A+ A-

Első tapasztalataim

A szex már nyolcadikos koromban is érdekelt, de 14 éves koromig még csak maszturbáltam. Előbb egyedül, aztán két barátnőmmel, Zsuzsával és Tímeával együtt. Tulajdonképpen a szüzességemet is így vesztettem el. Amikor Zsuzsa elővette mamája vibrátorát, hogy mi is kipróbáljuk, én csiklóm ingerlése helyett egyből tövig feldugtam magamnak a testszínű, hímtag formájú dildót. Fájni nem fájt nagyon, de egy kicsit vérzett, s én a lányokkal együtt rögtön tudtam, hogy a műfasz átszakította a szűzhártyámat.
Amikor a gimibe kerültem, délutánonként volt tornaóra, ami azt jelentette, hogy nekünk, lányoknak művészi tornát tartottak, míg a fiúk a tornaterem másik felében szertornáztak. Utána mindig két lánynak és két fiúnak kellett berámolnia a tornaszereket és a szőnyegeket a szertárba. Egyszer Évával, Balázzsal és Gáborral maradtam ott rámolni, s Éva és Gábor, akik akkor már együtt jártak, megkértek minket, hogy fejezzük be mi, hogy ők elmehessenek előbb. Mi Balázzsal egymásra néztünk, és eleget tettünk a kérésnek. Balázs ugyan jóképű, kisportolt testű srác volt, s lehet, hogy én is tetszettem neki, de azt hiszem, beleegyezésünkben először még nem volt semmi "hátsó szándék". Gyorsan összeszedtünk és bepakoltunk mindent a szertárba, aztán mentünk zuhanyozni. Persze külön-külön, a lány-, illetve fiúzuhanyozóba. Amikor elkészültem, még vécére kellett mennem. Ezért még a hajamat se szárítottam meg, csak a farmert és a szűk kötött mellényt vettem magamra, és mezítláb mentem ki az előtérbe, ahol a vécé volt. Balázs már kész volt az öltözéssel, és ahogy elmentem mellette, tágra nyílt szemekkel bámult - különösen csuromvizes hajamat és a melleimre feszülő kötött mellényt. Éreztem, ahogy mellbimbóim a mellény dörzsölésétől megkeményedtek, ami különösen felkeltette az érdeklődését. Amikor kijöttem a vécéből, Balázs se szó, se beszéd bejött velem a lányöltözőbe, ahol rajtunk kívül persze már nem volt senki. Odabent lerakta a tornaszatyrát, és az egyik hosszú padot az ajtó elé tolta. Én nem is törődtem vele, pedig rögtön rájöhettem volna, hogy miben sántikál. Aztán odajött az öltözőszekrényemhez, két oldalról átfogott a karjaival, és kezeit a fenekemre tette. Ettől megrémültem egy kicsit, de kibújtam a karjai közül és leültem a padra, hogy felhúzzam a cipőmet. Közben Balázs mindkét kezével végigsimított a hátamon. Ekkor fordult elő velem először, hogy egy srác így végigtapizzon. Míg én a cipőfűzőmet kötöttem be, ő pont előttem állt, én pedig felnéztem rá. Aztán lenyúlt, elkapta egyik kezemet, és az ágyékára tette, ahol nadrágja erősen kidomborodott. Tenyerem alatt szinte lüktetni éreztem mereven álló péniszét. A dildó kivételével addig még sohasem volt a kezemben hímtag, ezért meg is lepődtem tőle, hogy milyen meleg és hosszú. Éreztem, hogy fülig elvörösödöm, de nem törődtem vele, hanem a nadrágon keresztül megmarkoltam a farkát, majd kezemmel elindultam lefelé, a lába közé, és megmarkoltam duzzadó herezacskóját.
Balázs közben a melleimet vette kezelésbe - először a feszes kötött mellényen keresztül. Érintésétől a mellbimbóim még jobban megkeményedtek. Ettől felbátorodva benyúlt a mellény alá, s mindkét kezével megmarkolta a mellemet, ami koromhoz képest már elég nagy volt. Már nyolcadikban harmadikként kezdtem el a lányok közül melltartót viselni, de elég ritkán hordtam, s most is a sporttáskámban volt a tornacuccaim között. Balázs a kötött mellény alatt előbb hüvelykujja, mutatóujja és középső ujja között dörzsölgette, majd tenyerével újra meg újra végigsimította a mellbimbókat, amitől keményen felálltak. Néhány sráccal már csókolóztam és pettingeztem ugyan, de ennyire még egyiktől sem izgultam fel. Azonkívül a melleimet se látta még senki. Balázs azonban nem sokat teketóriázott, hanem a kötött mellényt feltolta a vállamig, és szemügyre vette fedetlen melleimet.
- Micsoda melled van! - mondta, majd előrehajolt, és szó nélkül szájába vette és szopni kezdte egyik mellbimbómat. Ettől egész testemet olyan kéjvágy töltötte el, amilyet még sohasem éreztem.
- Nincs rajtad ma melltartó - mondta tele szájjal, és felnézett rám.
- Honnan tudod, hogy szokott lenni rajtam?
- Honnan, honnan... Az ilyesmit tudja az ember - mondta, még mindig a mellbimbómat szopogatva. - Ahhoz képest, hogy még tizenöt éves se vagy, bomba jó melled van.
Azzal belenyúlt nyitott sporttáskámba, és kivette a melltartómat.
- Ez legalább 75-ös. Normál női méret.
Nekem fogalmam se volt a méretéről, a C&A-ban egyszerűen levettem a polcról és felpróbáltam. Ugyanúgy voltam vele, mint a fiúk péniszével. Arról se tudtam, milyen hosszú és milyen vastag lehet. Most én se vacilláltam sokáig, hanem kigomboltam a nadrágját, benyúltam, és megmarkoltam a keményen meredező rudat. Balázs ugyanabban a pillanatban az én farmeremet is kigombolta. Ezt igazából csak akkor vettem észre, amikor kinyújtott kezét végighúzta a szeméremajkaim között. Csak kezének érintésétől éreztem, mennyire benedvesedett a puncim.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.29 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 11. 25. szombat 07:43
Jó lenne most fiatalnak lenni, régen nem voltak még ilyen nyitottak, természetesek a fiatalok.
#5 A57L 2013. 12. 30. hétfő 04:12
Nagyon jó.
#4 Kata 2010. 04. 10. szombat 17:48
Ja!Büdös!
#3 Pasi 2010. 04. 10. szombat 12:10
Egész életszagú.....
Nekem tetszett.
#2 trabi 2010. 04. 9. péntek 18:28
csúcs!
#1 Törté-Net 2010. 04. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?