastag ajkaik. De ez a mozdulat egy őrült, visszafordíthatatlan kéjt indít el bennük. Ismét közelednek az ajkak. Ezúttal már szorosan összetapadnak és úgy t?nik soha nem is eresztik el a másikat. Beletúrnak egymás szőke hajába és nyelveik kölcsönös felfedezőútra indulnak. Jobbra - balra billegetik fejüket, nyelvecskéik hol összesimulnak, hol hegyes végeik bökdösik egymást. A kezek már nem elégegnek meg a mellekkel. Lassan indulnak lefelé, hogy még nagyobb gyönyört nyújtsanak. 10 perc telik el így, közben ajkaik egy percre sem válnak szét. Még most sem, mikor lassan az ágy felé cibálják a másikat. Egymás szemébe néznek, de barátnője helyett az ismeretlen lány néz vissza rá?
Vivien hirtelen kinyitotta a szemét. Az álom szertefoszlott. Azon kapta magát, hogy keze már a tangájában van. Szerencsére senkinek sem tűnt fel, így nagyot sóhajtott, majd feltápászkodott és elindult a szálloda felé. Itt az ideje, hogy felébressze barátnőjét.
Mire visszatért a szobába, barátnője már talpon volt. Frissen és testápolótól illatosan épp a zuhanyzóból lépett ki. Vivi megcsodálta alakját és elmosolyodott, hiszen nagyon jót tudja, hogy ő is éppen ilyen jól néz ki. Már többször testvéreknek vagy ikreknek nézték őket.
Mindegyikük 174 cm magas, jó alakú és szép arcú lány volt. Egyformán szőkék voltak még a melleik nagysága és formája is nagyjából megegyezett.
Az első nap eseménytelenül telt. Napoztak, fürödtek és élvezték a srácok vágyódó pillantásait. Közben mindketten érezték, hogy ma este egymásé lesznek. Ahhoz bátortalanok voltak, hogy beszéljenek róla, hiszen mindegyikük számára ez lesz az első leszbikus kaland. Mégis tudták hogy megtörténik, és kimondatlanul ugyan, de már nagyon várták.
Kora este beültek a szálloda impozáns bárjába és koktélt rendeltek. Belelendültek a beszélgetésbe és az ital is jól fogyott. Egymással szemben ültek és érezték, ahogy minden egyes pohár letép egy darabot az őket szorító gátlásból. Nem is tudták pontosan, hogy kezdődött? Először csupán a az ujjaikat kulcsolták össze. Később Vivien meglepődve érezte, ahogy Cinti lába hozzáér az övéhez. Mégjobban összeszorították ujjaikat és egymás szemébe néztek. Vivi is kibújt cipőjéből. A nagy meleg miatt harisnya nem volt rajtuk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.72 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 listike 2014. 11. 26. szerda 09:18
Jó volt.
#12 Bikmakkocska 2013. 01. 9. szerda 09:45
Tucat.
#11 sihupapa 2008. 11. 7. péntek 03:38
bajnok
#10 zso 2003. 02. 22. szombat 15:07
ok
#9 Szasza 2003. 01. 21. kedd 19:40
Királyság van belevaló csaj vagy! 9 pontot adok.
#8 sash 2003. 01. 20. hétfő 12:42
A sztorinem koppintás, egyszerre küldtem mindkét helyre. A melleslegen kicsit elôbb jelent meg. Köszi a véleményeket.
Sash
#7 Sky 2003. 01. 18. szombat 19:48
Kissé (nagyon??) meseszagú, de sztem igényes, jól megszerkesztett sztori. Nekem 8 (pont)!
#6 Törté-Net 2003. 01. 18. szombat 02:56
Hozzám is elküldte. :)
#5 IcE_Storm 2003. 01. 18. szombat 01:06
Jo tortenet, mar a melleslegen is teccett ugy egy hete :) Nemtom, koppintas-e, lehet, hogy csak 2 helyre kuldte az iro :)
#4 Krisztina 2003. 01. 17. péntek 22:54
Nagyon jó ez a történet!Csak így tovább!!!
#3 huhu 2003. 01. 16. csütörtök 18:39
Nem rossz,várom a folytatást!Jár a 8-as!!
#2 Béla 2003. 01. 16. csütörtök 09:16
Nem rossz, nem rossz, de akkor már miért nem hárman?
#1 Törté-Net 2003. 01. 16. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?