A+ A-

Kéjes csend, meg ne hallják...

Általában, ha vendéget vár az ember, igyekszik eltüntetni szobája azon pici elemeit, amelyek egyértelmű utalást tesznek aktív szexuális életére...
Véleményem szerint, az olvasók többsége egyetért velem a bevezető szöveg mondandóját illetően; ha rokon, barát vagy gázszerelő érkezik a házhoz, összeszedjük az óvszeres zacskó letépett sarkát, a nagy hévben eltépett pólót, valamint kedvesünk egyértelműen 18-as karikával ellátott míderét, harisnyakötőjét... Ilyenkor ügyelünk, hogy ne táruljon semmi vendégünk szeme elé, hiszen ez csakis kettőnkre tartozik. Kiváltképp, ha rokonok vannak porondon, igyekszünk azt a látszatot kelteni, hogy még életünkben nem láttuk meztelenül kedvesünket - hiszen a családban senki sem él szexuális életet, és minket is a gólya dobott be a postaládán két szórólap és a villanyszámla kíséretében. (Erősen sarkítok a hatás elérése érdekében, de valahol azért reális.) Épp a minap azon tűnődtem, hogy miért nem vagyunk képesek sokszor kibírni egy-egy vendégünk távozásáig a lopott perceket, negyed órácskákat, és két lehetséges megoldásra bukkantam:
1.) Vagy kedves párommal vagyunk olyan mérhetetlenül perverzek, hogy a lebukás veszélye direkt izgatja a fantáziánkat,
2.) Vagy a tudatalattink kétszer is aláhúzza az ilyen téren átélt tapasztalatokat, és igyekszik megismételni őket (Merthogy ezek a kis félrevonulások minden alkalommal eszméletlenül kéjesre sikerednek nálunk).
Inkább voksolnék a másodikra, de mivel sem a személyi igazolványomba, sem a jogosítványomba nem S.Freud neve vagyon bevésve, puszta diplomáciából nem zárhatom ki az elsőt sem teljes mértékben.
Legutóbb kedvesem húga töltött nálunk egy hétvégét, fiatal iskolásként gyakran látjuk vendégül, elvégre inkább minősül felhasználóbarátnak szerény lakhelyünk, mint az igazi "szocreál" kollégium, ami szerencsétlennek osztályrészül jutott. Sebaj, mindig szívesen látjuk, nagyon vicces társaság, jó humora van, és szerencsére imád sorozatokat nézni, és ezen a ponton kacsintottam is egyet a sorok között. Hála fiatal sógornőmnek, sikerült egy igazi, amerikai tinédzser-filmekbe illő aktust átélnünk a feleségemmel.
A helyszín: fürdőszoba. Egyébként is hihetetlen dolgokat éltünk már át kicsiny fürdőszobánkban, de ez a hétvégi kis játékunk kiváltképp emlékezetes marad egy darabig. Kedvesem reggel óta szerette volna, ha végre magáévá teszem, és amikor csak alkalma nyílt rá, gátlástalanul a fülembe súgta, hogy egész pontosan mihez is volna kedve. Mondanom sem kell, minél többet hallottam, hogyan ölelné körül merev péniszemet lágy ajkaival és érzéki nyelvével, valamint, hogy mennyire ég a vágytól, hogy igazán mélyen belécsússzak, egyre nehezebben türtőztettem magamat. Aztán, a családi mozizás alatt, tizenegy óra magasságában kedvesem úgy döntött, hogy kimegy, megszárítja a haját. Éreztem, hogy itt nem csak a hajszárító fog felforrósodni, mire teljesen megszárad a gyönyörű, hullámos haja. Persze, az ember fia sosem lehet biztos a dolgában, hogy mi a pontos szándéka a nőnek, hogy van-e trükk, vagy nincs, de amikor lassan becsukta maga mögött a szoba ajtaját, egyértelmű volt az üzenet; óvatosan megharapta az alsó ajkát. Pár perc múlva csatlakoztam, elvégre, épp megy a mosógép, ki kell vinnem a következő adag mosást, ugyebár. Alig léptem be a fürdőszobába, minden egyes perc varázslatossá vált. Párom letette a hajszárítót, és a hideg csempéhez szorítva kezdett hihetetlen szenvedéllyel csókolni. A pillanat töredéke alatt hasonló transzba estem mint ő, márpedig ezen a ponton nincs megállás, még ha kopogtatnak is az ajtónkon. Kéjesen sóhajtoztunk mind a ketten, élveztük, ahogy a testünk szorosan a másikéhoz simul, mintha csak egy nívós szexfilm jelenetébe csöppentünk volna. Egyre forróbbá váltak az eredetileg jéghideg csempék, egymás felsője alatt jártunk már pár perce; én párom hátát markoltam, ő pedig szenvedélyesen karmolta a mellkasomat, miközben egyre vadabban csókoltuk egymás ajkait, nyakát és vállát. Párom egyik keze azon volt, hogy megszabadítson az övem és farmerom szorításától, én pedig éppen bugyiját húztam egyre lejjebb és lejjebb (belátom, nekem egyszerűbb dolgom volt). Már épp kezébe akarta venni az irányítást, de az utolsó pillanatban megragadtam a csuklóját, nehogy véletlenül azt higgye, hogy ez inkább az ő játéka, mint az enyém. Ha hagyom, talán felülbírálja a megmozdulásomat, hiszen nálunk a vad szeretkezés mindig olyan, mint a macska-egér játék, de ideje sem volt reagálni, olyan gyorsan téptem ketté a fekete topját. Csak egy elfojtott, kéjes nyögést tudott adni magából, nem tudta, mit forralok "ellene".
Hirtelen azon kapta magát, hogy helyet cseréltünk, ezúttal ő van a falnak szegezve, de szerencsére a csempét már úgyszólván "előmelegítettem". Közben a bugyijára is ugyanaz a sors várt, mint szegény, megboldogult topjára, kettétépve hullott a földre. Párom egyik lábát a kezemmel a csípőmhöz emeltem, hogy minél közelebb férkőzhessek hozzá, miközben szenvedélyesen kényeztetem a melleit.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.03 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2017. 11. 27. hétfő 06:47
Végre egy kicsit élvezhetőbb stílus.
#7 zsuzsika 2016. 09. 20. kedd 17:31
Olvasható volt.
#6 vakon53 2016. 03. 16. szerda 15:09
Nemrossz.
#5 listike 2014. 09. 25. csütörtök 13:06
Jó volt.
#4 v-ir-a 2012. 03. 4. vasárnap 19:45
nekem tetszett a stílus is, smile
#3 Rinaldo 2012. 02. 29. szerda 07:08
Lopot sex aktus bevonhatták volna a sogornöt.
#2 gyuri0926 2012. 02. 29. szerda 07:03
Harmatosan gyenge
#1 Törté-Net 2012. 02. 29. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?