A+ A-

Történelem, szex és az örök város

Sziasztok! Egy történetet szeretnék leírni nektek, ami a tavaszi szünidőben történt velem.
18 éves, gimnazista lány vagyok. Amit még tudni kell rólam az az, hogy olyan testem van, amire igazán büszke lehetek. Profi szinten úszok, naponta 4-5 órát vagyok vízben, gondolom így érthető is. :P :D Hosszú, hullámos, barna hajam van és zöld szemeim. Látszólag ártatlan vagyok, de aki rendesen megfigyel, észreveszi, hogy a sablonos ártatlanságom mögött mi rejtőzik. Biszexuális vagyok, megőrülök a "barátnőmért", Izzy-ért. Imádok a kelyhéből lefetyelni! (Erre majd még később kitérek.)
Amióta elkezdtem a gimit, izgat a történelem tanárom. Kb. 35 éves férfi, nem az a tipikus szépség, de a kisugárzása eszméletlen! Művelt és láttam rajta kezdettől fogva, hogy egy domináns hím. Egy igazi férfi! Ráadásként még olyan nadrágokban jár, amiben teljesen kirajzolódik a farka, ha nekitámaszkodik a falnak. Az óráin nem tudtam levenni a szemem róla. Nedves puncival szenvedtem végig minden tanítási órát miatta. Hatalmas szerszámot tartogat a lába között. Többször is észrevette, hogy mustrálom. Szegénykém úgy elvörösödött mindig. Az előző tanévben, június elején nagyon meleg volt. Egy világoskék ruhában mentem iskolába és egy spontán döntésnek köszönhetően a történelem óra előtti kisszünetben levetettem a WC-ben a bugyim és a táskámba tettem. Bugyi nélkül mentem órára, és már a gondolattól is nedvesedni kezdtem, hogy a tanárom meglátja csupasz kelyhem. Mindig az első padban ültem, azért is, mert ott lehet a legjobban odafigyelni, meg az osztályfőnököm is legtöbbször átültetett, mert röhögtünk a lányokkal. Aznap a padtársam beteg volt, így egyedül ültem. Keresztbe tettem a lábaimat és vártam, hogy mi történik.
Először feleltetetni kezdte a fiúkat, ekkor felállt székéről és a tábla elől figyelte a felelőt, aki 2 paddal ült mögöttem. Kihasználva az alkalmat, kicsit szétnyitottam térdeimet, pont úgy, hogy meglássa a puncim. Őrületesen fel voltam izgulva. A próbálkozásom eredményes lett, meglátta nedvtől csillogó szépségem. Nyelt egy nagyot és megint elvörösödött. Már abszolút nem figyelte a felelőt, ezért egy hirtelen mozdulattal összezártam lábaim, akkor feleszmélt. Amikor megszólalt a csengő, azonnal kisurrantam a teremből, kicsit féltem, hogy esetleg majd baj lesz. Azután már nem mentem többet suliba, edzőtáborba repültem Monterrey-be (Mexico).
A következő iskolaévben már az utolsó padba ültem, hogy ne nagyon tűnjek fel. A tanárom azonban nem felejtette el a turpisságom és az első padba ültetett. Továbbra is el akartam csábítani őt, nem is hiányzott már sok a dologhoz. Az óráin jó kislányként viselkedtem, figyeltem mindig. Szokásom volt, hogy amikor ránéztem, akkor megnyaltam az ajkaim, vagy a filctollam végét vettem közéjük. Mint később megtudtam, ezekkel az apróságokkal az őrületbe hajszoltam őt.
A dolog akkor vett komolyabb fordulatot, amikor az idei tavaszi szünidőben Rómában nyaraltunk (vagy tavaszoltunk?). Sosem gondoltam volna, hogy a történelem tanárom egyedül fog Rómában kirándulni! Ugyanabban a hotelben laktunk. Ezt akkor tudtam meg, amikor Izzy-vel mentünk le vacsorázni és megpillantottam, hogy a dohányzó sarokban újságot olvasva ül. Alig hittem a szememnek. Ő csak később látott meg bennünket, de én úgy tettem, mintha nem látnám őt. Miután megvacsoráztunk, felmentünk a szobánkba. Izzy és én voltunk egy szobában, a fiúk pedig a másikban. Egyikük Izzy pasija, a másik meg a barátja, akire én nem igazán fordítottam figyelmet.
Észrevettem, hogy a hotel másik felének az ablakaiból pont belehet látni a mi szobánkba és fordítva. Izzy-vel kiültünk a teraszra és beszélgettünk, ekkor a szemben lévő szobában felkapcsolták a lámpát. Azt hittem, hogy eláll a lélegzetem, a töri tanárom termett a szemeim előtt. Ekkor eszeltem ki életem legördögibb tervét. Izzy-t megkértem, hogy a legközelebbi puncilefetyelésünk alkalmával haggyuk égve nálunk a lámpát, akkor tökéletesen átlát a tanárom. Kedves barátnőmnek sem kellett kétszer mondani.
Következő este megvártuk, hogy megjelenjen oktatóm, felkapcsoltuk a lámpát. Csókolózni kezdtünk, simogattuk egymást. A vad nyelves csókok közepette a tekintetem folyamatosan az átalsó szoba ablakára tapadt. Mindketten maximálisan fel voltunk izgulva. Izzy lerángatta rólam a melltartómat, és nyalogatni, szívni kezdte bimbóimat. Önfeledten nyögtem, és örömmel láttam, hogy a tanárom is konstatálta a történéseket. Az ablaknál állt, és figyelte a műsorunkat. Egy ideig őt néztem, aztán viszont lecsupáltam a maradék ruhaneműt Izzy-ről, és nyalni kezdtem finom nyílását. Óriásikat nyögött, főleg amikor becsúsztattam hosszú nyelvem hüvelyébe. Hamar elélvezett, így szerepet váltottunk. Hosszú nyelvcsapásokkal nyalta puncim, én pedig egyfolytában a prof szemébe néztem. Imádtam azt a tekintetet. Hamar átéltem egy őrjítő orgazmust. Miután észhez tértem, lekapcsoltam a lámpát és álomba merültünk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.29 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 vakon53 2016. 03. 20. vasárnap 17:24
Nagyonjó!
#2 A57L 2014. 10. 22. szerda 06:35
Egynek elmegy.
#1 Törté-Net 2010. 05. 26. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?