A+ A-

Szinglik reggelije

avagy Kanálka Jolánka nyugalmazott szexmániákus és fröccsöntő kisiparos jó tanácsai
1. rész
Útmutatások az egyszerhasználatos hímhez
Kedveskéim, a következőkben dióhéjban szeretnék néhány hasznosnak hitt tanácsomat megosztani veletek, független és keményen elhatározott szinglikkel, hogy mi is a teendő abban az esetben, ha élni akartok vonzerőtökkel, de használat után rövid úton meg szeretnétek szabadulni a tapadós hímtől.
Tegyük szívünkre a kezünket és valljuk be őszintén, hogy már mindannyiunkkal előfordult, hogy az igazira való hiábavaló várakozáskor testünk fellázadt a szívnek- lélekkel kötött véd és dac szövetség ellen, magyarán mondva a hús bűnébe estünk. Ez ugye abban mutatkozik meg, hogy deréktáji fájdalmak helyett, altesti görcsök kezdenek kínozni bennünket, és éjszakánként sűrűn vakarjuk a rozsdát krómacéljainkról.
Ilyenkor nem marad más hátra, le kell kefélni vadászruhánkat, hátunkra kapni a flintát, és ha tetszik, ha nem, bele kell vetni magunkat az élet sűrűjébe!
Közismert tény, hogy a férfi éjszakai fenevad, amiből egyenesen következik, hogy az éjszaka leple alatt lehet őt legegyszerűbben tőrbe csalni, vagy simán lepuffantani.
Nem árt kidolgozni egy mindent átfogó stratégiai tervet, aminek első pontjaként fel kell tüntetni, hogy mindig a fordítottját kövessük annak, amit normális keretek között tennénk!
Mindjárt mondok is egy példát. Tegyük fel, hogy az elképzelt ideálunk egy türkizzöld szemű borotvált mellű, jól öltözött délceg dalia, de viszont sokkal célszerűbb egy savószín- szemű, toprongyos kismitugrász szőrmókra kivetni hálónkat. Így ugyanis kisebb lesz a kockázata annak, hogy belezúgunk áldozatunkba.
A kiválasztásnál számoljunk még egy komoly tényezővel: inkább részesítsük előnyben a saját élősúlyunknál kisebb példányokat, mert ha tettlegességre kerülne a sor, nehogy már mi huzigáljuk a rövidebbet! Tudományos állatkísérletek egész sora igazolja, hogy a feldühödött hím eszméletlen nagyot képes csapni a mellső lábával.
Na szóval, ezek az éjszakai ragadozók (a következőkben röviden csak hím) nagy százalékban, bizonyos csoport-terápiás övezetben gyülekeznek, így ha portyára indulunk, elveinket kivételesen vágjuk sutba, és látogassuk meg mi is ezeket a helyeket! Annyit elárulok, hogy vannak egyedek, amik szinte várják, hogy puskavégre kapják őket végre. Egyfajta szado-mazo játék ez, amit szintén csak az szokott követni.
Tudom, hogy nehéz a belénk kódolt tartózkodást, félénkséget, a velünk született kedvességet elnyomni magunkban, de néhány pohár tömény elfogyasztása után nemcsak női bájunkból vesztünk némelyest, hanem sokkal vagányabbak, rámenősebbek és vakmerőbbek is leszünk. Kellő szintű oldottság állapotában, nyugodtan nevezzük nevén a dolgokat, és közöljük testünk választottjával, hogy mit is akarunk valójában. Meglehet, hogy a betevő falatnak kiszemelt préda egy kicsit megdöbben, de mivel a hím mindenféle macera nélkül képes testi kontaktust létesíteni, biztosra vehetjük, hogy a másik percben már ott fog loholni nyomunkban.
Itt sem elhanyagolandó az óvatosság, jókora vargabetűvel kerülve vezessük őt hajlékunkba, amit, még gazdagítsunk cikk-cakkban történő közlekedési útelágazásokkal! (Vagy egyszerűen kössük be a szemét egy kézügyünkbe kerülő szövetdarabbal.)
Megszívlelendő, hogy szafarink előtt már jó pár nappal ne takarítsuk otthonainkat, ne mosogassunk, egyáltalán ne rakjunk rendet! Így megérkezve a tett helyszínére, a hím, annak ellenére, hogy utál takarítani és a legszemetelőbb lény a világon, sokkot kap a trehányság és rendetlenség látványától. Az sem mellékes, hogy a rólunk kialakított világkép alapjaiban fog megrengeni bensőjében, még az is megtörténhet, hogy a bejáratnál meghátrál. Egy ügyes testcsellel kerüljünk a háta mögé, reteszeljük be az ajtót és a kulcsot jobb, ha látványosan lenyeljük azon minutában. Ha emeleten lakunk, az a veszély nem fenyeget, hogy a hím kiugrik az ablakon, de ha földszintre kárhoztatott jó sorsunk, nem árt előre berácsoztatni ablakainkat. Tudom ez többletkiadás, de a busás haszon reménye megér egy kis ráfordítást. Megjegyzem, szerényebb, ám kevésbé tetszetős változat a bedeszkázás.
Amikor a hím egy kicsit már megnyugodott, taszítsuk vagy dobjuk fekhelyünkre, magunkat pedig helyezzük kényelembe! Ne pazaroljuk drága időnket azzal, hogy egy kicsit közelebbről meg akarjuk ismerni, mert a bizalmaskodást bátorításnak veszi, és a végén még szerelemre ébreszti. Ehelyett inkább gyorsan húzzuk magunkra, fantáziánkat engedjük szabadjára, és ne késleltessük orgazmusunkat! Nyugodtan mellőzhetjük az aktivitás mindennemű formáját, tanácsos fadarabként feküdni, esetleg vezényszavakba sűrítve követelőzni. Az olyan jól irányzott irányelvek, mint teszem azt: "Mi lesz már?" vagy "Életet abba a haldoklásba!" nagyon jó hatással lesznek egójára. Ha mindezek ellenére még mindig nehezen veszi fel a ritmust, ösztökéljük őt további nógatással: Két fülét erősen markolva magunktól eltávolítva, majd gyors visszahúzással, és ezt többször megismételve, valóságos csodákra lesz képes.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.92 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2015. 01. 11. vasárnap 09:13
Humoros.Jó.
#2 tiborg 2010. 05. 3. hétfő 04:51
Szellemes....nagyon jo.....enyhen erotikus....8...
#1 Törté-Net 2010. 02. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?