Szinglik reggelije

Szavazás átlaga: 6.6 pont (15 szavazat)
Megjelenés: 2010. február 23.
Hossz: 9 920 karakter
Elolvasva: 658 alkalommal
avagy Kanálka Jolánka nyugalmazott szexmániákus és fröccsöntő kisiparos jó tanácsai
1. rész
Útmutatások az egyszerhasználatos hímhez

Kedveskéim, a következőkben dióhéjban szeretnék néhány hasznosnak hitt tanácsomat megosztani veletek, független és keményen elhatározott szinglikkel, hogy mi is a teendő abban az esetben, ha élni akartok vonzerőtökkel, de használat után rövid úton meg szeretnétek szabadulni a tapadós hímtől.
Tegyük szívünkre a kezünket és valljuk be őszintén, hogy már mindannyiunkkal előfordult, hogy az igazira való hiábavaló várakozáskor testünk fellázadt a szívnek – lélekkel kötött véd és dac szövetség ellen, magyarán mondva a hús bűnébe estünk. Ez ugye abban mutatkozik meg, hogy deréktáji fájdalmak helyett, altesti görcsök kezdenek bennünket, és éjszakánként sűrűn vakarjuk a rozsdát krómacéljainkról.
Ilyenkor nem marad más hátra, le kell kefélni vadászruhánkat, hátunkra kapni a flintát, és ha tetszik, ha nem, bele kell vetni magunkat az élet sűrűjébe!

Közismert tény, hogy a férfi éjszakai fenevad, amiből egyenesen következik, hogy az éjszaka leple alatt lehet őt legegyszerűbben tőrbe csalni, vagy simán lepuffantani.
Nem árt kidolgozni egy mindent átfogó stratégiai tervet, aminek első pontjaként fel kell tüntetni, hogy mindig a fordítottját kövessük annak, amit normális keretek között tennénk!
Mindjárt mondok is egy példát. Tegyük fel, hogy az elképzelt ideálunk egy türkizzöld szemű borotvált mellű, jól öltözött délceg dalia, de viszont sokkal célszerűbb egy savószín – szemű, toprongyos kismitugrász szőrmókra kivetni hálónkat. Így ugyanis kisebb lesz a kockázata annak, hogy belezúgunk áldozatunkba.

A kiválasztásnál számoljunk még egy komoly tényezővel: inkább részesítsük előnyben a saját élősúlyunknál kisebb példányokat, mert ha tettlegességre kerülne a sor, nehogy már mi huzigáljuk a rövidebbet! Tudományos állatkísérletek egész sora igazolja, hogy a feldühödött hím nagyot képes csapni a mellső lábával.
Na szóval, ezek az éjszakai ragadozók (a következőkben röviden csak hím) nagy százalékban, bizonyos csoport-terápiás övezetben gyülekeznek, így ha portyára indulunk, elveinket kivételesen vágjuk sutba, és látogassuk meg mi is ezeket a helyeket! Annyit elárulok, hogy vannak egyedek, amik szinte várják, hogy puskavégre kapják őket végre. Egyfajta szado-mazo játék ez, amit szintén csak az szokott követni.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.6 pont (15 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. szeptember 5. 14:13
#5
Ráért.
1
a
A57L
2019. május 31. 04:03
#4
Érdekes és ennyi.
1
zsuzsika
2015. január 11. 09:13
#3
Humoros.Jó.
1
tiborg
2010. május 3. 04:51
#2
Szellemes....nagyon jo.....enyhen erotikus....8...
1
T
Törté-Net
2010. február 23. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1