A+ A-

Nyári emlékek...

Tavaly nyáron történt. A barátommal, Tomival akkor már lassan 2 éve együtt voltunk, de sajnos a nagy távolság miatt nagyon keveset tudtunk találkozni. Nyáron mindkettőnknek sok elfoglaltsága volt, így a 3 hónap alatt csupán 2 hetet tudtunk egymásnak szentelni. Gondoltuk kihasználjuk ezt a 14 napot és elmegyünk a Balatonra. Nagyon vártam az utazást, végre egy kicsit kikapcsolódhatok - gondoltam.
Végre elérkezett a nap, amit annyira vártam. Hajnali 4 óra körül indultunk el a hosszú útra, az úti célhoz késő délután érkeztünk. Felvittük a holmijainkat a házba, melyet egyedül béreltünk. Gyorsan kipakoltunk és egy kicsit ledőltünk pihenni.
Egy szempillantás alatt álomba merültem. nem tudom mennyit aludhattam, de egyszer csak arra keltem, hogy Tomi az ágy szélén ül és engem figyel. Felnéztem, rámosolyogtam, majd leültem mellé. Apró csókokat leheltem a nyakára és finoman beszívtam bőrének kellemes illatát. Ahogy elkezdett simogatni azonnal rámtört a vágy. levettem a pólóját, végigcsókoltam a karját, majd a kézfejét, ujjait, aztán elindultam visszafelé. Lágyan végigcsókoltam a mellkasát, mellbimbóit, és így haladtam szépen, lassan lefelé. Boxerével együtt lehúztam a nadrágját, és teljes terjedelmében ott pompázott előttem. Önkéntelenül is elmosolyodtam, majd felnéztem rá. Gyönyörű, tengerkék szeme sötéten fénylett a vágytól. Tudtam mit szeretne. De én még várni akartam, egy kicsit kínozni. Így apró puszikkal indultam el a lábán lefelé. Mikor már úgy gondoltam, hogy gyönyörű, napbarnított minden négyzetcentiméterét felfedeztem ajkaimmal, úgy döntöttem nem gyötröm tovább.
Kinyújtottam felé a nyelvem és tövétől a makkig végignyaltam a farkát. Ezt tudom, hogy nagyon szereti és most is egy halk sóhajjal jutalmazta. Ekkor nyelvemmel körözni kezdtem a makk körül, addig, míg megjelent rajta egy kis cseppecske. Óvatosan, alighogy érintsem a nyelvemmel lenyaltam róla. Majd hirtelen váltással, amennyire csak bírtam a torkomra engedtem az én kedvesem büszkeségét. Ezután minden erőmet összeszedve nyeltem tövig amilyen gyors tempóba csak tudtam. Ez szemmel láthatóan tetszett Tominak is, mert pillanatokon belül éreztem, ahogy megrándul a számban és az összes tartalmát a számba üríti. Elég nehézkesen, de sikerült lenyelnem a hihetetlen mennyiséget, majd fáradtan rogytam le az ágyra. Tomi azonnal viszonozni akarta nekem a kedvességem, de nem engedtem neki. Túlságosan kimerített a mai nap. Így gyorsan letusoltam, majd ágyba bújtam.
A nap már magasan járt az égen, amikor kinyitottam a szemem. Tomi fölém hajolt és egy "Jó reggelt!" kíséretében egy puszit nyomott az orromra, majd eltűnt a nappaliban. Álmosan nyújtottam utána a karom, de ezt ő már nem vette észre. Még feküdtem egy kis ideig, majd kimásztam az ágyból és felöltözetem. Először magamra kaptam a fürdőruhám, rávettem egy ujjatlan pólót és egy szoknyát, aztán elindultam megkeresni Tomit, aki a konyhában várt, adott egy hosszú, lágy csókot, majd közölte, hogy felőle indulhatunk is a partra. Kiléptünk az ajtón, bezártuk és elindultunk. A part kb. 250 méterre volt, így viszonylag hamar odaértünk. Leterítettük a matracot, leraktuk a holmijainkat. Én levetkőztem fürdőruhára. Tominak erre nem volt szüksége, hiszen csak a fürdőgatyája volt rajta, mikor elindultunk. Lefeküdtem a matracra, behunytam a szemem, és elégedetten nyújtóztam el, Tomi ugyanezt tette.
A strand a nagy hőség miatt már majdnem teljesen kihalt volt, mikor úgy döntöttünk, hogy mi is visszavonulunk. Összeszedtük a cuccunkat, már indultunk volna, mikor összefutottunk egy közös ismerősünkkel, Zolival. Egyedül volt és - mint kiderült - ő is nyaralni jött, bár azt furcsálltam, hogy senkit nem hozott magával. Egy kicsit zavarba jöttem, ugyanis mikor még nem voltam együtt Tomival, rengeteget álmodoztam Zoliról, bár ez néha még most is előfordul... Zolin nem volt póló, így végre alaposan szemügyre vehettem szépen kidolgozott, napbarnított testét. Nem tagadom nagyon tetszett a látvány. Nyilván túl sokáig nézelődtem, mert Zoli észrevette, hogy egy ideje rajta legeltetem a szemem. De nem szólt semmit, csak szélesen rám mosolygott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.81 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 genius33 2013. 01. 28. hétfő 07:18
Egész jó. smile
#1 Törté-Net 2010. 05. 20. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?