Történelem, szex és az örök város

Szavazás átlaga: 7.34 pont (32 szavazat)
Megjelenés: 2010. május 26.
Hossz: 9 482 karakter
Elolvasva: 765 alkalommal
Sziasztok! Egy történetet szeretnék leírni nektek, ami a tavaszi szünidőben történt velem.
18 éves, gimnazista lány vagyok. Amit még tudni kell rólam az az, hogy olyan testem van, amire igazán büszke lehetek. Profi szinten úszok, naponta 4-5 órát vagyok vízben, gondolom így érthető is. :P :D Hosszú, hullámos, barna hajam van és zöld szemeim. Látszólag ártatlan vagyok, de aki rendesen megfigyel, észreveszi, hogy a sablonos ártatlanságom mögött mi rejtőzik. Biszexuális vagyok, megőrülök a "barátnőmért", Izzy-ért. Imádok a kelyhéből lefetyelni! (Erre majd még később kitérek. )

Amióta elkezdtem a gimit, izgat a történelem tanárom. Kb. 35 éves férfi, nem az a tipikus szépség, de a kisugárzása ! Művelt és láttam rajta kezdettől fogva, hogy egy domináns hím. Egy igazi férfi! Ráadásként még olyan nadrágokban jár, amiben teljesen kirajzolódik a farka, ha nekitámaszkodik a falnak. Az óráin nem tudtam levenni a szemem róla. Nedves puncival szenvedtem végig minden tanítási órát miatta. Hatalmas szerszámot tartogat a lába között. Többször is észrevette, hogy mustrálom. Szegénykém úgy elvörösödött mindig. Az előző tanévben, június elején nagyon meleg volt. Egy világoskék ruhában mentem iskolába és egy spontán döntésnek köszönhetően a történelem óra előtti kisszünetben levetettem a WC-ben a bugyim és a táskámba tettem. Bugyi nélkül mentem órára, és már a gondolattól is nedvesedni kezdtem, hogy a tanárom meglátja csupasz kelyhem. Mindig az első padban ültem, azért is, mert ott lehet a legjobban odafigyelni, meg az osztályfőnököm is legtöbbször átültetett, mert röhögtünk a lányokkal. Aznap a padtársam beteg volt, így egyedül ültem. Keresztbe tettem a lábaimat és vártam, hogy mi történik.

Először feleltetetni kezdte a fiúkat, ekkor felállt székéről és a tábla elől figyelte a felelőt, aki 2 paddal ült mögöttem. Kihasználva az alkalmat, kicsit szétnyitottam térdeimet, pont úgy, hogy meglássa a puncim. Őrületesen fel voltam izgulva. A próbálkozásom eredményes lett, meglátta nedvtől csillogó szépségem. Nyelt egy nagyot és megint elvörösödött. Már abszolút nem figyelte a felelőt, ezért egy hirtelen mozdulattal összezártam lábaim, akkor feleszmélt. Amikor megszólalt a csengő, azonnal kisurrantam a teremből, kicsit féltem, hogy esetleg majd baj lesz. Azután már nem mentem többet suliba, edzőtáborba repültem Monterrey-be (Mexico).

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.34 pont (32 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. szeptember 20. 14:49
#5
Róma csodákra képes.
1
Andreas6
2020. november 24. 09:35
#4
Elfogadnék egy ilyen tanítványt.
1
vakon53
2016. március 20. 17:24
#3
Nagyonjó!
1
a
A57L
2014. október 22. 06:35
#2
Egynek elmegy.
1
T
Törté-Net
2010. május 26. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1