Nyári emlékek...

Szavazás átlaga: 3.86 pont (35 szavazat)
Megjelenés: 2010. május 20.
Hossz: 7 126 karakter
Elolvasva: 2 835 alkalommal
Tavaly nyáron történt. A barátommal, Tomival akkor már lassan 2 éve együtt voltunk, de sajnos a nagy távolság miatt nagyon keveset tudtunk találkozni. Nyáron mindkettőnknek sok elfoglaltsága volt, így a 3 hónap alatt csupán 2 hetet tudtunk egymásnak szentelni. Gondoltuk kihasználjuk ezt a 14 napot és elmegyünk a Balatonra. Nagyon vártam az utazást, végre egy kicsit kikapcsolódhatok – gondoltam.
Végre elérkezett a nap, amit annyira vártam. Hajnali 4 óra körül indultunk el a hosszú útra, az úti célhoz késő délután érkeztünk. Felvittük a holmijainkat a házba, melyet egyedül béreltünk. Gyorsan kipakoltunk és egy kicsit ledőltünk pihenni.

Egy szempillantás alatt álomba merültem. nem tudom mennyit aludhattam, de egyszer csak arra keltem, hogy Tomi az ágy szélén ül és engem figyel. Felnéztem, rámosolyogtam, majd leültem mellé. Apró csókokat leheltem a nyakára és finoman beszívtam bőrének kellemes illatát. Ahogy elkezdett simogatni azonnal rámtört a vágy. levettem a pólóját, végigcsókoltam a karját, majd a kézfejét, ujjait, aztán elindultam visszafelé. Lágyan végigcsókoltam a mellkasát, mellbimbóit, és így haladtam szépen, lassan lefelé. Boxerével együtt lehúztam a nadrágját, és teljes terjedelmében ott pompázott előttem. Önkéntelenül is elmosolyodtam, majd felnéztem rá. Gyönyörű, tengerkék szeme sötéten fénylett a vágytól. Tudtam mit szeretne. De én még várni akartam, egy kicsit . Így apró puszikkal indultam el a lábán lefelé. Mikor már úgy gondoltam, hogy gyönyörű, napbarnított minden négyzetcentiméterét felfedeztem ajkaimmal, úgy döntöttem nem gyötröm tovább.

Kinyújtottam felé a nyelvem és tövétől a makkig végignyaltam a farkát. Ezt tudom, hogy nagyon szereti és most is egy halk sóhajjal jutalmazta. Ekkor nyelvemmel körözni kezdtem a makk körül, addig, míg megjelent rajta egy kis cseppecske. Óvatosan, alighogy érintsem a nyelvemmel lenyaltam róla. Majd hirtelen váltással, amennyire csak bírtam a torkomra engedtem az én kedvesem büszkeségét. Ezután minden erőmet összeszedve nyeltem tövig amilyen gyors tempóba csak tudtam. Ez szemmel láthatóan tetszett Tominak is, mert pillanatokon belül éreztem, ahogy megrándul a számban és az összes tartalmát a számba üríti. Elég nehézkesen, de sikerült lenyelnem a hihetetlen mennyiséget, majd fáradtan rogytam le az ágyra. Tomi azonnal viszonozni akarta nekem a kedvességem, de nem engedtem neki. Túlságosan kimerített a mai nap. Így gyorsan letusoltam, majd ágyba bújtam.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 3.86 pont (35 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
z
zoltan611230
2021. február 8. 05:28
#6
Jó kis móka .
1
a
A57L
2020. május 31. 04:31
#5
Kellemes történet.
1
cscsu50
2019. augusztus 29. 21:37
#3
türhető
1
genius33
2013. január 28. 07:18
#2
Egész jó. 🙂
1
T
Törté-Net
2010. május 20. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1